Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ההבדל מורגש?

האם כדי להשקיע עוד אלף שקל בגירסה החזקה יותר כדי שבעתיד לא אשדג?

אני הולך לשמוע את שניהם אבל אני רוצה קצת לדעת פרטים לפני כן.

תודה.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש הבדלים בעוצמה כיוון שהMAX הוא 1000 רמס והIDQ 500RMS אממ מבחינת הדיוק אני הייתי אומר המקס מדוייק טיפלה יותר וזהו.

ההבדלים בתאכלס לא גדולים אבל אם אתה מחפש שילוב טהור של עוצמה ופאנצ' מדוייק וחזק כמו פטיש אז רק המקס.

אני כבעליו של IDMAX הייתה הולך רק עליו כי זה באמת אחד הסאבים שעונים לי בול על הדרישות(פעם מדוויק ופעם חזק וקלטני חח למרות שהוא 10 אינץ).

פורסם

גם אני הייתי ממליץ על IDMAX אם כבר יש אפשרות כזו.

ד"א גם אני בעלים גאה של אחד כזה רק 12", סאב מדוייק ומטורף להפליא.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אידיקיו החדש יכול לעבוד עם 700 רמס . ויש כאלה שאומרים שהוא מוצהר 600 , אבל מטעמי באס רך יותר אימיג' הצהירו עליו 450 רמס . אבל אנשי פיתוח של אימיג' אומרים שזה תהליך שיווקי כי הוא עובד מצויין עם 450 רמס , אבל עובד מצויין עם 700 רמס כאילו הוא מוצהר כך . אימיג' מוזרים .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כבעלים גאה של אחד כזה, גם אני ממליץ על IDMAX אם יש תקציב. כ2500.

סאב מדוייק וחזק. אחד היתרונות הוא בנצילותו. גם ב400רמס הוא יהיה טוב מאד, ב1000 הוא יהיה מעולה. יודע להתנהג גם בעדינות מדוייקת, וכשבא לך.. לשבור..

שמעתי את הQ והוא גם אחלה סאב אך טיפהלה מעודן מדי. אתה יכול לפנות לshaked למשל שיש לו גם IDQ.

פורסם

אין בכלל ספק שה IDMAX טוב מ ה IDQ בכל פרמטר.

זה פשוט עניין של מחיר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש לי IDMAX, ואני לא יכול לשמוע סאבים אחרים, באס פשוט אידיאלי.

לגבי IDQ, לדעתי הוא לא כזה מדוייק כמו IDMAX, גם אם שנהם יקבלו בסביבות ה-500 RMS.

פורסם

לא צריך להגזים בעניין של אי אפשר לשמוע סאבים אחרים . יש רבים וטובים , וה IDMAX הוא אחד מהם.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, תופעת האלהת רכיבים של אדם שמרוצה מהם, היא תופעה קיימת וניתנת לטיפול.. טיפול בשדרוג. אחרי שדרוג פתאום מה שהיה עד אתמול אלוהים, הופך לגמד קטן.. :-)

אבל מסקרן אותי דבר אחד.

נטען פה כי זוהי תופעת עדר, לכמה באמת יש כאן idmax?

פורסם

אני מקווה מאוד שכל מי שמגיב על רכיב מסויים אכן מכיר אותו על בוריו אחרת ראוי שיציין זאת בהמלצה שלו.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
עופר, תופעת האלהת רכיבים של אדם שמרוצה מהם, היא תופעה קיימת וניתנת לטיפול.. טיפול בשדרוג. אחרי שדרוג פתאום מה שהיה עד אתמול אלוהים, הופך לגמד קטן.. :-)

אבל מסקרן אותי דבר אחד.

נטען פה כי זוהי תופעת עדר, לכמה באמת יש כאן idmax?

לי גם יש אחד (:

פורסם
לא צריך להגזים בעניין של אי אפשר לשמוע סאבים אחרים . יש רבים וטובים , וה IDMAX הוא אחד מהם.

עופר,

אני לא יכול לשמוע סאבים אחרים, הם לא מנגנים כמו שאני אוהב !!!

יש כמה שמתקרבים לדייוק ואיכות וגם עוצמה של סאב זה, אבל לא במשורים אלו בוודעות.

"גם איכות וגם דייוק וגם בעוצמה".

אני, אין לי שום אינטרס להמליץ על סאב הזה סתם, אני לא מתקוון למכור את סאב שלי (למרות שהוא יהיה אצלי בבית ולא ברכב כי שנה :-(), גם לא מקבל אחוזים והנחות על זה שאני משווק וממליץ

אני ממליץ על סאב הזה כי "חבר פורום נטו"

זה משה אני חושב, וזה דעתי

פורסם

לא טענתי שאתה נגוע באינטרס כזה או אחר בהמלצה של הסאב.

אמרתי באופן כללי שלא מדובר בסאב הכי טוב שיש אלה מדובר בסאב שהוא אחד המוצלחים ושכמובן יש סאבים אחרים ברמתו והלאה.

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...