Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה יהיה??????.

המשטרה תפסה שוונג מפתח - תקווה ורוצה להרשים אותנו... :evil:

מה הם כבר עשו ולמי הפריעו?????

כאחד שכבר היה בכמה מרוצי ראלי ישראלים שכאלה...אני יכול להגיד שאני לא רק נהנתי אלא אפילו מאוד התרגשתי,וראלי זה אחד הדברים הכי אהובים עליי.

אין שום הפרעה ורוב המרוצים \ אימונים שהחברה האלה עושים נעשים בשיא האחריות ובשטחים שהם מבודדים.

אני לא מבין מה מציק למה להרוס קצת הנאה של בן אדם... :x

פורסם
זה הפג'רו של עידו כהן?

עידו כהן בנה אותו, אבל כיום נוהג בו שי שמעוני.

בקשר למרוץ, פשוט זוועה, המשטרה מבזבזת את כספי הציבור על תפיסת אנשים שמנסים לשנות את התרבות המוטורית בארץ במקום לתפוס את הפושעים האמיתיים שגרמו אתמול נזק רב בת"א. כל המכוניות עומדות בתקן FIA (פדרציית המרוצים הבינלאומית), המסלול היה סגור הרמתית, במקום היה אמבולנס וחברת אבטחה, המרוץ נוהל ואורגן ברמה הגבוהה ביותר. ממש בושה למשטרע :evil::evil::evil:

הנה קישור לסיקור מורחב של ארועי היום:

http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=2669

second is the first looser

פורסם

חברה אני לא יודע מה איתכם אבל אני רואה בכל פשיטה על אירועים מאורגנים

כנזק לטווח הקרוב אך אולי כברכה לזמן הרחוק.

אולי עכשיו כשהמשטרה משקיעה כ"כ הרבה מאמץ על מנת לעצור את המרוצים הבלתי חוקיים

מישהו מרים גבה ומבין שבעצם יש פה קהילה די מגובשת ומאורגנת ולא סתם ילדים פושטים שכונתיים שעושים רייסים ברחובות העיר עם מאזדה לאנטיס.

אולי עכשיו סוף סוף הם יבינו שזה משהו מאורגן וגדול שמקובל בכל העולם ושהם רק מפסידים ממנו.

פורסם

אתם יודעים מה הכי אבסורד בעניין.. זה שלפני יומיים היה לא פחות ולא יותר פיגוע בתל - אביב ע"י עבריינים שאני אישית לא יודע בדיוק מה המשטרה עושה כדי לעצור אותם. אבל מה שבטוח שהם משקיעים בכל שטות שקשורה למוטוריקה בדרך זו או אחרת כדי לעצור אותה ולגזור קופונים. פשוט שיתביישו. במקום לעשות עבודה נורמלית וללכת למצוא את הפושעים האמיתיים שרק שלשום הרגו 3 אזרחים חפים מפשע.

אני אישית עד כה לא שמעתי שמירוץ ראלי פגע והרג אזרחים תמימים בכוונת זדון או בכלל.

שיעשו את השיקול שלהם , זה פשוט מסריח, לא רק שגם היו מפגשים בקרית גת עד לא מזמן, ובפנים של המשטרה נערכו המירוצים ולא עשו כלום.. אבל שיהיה, כנראה שאחרי החשיפה על הפשיטה הגדולה כל תחנת משטרה חפרית רוצה קצת כבוד, ונראה שלמשטרת קרית גת אין כל כך מה לעשות בימים אלו והם החליטו ללכת על זה. אז הנה "כל הכבוד" משטרת קרית גת , פשוט עצרתם טרוריסטים לשמם, ולא רק זה אלה שגם מנעתם סיכון אזרחים חפים מפשע! אני חייב לציין, עבודה מצויינת.....

נ.ב

חפרים! , תחפשו כבר מה לעשות עם עצמכם פחדנים.

פורסם

ב MSN התפרסמו שתי ידיעות על המרוץ, האחת דווקא מצגיה את הגישה הנכונה של הנהגים:

http://web.msn.co.il/msn/cars/8BF475FDA359488DB2F9F6FA1BEB7001.htm

השניה מציגה את גישתה המעווטת והמוטעת של המשטרע:

http://glz.msn.co.il/glz/news/58C21BAEB91B41CB8DBE955BC267F2D6.htm

קצת מוזר שאותו אתר מפרסם שתי ידיעות שדי סוטרות האחת את השניה מבחינת הגישה.

second is the first looser

פורסם
אתם יודעים מה הכי אבסורד בעניין.. זה שלפני יומיים היה לא פחות ולא יותר פיגוע בתל - אביב ע"י עבריינים שאני אישית לא יודע בדיוק מה המשטרה עושה כדי לעצור אותם. אבל מה שבטוח שהם משקיעים בכל שטות שקשורה למוטוריקה בדרך זו או אחרת כדי לעצור אותה ולגזור קופונים. פשוט שיתביישו. במקום לעשות עבודה נורמלית וללכת למצוא את הפושעים האמיתיים שרק שלשום הרגו 3 אזרחים חפים מפשע.

אני אישית עד כה לא שמעתי שמירוץ ראלי פגע והרג אזרחים תמימים בכוונת זדון או בכלל.

שיעשו את השיקול שלהם , זה פשוט מסריח, לא רק שגם היו מפגשים בקרית גת עד לא מזמן, ובפנים של המשטרה נערכו המירוצים ולא עשו כלום.. אבל שיהיה, כנראה שאחרי החשיפה על הפשיטה הגדולה כל תחנת משטרה חפרית רוצה קצת כבוד, ונראה שלמשטרת קרית גת אין כל כך מה לעשות בימים אלו והם החליטו ללכת על זה. אז הנה "כל הכבוד" משטרת קרית גת , פשוט עצרתם טרוריסטים לשמם, ולא רק זה אלה שגם מנעתם סיכון אזרחים חפים מפשע! אני חייב לציין, עבודה מצויינת.....

