Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשרואים בכותרת את צמד המילים "פיאט אונו" חושבים ישר על "חופש גדול"ו- "נהג חדש".

אז... לא. אני כבר מזמן לא נהג חדש, כבר ממזמן לא תלמיד, וגם לא רכשתי את הרכב לאחרונה (לפני 7 שנים זה נחשב? :wink:)

למרות הכל חשבתי שהגיע הזמן לגוון קצת, לאור גל התמונות של המכוניות החדשות שפוקד אותנו לאחרונה. אז הפעם קבלו סט תמונות של רכב ישן, שנמצא 15 שנה על הכביש. הצעות לשיפור הרכב במידה ויש כאלה יתקבלו בברכה:

027nl0.jpg

024ca0.jpg

026xz4.jpg

030vf9.jpg

032lq1.jpg

034ob2.jpg

021bs7.jpg

033ui9.jpg

038ri8.jpg

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חייב להודות שהתלבטתי בהתחלה אם להיכנס או לא אבל אני חייב לציין שזאץ הפיאט אונו הכי יפה

ושמורה שראיתי מימיי,כל הכבוד לך,באמת רואים שאתה שומר עליה.

רק דבר אחר שטיפה הפריעה לי בעין זה החלק האחורי של הרכב אם אתה יכול אז תוריד את המדבקות

ותסתיר את האגזוז זה יביא לרכב מראה טיפה יותר סולידי.

שבת שלום ושוב,כל הכבוד.

פורסם

יפה! כל הכבוד!

הצעות לשיפור? בבקשה:

1)כיסויים פנימים דחוף להחליף. מה זה הצבע הזה? יש המון כיסויים בשילוב צבעים אדומים שיתיאמו יותר.

2)כיסוי הגה-להחליף לאחד שישתלב עם צבע הרכב או לוותר בכלל על הכיסוי. (נאמר פעם שזה לא בטיחותי).

זהו. השאר יפה כמו שהוא,לא לגעת ולא להוסיף. ("כל המוסיף גורע" ).

פורסם

אף פעם לא ראיתי שמורה כזאת, פשוט מדהימה.

המשך כך.

הצעות לשיפור: מדבקת הונדע ענקית על השמשה הקדמית תעשה אותה ספורטיבית יותר (ו-5כ"ס נוספים) XD.

פורסם
קבלו סט תמונות של רכב ישן, שנמצא 15 שנה על הכביש

צר לי לאכזב, אבל הוא ניראה כאילו רק עכשיו הוא יצא מהמפעל :wink:

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

טוב לראות שיש עדיין אנשים ששומרים כ''כ על הרכב שלהם!

סחתיין על ההשקעה והאהבה לרכב, כל הכבוד!

פורסם

רק דבר אחר שטיפה הפריעה לי בעין זה החלק האחורי של הרכב אם אתה יכול אז תוריד את המדבקות

ותסתיר את האגזוז זה יביא לרכב מראה טיפה יותר סולידי.

.

לאילו מדבקות אתה מתכוון, האם למדבקת ה- "לאב פיאט"? חשבתי כבר להוריד אותה מזמן, באמת תהיתי אם מישהו עכשיו יעיר לי על זה..

בנוגע לאגזוז המערכת שם מקורית- ככה הגיע הרכב מהמפעל ואני לא חושב שאני יכול לעשות משהו בעיניין הזה.

הצעות לשיפור? בבקשה:

1)כיסויים פנימים דחוף להחליף. מה זה הצבע הזה? יש המון כיסויים בשילוב צבעים אדומים שיתיאמו יותר.

2)כיסוי הגה-להחליף לאחד שישתלב עם צבע הרכב או לוותר בכלל על הכיסוי. (נאמר פעם שזה לא בטיחותי).

הכיסויים הפנימיים חדשים לחלוטין. במציאות הצבע שלהם תכלת עדין, בתמונות זה יצא קצת "צעקני", אולי בגלל שהיתה שמש או אולי בגלל המצלמה הפשוטה יחסית. בכל מקרה זה יפהייפה..

הצעות לשיפור: מדבקת הונדע ענקית על השמשה הקדמית תעשה אותה ספורטיבית יותר (ו-5כ"ס נוספים) XD.

כן הא? :wink:

בכל מקרה תודה רבה לכולם!

פורסם

אנג"ל אייז יוסיף המון.:lol:

באמת רואים שהיא שמורה,כול הכבוד.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מגב קדמי או אחורי? אם הכוונה לאחורי הוא בכוונה מסומן כדי למנוע גניבות.

לפני כמה שנים שברו לי את המגב (הקרוע) שהיה וזרקו לי את החלקים ליד הרכב. נסעתי לת"א כדי לקנות חדש מקורי ב- 90 ש"ח ואחרי חודש אחד באו עם כלים וגנבו לי אותו ביחד עם האום.

נסעתי שוב וקניתי אחד תחליפי ב- 50 ש"ח ורשמתי עליו מס' רכב ושאר סימנים מזהים ועכשיו כבר כמה וכמה שנים שלא נוגעים בו (טפו טפו טפו). קצת מכוער, אבל עדיף ככה, ככה זה שאין לאנשים כבוד לרכוש של אחרים.

פורסם

זו אחת האונו השמורות ביותר שראיתי. זוכר שלפני כמה חודשים היה עוד מישהו שפרסם תמונות של אונו אדומה באוף טופיק, רק אצלו היה דגם 1000 סמ"ק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
איזה שמורה, כל הכבוד!

כל הכבוד על הקילומטרז', נמוך לרכב בן 15 שנה.

יפה ששומרים ככה על רכב.

מה כל הכבוד לא קונים רכב בשביל לשמור על הקילומטראז'.

• תוכן חדש...