Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבעל של IDQ 10 אינץ אני מרוצה מאוד.

עניין של תקציב- לי למשל לא היה יותר לשים והוא טוב יותר מרוב הסאבים ששמעתי במחיר הזה.

אם נראה לך שווה לשים את התוספת כסף וזה לא גורע מהמערכת אז לך על זה. . . .

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם
עופר,

אני לא יכול לשמוע סאבים אחרים, הם לא מנגנים כמו שאני אוהב !!!

יש כמה שמתקרבים לדייוק ואיכות וגם עוצמה של סאב זה, אבל לא במשורים אלו בוודעות.

"גם איכות וגם דייוק וגם בעוצמה".

ידידי,

האם שמעת את כל הסאבים בעולם? מכל היצרנים שקיימים? את כולם שמעת אצלך ברכב? האם כולם הוגברו בהגברה מתאימה?

תיקח BMW סידרה 5, שים IDMAX בבגאז' ותרגיש כאילו יש לך סאב של לייטנינג אודיו, כמט ולא מורגש שם הסאב(התא מטען נפרד מתא הנושאים וממש אטום).

תיקח IDMAX, שים אותו על מגבר שיתן לו 300 וואט , האם הוא ישמע כסאב של 400 דולר?- לא.

בקיצור יש הרבה דברים שישפיעו על התוצאה ולכן אני מניח שיש עוד כמה סאבים בעולם שתוכל למצוא בהם כמחליף לIDMAX:).

למרות, שאני חושב שמדובר על אחד הסאבים הטובים שקיימים בתחום הרכב, אבל אני בטוח שיש עוד כמה יצרנים שאולי אפילו לא שמעת עליהם שמייצרים מתחרים ראויים לIDMAX, ואולי אף- מתעלים עליו?

under construction..

פורסם
ידידי,

האם שמעת את כל הסאבים בעולם? מכל היצרנים שקיימים? את כולם שמעת אצלך ברכב? האם כולם הוגברו בהגברה מתאימה?

תיקח BMW סידרה 5, שים IDMAX בבגאז' ותרגיש כאילו יש לך סאב של לייטנינג אודיו, כמט ולא מורגש שם הסאב(התא מטען נפרד מתא הנושאים וממש אטום).

תיקח IDMAX, שים אותו על מגבר שיתן לו 300 וואט , האם הוא ישמע כסאב של 400 דולר?- לא.

בקיצור יש הרבה דברים שישפיעו על התוצאה ולכן אני מניח שיש עוד כמה סאבים בעולם שתוכל למצוא בהם כמחליף לIDMAX:).

למרות, שאני חושב שמדובר על אחד הסאבים הטובים שקיימים בתחום הרכב, אבל אני בטוח שיש עוד כמה יצרנים שאולי אפילו לא שמעת עליהם שמייצרים מתחרים ראויים לIDMAX, ואולי אף- מתעלים עליו?

שלום שלום ידידינו, :lol:

הבנתי שבטוי הזה אופנתי עכשב :-D

לא אמרתי שאין סאבים אחרים, ולא אמרתי ששמעתי את כולם, אבל שומעתי מספיק.

מכול סאבים ששמעתי הוא הטוב ביותר, למה?

1.דייוק

2.איכות

3.עוצמה

כול הדברים אלו אני אוהב, ולא בנפרד, ביחד. אם תשמיע לי סאב שמסוגל לייות מספר אחד בשלוש הדברים אלו בו זמנית, אני מאוד אשמח.

חוץ מזה, הסאב הזה מאוד משתלב בכול סביבה, ושמעתי את סאב הזה ב-BMW סידרה 5, והוא נשמעה כמו סאב של 1000$.:wink:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

זואי בדיוק הבעיה שלי היה לי IDQ 10' ב-B4 והוא לא היה מורגש בכלל אבל ממש לא מורגש כאילו אין סאב.

הוא היה מוגבר באמצעות מונו של קראנץ בלאק מקס 500 RMS ואז מכרתי אותו וקניתי לבנתיים CVR אני מודע לכך שירדתי באיכות של הסאב אבל עכשיו אני מרגיש באס לפחות!

פורסם

במקרה השבוע הייתי ב"רדיו שהרבני" בפ"ת

הציע לי IDMAX אם אתה מעוניין אז יש

כמו כן הייתי בודק גם את הסאבים החדשים והמדוברים של AA לאור ההמלצות המאוד חמות

http://www.loudnclear.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=313013

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
במקרה השבוע הייתי ב"רדיו שהרבני" בפ"ת

הציע לי IDMAX אם אתה מעוניין אז יש

כמו כן הייתי בודק גם את הסאבים החדשים והמדוברים של AA לאור ההמלצות המאוד חמות

http://www.loudnclear.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=313013

בהצלחה

אלעד

סליחה... טעות

"רדיו שהרבני" זה במיקום אחר בכלל,התכוונתי לחנות ההתקנות ברחוב בר כוכבא צמוד ל"שניצל נתי"

לא מצליח לזכור את השם :roll:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

כולם מהללים כאן את האיידמאקס ושכחתם קצת את ה w7

אני יודע שלא לא כל כך קשור אך לצורך הבהרה...שמעתי את ה w7 ואת האיידמאקס ואהבתי הרבה יותר איך שה w7 ניגן!

לטעמי היה מדוייק יותר חזק יותר ומוזיקלי יותר...דרך אגב שניהם היו מוגברים עם jl 1000\1

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

ואתה חושב שהמחיר שלהם דומה? ה-W7 עולה (חדש) בסביבות ה-4 אלף. ה-IDMAX בסביבות ה-2.5.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
סליחה... טעות

"רדיו שהרבני" זה במיקום אחר בכלל,התכוונתי לחנות ההתקנות ברחוב בר כוכבא צמוד ל"שניצל נתי"

לא מצליח לזכור את השם :roll:

אני יודע למי אתה מתכוון.

הם מוכרים ליטנינג אודיו זה רוב הדברים לא מצאתי איכותיים יותר

ג'ובני

• תוכן חדש...