נ.ב

חפרים! , תחפשו כבר מה לעשות עם עצמכם פחדנים.

אחי, אני איתך בכל מילה...בתור אחד שהשתתף במירוץ (אני מארשל) אתם לא יודעים כמה כואב לי על כל העניין הזה, פשוט כואב הלב על כל ההשקעה שנתנו כולם ועל הנהגים שהולכים לאכול כל אחד משפטים ורפורטים מפה ועד טיבט.

מדינה עקומה :?

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
גם אני ישבתי במשטרה עם כולם.

פשוט זוועה, המשטרה שיחקה אותו כאילו תפשו אוניית סמים.

הכניסו את כולם לחקירות והתחילו לבדוק כל מכונית ושיפורים ועשו בקיצור הרבה רעש.......

פשוט לא ייאומן.

מחול השדים המטורף הזה כבר יצא מכל פרופורציה.ניחא עיניין פתח תקוה-למרות שגם אני מאוד אוהב את זה-זה עדיין לא חוקי.אבל הרי ברור מעבר לכל ספק שמה שעשו בחוות השיקמים זו פופוליסטיות לשמה.

זה מזכיר לי כתבה שקראתי לפני כמה זמן- בקטע קישור בראלי בריטניה ,מצלמת מהירות תפסה את ריצ'ארד ברנס נוסע במהירות מופרזת בין סטייג' לסטייג'.מכיוון ש"בכביש-כמו בכביש" וגם ברנס הוא אזרח-היתה אפשרות שהוא יעמוד בפני השלילה הנהוגה בחוק.אני לא כ"כ יודע מה נסגר שם מבחינת השוטרים הבריטים- אבל דובר של משטרת בריטניה הבטיח שבגלל מעמדו של מר ברנס,העיניין ייסגר במהירות ועל הצד הטוב ביותר- וכמובן שהוא יוכל להמשיך להתחרות גם אם יקבל שלילה.

כי מירוצים שלא על הכביש הם ספורט מוטורי וברנס הוא נהג מירוצים.

כי הרי בבריטניה נהג מירוצים מקומי נחשב לגיבור....

וזו בריטניה!!!!! זו לא מדינה עם מחסור באושיות מוטוריות.זה לא שברנס הוא זה שיעלה את השם הבריטי על נס וייצג אותם בעולם.היו רבים רבים לפניו.

ובמדינת ישראל????

בישראל,כמו בישראל.....

אנשים כמו עידו כהן,שמייצג אותנו בדקאר,או רמי שוחטוביץ' שמניף דגל ישראלי במירוצים בקפריסין ואפילו ירדן- אלה אנשים שראויים להיעצר מכיוון שהתחרו במכונית מירוץ בכבישים נטושים בלי סיכון של קהל .

אווירת ה"עליהום" יצאה כבר מכל פרופורציה.

אותי,אישית,מעניין לראות מתי נהגים מתוסכלים יתחילו לקחת את החוק לידיים.....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

כבר דנתי בזה פעם. אולי צריך להחזיר לארץ את המנדט הבריטי!

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

ציטוט מהכתבה

אנו לא עבריינם כדוגמת התפישה לפני שבועיים בפתח-תקווה ולא נוהגים במכוניות המירוץ בכבישים ויתרה מכך כל הנהגים נושאים רשיון נהיגת מירוצים שמורשים ע"י הפדרציה העולמית למירוצי-מכוניות ושל "ממסי" העולמית,

ועל מה שקרה כאן אני יכול להגיד על המשטרה רק דבר אחד להסביר את העניין,

"תפסתה מרובה לא תפסת" ואני מקווה שבקרוב נראה כאן מרוצי מכוניות מאושרים,

מה זה הם לא אמורים לתמוך זה בזה?

מה כל אחד שומר על הת** שלו בושה !!!!

פורסם

אני רוצה רק דבר אחד -

שיראו לי איפה כתוב בחוק שאסור לקיים מירוצי מכוניות.

אה... לא כתוב.... אז למה זה אסור? כי זה "לא אושר בחוק"???

הרי אין אישור לתחרויות ריצה... השוטרים עושים משהו?

אתם יודעים איזה דבר מסוכן זה כדורגל?

וכדורסל?

וארוחת צהריים?

ושלאף-שוטנדע????

מישהו צריך לתת את הדין על ההטרדה הזו.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
אני רוצה רק דבר אחד -

שיראו לי איפה כתוב בחוק שאסור לקיים מירוצי מכוניות.

אה... לא כתוב.... אז למה זה אסור? כי זה "לא אושר בחוק"???

הרי אין אישור לתחרויות ריצה... השוטרים עושים משהו?

אתם יודעים איזה דבר מסוכן זה כדורגל?

וכדורסל?

וארוחת צהריים?

ושלאף-שוטנדע????

מישהו צריך לתת את הדין על ההטרדה הזו.

אני לא יודע אם יש חוק שאוסר על מירוצים. אבל יש חוק שאוסר לנסוע יותר מ-80 קמ"ש בשטח בין עירוני בלי שטח הפרדה.

אני רוצה לראות אותך מקיים מרוץ שמוגבל ל-80 קמ"ש.

מלבד זאת, תמיד ניתן לתפוס את הנהגים על נהיגה מתפרעת או בחוסר שיקול דעת.

מדינה פקאקט :-/

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

• תוכן חדש...