Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה W7 חזק יותר , יורד נמוך יותר , ודומיננטי יותר מרוב הסאבים שבדקו באתר Realm of excursion בתדרים של 20 30 40 HZ .

בכללי הוא טוב יותר , רק יקר בהרבה .

לא לקח את התרופות שלו.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סליחה... טעות

"רדיו שהרבני" זה במיקום אחר בכלל,התכוונתי לחנות ההתקנות ברחוב בר כוכבא צמוד ל"שניצל נתי"

לא מצליח לזכור את השם :roll:

אני יודע למי אתה מתכוון.

הם מוכרים ליטנינג אודיו זה רוב הדברים לא מצאתי איכותיים יותר

שנהם שהרבני, רק שמות אחרים :-D, הם מאותו משפחה נראלי.

כולם מהללים כאן את האיידמאקס ושכחתם קצת את ה w7

אני יודע שלא לא כל כך קשור אך לצורך הבהרה...שמעתי את ה w7 ואת האיידמאקס ואהבתי הרבה יותר איך שה w7 ניגן!

לטעמי היה מדוייק יותר חזק יותר ומוזיקלי יותר...דרך אגב שניהם היו מוגברים עם jl 1000\1

אני שומעתי כמה פעמים W7, וגם W6.

W7 עוצמתי ולא ממש מדויק, באס שמן.

W6 מדויק מאוד, אבל לא עוצמתי.

פורסם
שלום שלום ידידינו, :lol:

הבנתי שבטוי הזה אופנתי עכשב :-D

לא אמרתי שאין סאבים אחרים, ולא אמרתי ששמעתי את כולם, אבל שומעתי מספיק.

מכול סאבים ששמעתי הוא הטוב ביותר, למה?

1.דייוק

2.איכות

3.עוצמה

כול הדברים אלו אני אוהב, ולא בנפרד, ביחד. אם תשמיע לי סאב שמסוגל לייות מספר אחד בשלוש הדברים אלו בו זמנית, אני מאוד אשמח.

חוץ מזה, הסאב הזה מאוד משתלב בכול סביבה, ושמעתי את סאב הזה ב-BMW סידרה 5, והוא נשמעה כמו סאב של 1000$.:wink:

צר לי לחלוק עלייך, ידידי :)

מדובר בסאב מצויין שגם אני שקלתי כשבחרתי סאב למערכת שלי.

אבל אין דבר כזה מספר אחד בכל הפרמטרים, גם באתר של ID, מדברים על balance בין איכות ועוצמה.

באופן כללי, כדי שסאב יהיה עוצמתי בדר"כ כלל זה אומר שהסרואנד שלו יהיה עבה יותר ובעל מהלך ארוך, סליל מסיבי וכו' הפרמטרים האלה לעיתים באים על חשבון איכות הצליל (שחזר מקור).

להמחשה:

רכב שטח לעולם לא יגיע לרמות הנוחות של רכב כביש, יש יוצאים מהכלל, כמו רינג' רובר, שעושים עבודה טובה בשני התחומים אבל עדיין לא מגיעים להיות מספר אחד בכל התחומים, ריינג' רובר זה לא רכב השטח הכי טוב שיש ולא רכב הכביש הכי טוב אבל בשביל מליון שקל אתה מקבל ביצועים מעולים בשני התחומים. (בהחלט כבוד ל-IDMAX שאני משווה אותו לרינג' רובר)

אם שטח מעניין אותך יותר, קנה דיפנדר עצבני, אם איכות נסיעה מעניינת אותך קנה לך בנטלי.

כל אחד צריך לעשות עם עצמו את החשבון על מה הוא מוכן לוותר ועל מה לא.

אם אתה רוצה סאב שיהיה חזק ועדיין ברמת איכות טובה IDMAX הוא אופציה מצויינת, בהחלט שמעתי סאבים איכותיים ממנו, ושמעתי סאבים חזקים ממנו (אלי?!@?)

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

W6 מדויק מאוד, אבל לא עוצמתי.

לא עוצמתי? אני אומר לך ב-100% שהוא יותר עוצמתי מ-IDMAX בתנאים אופטימליים (לשני הסאבים). יש בדיקה? :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

סאב W6 מאוד איכותי, אני לא פוסל אותו, אבל לא תמיד כול משה על נייר זה גם במציאות, ישבתי ברכב ש-RTA שלו כמו קו ישר וזה לא ממש נשמה טוב בכול סוגי מוזיקה. אז אפשרי לקרו ביקורות על כול דבר, אבל ניסיון שלך הוא הנתון יותר רלבנטי.

