Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו באמת נראה שמור ובאמת כמו שאמרו כאילו יצאה מהמפעל אתמול!

אבל מה עם מצב המנוע האם גם הוא במצב כמו החיצוני?!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצבו המכאני של הרכב כחדש כולל מנוע. טיפול 10K מלא כולל טיימינג בוצע בחודש שעבר, הרכב עבר גם טסט בהצלחה במכה ראשונה. לרכב קיים ספר טיפולים מלא משנת 93 ועד היום, בנוסף קיים ספר קבלות על תיקונים וטיפולים מ- 7 שנים האחרונות (בעלות נוכחית).

הרכב נוסע על מנוע וראש מנוע מקוריים, בנוסף לא נגעתי מעולם באלטרנטור, סטרטר, משאבת מים ועוד- לא יודע מה היה אצל הבעלים הקודמים כי סמל"ת מסרבת לשתף פעולה בתירוצים שונים.

פורסם

תאמת שאין לי , לא יצא לי לצלם אלו תמונות יחסית ישנות לפני בערך חודשיים שלושה שהעלתי לפה בשביל לקבל חוות דעת על הווקס שעשיתי .

אני יצלם בהזדמנות ויעלה.

דרך אגב אם תשים לב אז גם לי התעסקו עם הווישר האחורי אבל זה כנראה סתם ילדים משועממים שהחליטו להרוס כי לא נראה לי הגיוני שלשתי אונואים (שלי ושל אחותי) שעומדים אחד ליד השני ישברו את אותו הפלסטיק שגם ככה אין מה לעשות איתו במקרה שהוא שבור , וגם לאחרונה גיליתי שגנבו לי את הגומי של הווישר האחורי.

פורסם

דווקא האונו השניה נראית כאילו עברה פחחות וצבע בשלב מסויים (אדום מטאלי?)

אתה מקבל כסף מ LEE COOPER על הפרסומת? :)

באונו של פותח השרשור, יש הבדל צבע גדול בין הכנף למכסה מנוע.... ועוד כמה חלקי מרכב.

אפשר לפנק אותה באיזה פוליש עדין, או תכשירים מסוג COLOR BACK השונים כדי ליישר קו בין הצבע הדהוי

לצבעים היותר חדשים בחלקים אחרים - במיוחד בכנף שזה מאוד צורם לעין.

שמורה לגילה ומטופחת - בהחלט. אני אוהב לראות אנשים ששומרים על מה שיש להם ולא משנה מה זה.

יופי? איכות? הממ.....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
maxizem נראה לי אתה קצת מסובך בראש.

כל אחד מגיב על מה שהוא רוצה, קילומטראז', לא קילומטראז', לא ממש משנה.

שבוע טוב שיהיה לכולם!

אני באמת קצת מסובך.

פורסם
דווקא האונו השניה נראית כאילו עברה פחחות וצבע בשלב מסויים (אדום מטאלי?)

אתה מקבל כסף מ LEE COOPER על הפרסומת? :)

באונו של פותח השרשור, יש הבדל צבע גדול בין הכנף למכסה מנוע.... ועוד כמה חלקי מרכב.

אפשר לפנק אותה באיזה פוליש עדין, או תכשירים מסוג COLOR BACK השונים כדי ליישר קו בין הצבע הדהוי

לצבעים היותר חדשים בחלקים אחרים - במיוחד בכנף שזה מאוד צורם לעין.

שמורה לגילה ומטופחת - בהחלט. אני אוהב לראות אנשים ששומרים על מה שיש להם ולא משנה מה זה.

יופי? איכות? הממ.....

תתפלא אבל יש הרבה אונו אדום מטאלי על הכביש ואני יכול לפחות להגיד לך שאני צבעתי אך ורק את הגג באוטו בזמן שקניתי אותו כי כל הגג היה שרוף ופחדתי שבחורף יתחיל להיות לי חלודה וגם כי זה יותר יפה.

ופחחות בטח שהיא לא עברה כי יש לאוטו מכה בכנף שאני גם לא מתכוון לסדר , כי זה סתם ביזבוז כסף זאת מכה קטנה שכבר התרגלתי אליה.

בכללי אני עושה לאוטו פעם בכמה חודשים ווקס ומשתדל לשמור עליו נקי וגם שקניתי את האוטו עשיתי לו קולור בק וווקס שחידשו את הצבע.

פששש...סחתן על הסמל של הגרנדה-פונטו מאחורה :D

חח זה כולה מדבקה שעלתה לי 20 שקל , ככה אני לא צריך לפחד מגניבות . וגם בסמל של הפיאט המדבקה נראת דומה מאוד לסמל המקורי.

פורסם

אפשר לפנק אותה באיזה פוליש עדין

אייל, האם כוונתך לכנף קדמית ימנית או שמאלית?

פורסם

כנף בצד נהג ומכסה מנוע דהויים באופן משמעותי יחסית לשאר הרכב.

פוליש עדין יכול לעשות להם טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה פיק- לקחתי את ההערה לתשומת ליבי, פוליש עדין יבוצע בפעם הבאה באיזורים אלו לפני ביצוע הווקס בניסיון לטשטש את הבדלי הצבע.

דרך אגב מדובר בצבע המקורי חוץ מכנף קדמית ימנית שתוקנה ונצבעה, לאחר שהבעלים הקודמים דפק את הרכב והשאיר מכה קלה. לא יכולתי לראות את זה כך אז תיקנתי. בזמנו (לפני כמה שנים) העלתי לכאן פרוייקט מצולם של התיקון.

• תוכן חדש...