צר לי לחלוק עלייך, ידידי :)

מדובר בסאב מצויין שגם אני שקלתי כשבחרתי סאב למערכת שלי.

אבל אין דבר כזה מספר אחד בכל הפרמטרים, גם באתר של ID, מדברים על balance בין איכות ועוצמה.

באופן כללי, כדי שסאב יהיה עוצמתי בדר"כ כלל זה אומר שהסרואנד שלו יהיה עבה יותר ובעל מהלך ארוך, סליל מסיבי וכו' הפרמטרים האלה לעיתים באים על חשבון איכות הצליל (שחזר מקור).

להמחשה:

רכב שטח לעולם לא יגיע לרמות הנוחות של רכב כביש, יש יוצאים מהכלל, כמו רינג' רובר, שעושים עבודה טובה בשני התחומים אבל עדיין לא מגיעים להיות מספר אחד בכל התחומים, ריינג' רובר זה לא רכב השטח הכי טוב שיש ולא רכב הכביש הכי טוב אבל בשביל מליון שקל אתה מקבל ביצועים מעולים בשני התחומים. (בהחלט כבוד ל-IDMAX שאני משווה אותו לרינג' רובר)

אם שטח מעניין אותך יותר, קנה דיפנדר עצבני, אם איכות נסיעה מעניינת אותך קנה לך בנטלי.

כל אחד צריך לעשות עם עצמו את החשבון על מה הוא מוכן לוותר ועל מה לא.

אם אתה רוצה סאב שיהיה חזק ועדיין ברמת איכות טובה IDMAX הוא אופציה מצויינת, בהחלט שמעתי סאבים איכותיים ממנו, ושמעתי סאבים חזקים ממנו (אלי?!@?)

אני מדבר על איזון, נקודה אופטימלית בן שני פרמטרים, ולא על מקרים קיצונים, אני לא אמרתי שסאב חזק מכול סאב, או איכותי מכול משה יש, הוא בדיוק משה אני אוהב, גם עוצמה וגם איכות ודייוק.

טעמי במוזיקה רחב מאוד, וכול יום אצלי סוגי מוזיקה שונים, ואני לא יכול להחליף כול דקה לסאב אחר (לא באפשרותי) ולכן אני בחרתי את סאב הזה, שהוא אופטימלי לכול סוגי מוזיקה.

פורסם
לא עוצמתי? אני אומר לך ב-100% שהוא יותר עוצמתי מ-IDMAX בתנאים אופטימליים (לשני הסאבים). יש בדיקה? :-)

שמעתי לא מעט פעמים את ה W6 בסטאפים שונים ומגוונים ובשום אפליקציה הוא לא נשמע קרוב אפילו לעוצמה של ה IDMAX בהתקנה שלי או בהתקנה של אייל לדוגמא. ה W6 הוא אכן סאב לא חלש בכלל שלטעמי מפתח עוצמה יותר ממספקת ,הוא מאוד מדויק והוא אחד המוצלחים שאני באופן קבוע ממליץ עליו. אבל ה ID הוא סאב עם ביצים יותר גדולות ממנו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מכל ה-IDMAXים ששמעתי, ו-W6 אחד ששמעתי, הוא היה יותר חזק מהם. אצלך במקרה לא שמעתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שומכאר,אתה צריך לזכור שלאנשים עם IDMAX אין ראש או מטרה להפציץ כמו מטורפים לכן אתה קיבלת את החוות הדעת הזו. אבל שרק שתידע הסאב יכול להיות גם חזק מאוד יחסית לסאב SQ ..כמובן הוא לא חזק כמו כול הFI וכול הSPL המטורף.

פורסם

לא, זה לא קשור לשירשור הזה. איפה ראית את המילה "FI" בכל השירשור הזה? עד שאדון אדי צץ והחליט לרשום "FI" בלי קשר לכלום.

SQ טהור? אם זכור לי טוב, וזכור לי טוב(!), ניר פעם רשם שיש מגבלת DB גם בתחרויות SQ (כלומר צריך עוצמה מסויימת גם למערכת SQ). לפי ה-IDMAX שיש אצלך, לא נראה לי שהוא יכול להשתתף בתחרויות SQ כאלה, מרוב שהוא חלש. SQ טהור? LOL. כבר הקלארוס באוטו של אלי מוציא יותר באס.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...