Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך ואללה: "משטרת התנועה הארצית הפסיקה אחר הצהריים מירוץ מכוניות סמוך לחוות השיקמים שבנגב. בגלי צה"ל דווח כי השוטרים הגיעו למקום על סמך מידע מודיעיני. במהלך המבצע תפסו השוטרים 11 מכוניות שעברו שיפורים, ועיכבו את נהגיהן לחקירה. כמו כן הוזנק לאוויר מסוק שסייע באיתור הנהגים שניסו להימלט."

WTF?? :shock:

פורסם

הייתי באירוע ובפשיטה.

הרכבים הם רכבי שטח פגרו ואימפרזות ויש גם באגי ו מיציבושי יו וי 6

כרגע הרכבים עם המשאיות והבעלים נמצאים בתחנת משטרת קרית גת.

עכשיו חזרתי מהמשטרה הגיע לשם קצין בוחן ופתח מכסי מנוע.

פשוט בושה משפחות שלמות מעוכבות עד עכשיו בחקירות, הם אוכלים ארוחת ערב לחמניות בתחנה.

הנה לינק לתמונות וכתבה מהאירוע

http://www.kiryat-gat.co.il/topic.asp?TOPIC_ID=720&FORUM_ID=4&CAT_ID=3&Forum_Title=%E7%E3%F9%E5%FA++%E4%F2%E9%F8&Topic_Title=%EE%EB%E5%F0%E9%E5%FA+%EE%F8%E5%F5+%F0%FA%F4%F9%E5+%E1%E0%E9%E6%E5%F8+%E5%E4%E5%E1%E0%E5+%EC%FA%E7%F0%FA+%E4%EE%F9%E8%F8%E4+%E1%F2%E9%F8

פורסם

שאלה: אם הרכבים לא מיועדים לנסיעה על כביש ולכן לא צורכים רשיון-למה הם לא חוקיים?

האם הם עוברים על החוק כאן?

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

בעיקרון

כל כלי רכב שהוא, לא משנה איפה הוא נוסע צריך רשיון, לרכב ממנוע הכוונה.

בעיקרון זה החוק היחידי שעברו עליו

I don't drive fast, I fly low

פורסם

מבחינת החוק אסור לערוך בארץ תחרויות מוטוריות, מירוצים וכו' וזה לא משנה אם זה בכביש או בשטח.

המכוניות שנמצאות במשטרה אין להם לוחיות רישוי כי הם לא נוסעות בכביש, אלא נגררות עם ואן או משאית

פורסם

לא נראה לי שיש חוק שאוסר

מה שבטוח זה שאין חוק שמאשר את זה..

וכידוע כל עוד לא הוכחת שאתה זכאי, אתה אשם......

I don't drive fast, I fly low

פורסם

הרכבים הנ"ל לא מיועדים לכבישים ציבוריים, ולכן אין להם רישוי.

הבעיה יכולה להתעורר בפגיעות גוף חו"ח שנגרמו בתאונה במהלך נסיעה, בשדה פתוח למשל.

לרכבים אין ביטוח חובה.

(כדי להסדיר את הענין הנ"ל יש צורך בביטוח נפרד, שאינו ביטוח חובה).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

חוות השיקמים? :shock: מעניין עם איזה אוטו אריק שרון התחרה? :lol:

יש לנו משטרה פשוט מטומטמת, במקום להזניק מסוק לעזה מזניקים מסוקים כדי לתפוס את ה"פושעים" האמיתיים- אלו שעושים מרוצי ראלי :mad::mad:

אני מקווה מאוד שכל המכוניות יוחזרו לבעליהם (חבל מאוד על מכוניות כאלו מושקעות)

פורסם

כל הקטע גם שזה היה מרוץ מסודר, באו עם ציוד ומשאיות ואירגנו את זה ממש כמו שצריך אפילו שילמו לאמבולנס פרטי שיהיה נוכח במקום.

ולא כמו מירוץ רחוב עלוב.

יש בארץ איכות מירוצים כמו אירופה ואפילו במירוץ היה כתב של ערוץ 5 וצילמו .

פשוט שוטרי קרית גת העלובים החליטו אחרת.

פורסם

תרשו לי לתקן, המירוץ הזה שהיה היום הוא היה מן "אימון" למרוץ גדול שאמור להערך בעוד מס' שבועות בכדי לאשר את חוק המירוצים בארץ והמרוץ הזה אמור היה להיות באישור (!!) שר התחבורה (חוקי לחלוטין) כנראה שאין להם מה לעשות בבית אז הם באו ועצרו את המירוץ, ובלי כל אכפתיות עלתה ניידת על המסלול והחלה לרדוף אחרי המתחרים....ממש בושה.... :mad:

ואם זה לא מספיק, השוטרים ביקשו רישיונות רכב מהנהגים...דבר שיש לנהג או שתיים, וטענו ש"הרכבים אולי גנובים..."ואם זה לא מספיק הם אמרו שהם מורידים את הרכבים מהכביש :shock: ...(?) מי נסע בכלל בכביש? שייתביישו,מעכבים משפחות וקבוצות בלי אוכל בחניון ומתייחסים אליהם כמו לילדים שהשתוללו בכביש, עד עכשיו (17:30) ישבנו בתחנת המשטרה. :evil::mad:

אני מתבייש במשטרת ישראל על שהיא מבזבזת משאבים כוח וכספים (היה מסוק!) על אירועים כאלו ולא על פשיעה אמיתית. בושה. :roll:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
הרכבים הנ"ל לא מיועדים לכבישים ציבוריים, ולכן אין להם רישוי.

הבעיה יכולה להתעורר בפגיעות גוף חו"ח שנגרמו בתאונה במהלך נסיעה, בשדה פתוח למשל.

לרכבים אין ביטוח חובה.

(כדי להסדיר את הענין הנ"ל יש צורך בביטוח נפרד, שאינו ביטוח חובה).

כל(!!) הרכבים והמשתתפים מבוטחים בביטוח בינלאומי לכל פגיעה, עלות הביטוח למירוץ מגיעה ליותר מאלפיים דולר!! (וגם היום היה ביטוח לכל מקרה שיכול לקרות)

פורסם

גם אני ישבתי במשטרה עם כולם.

פשוט זוועה, המשטרה שיחקה אותו כאילו תפשו אוניית סמים.

הכניסו את כולם לחקירות והתחילו לבדוק כל מכונית ושיפורים ועשו בקיצור הרבה רעש.......

פורסם

שכחתי, אל תשכחו שהביטוח של המשטרה לא מכסה על מכוניות בסכומים כאלו ועל האבזור שלהם ("מיכל דלק תעופתי בבגז'? מה פתאום זה מיכל דלק של נוס" :?:shock: ...עוד חמור מהאוסף...) אז הנהגים השכירו חברת שמירה למשך כל הסוף שבוע בשביל שתשמור על המכוניות מידיהם החמדניות של ילדי קרית-גת (מקום מגורי לצערי) בא לי לבכות..אני מתפוצץ מעצבים :evil::twisted::mad: , אני אחרי הצבא עוזב את המדינה ושתתפוצץ, לא שווה כבר לעשות פה כלום מדינת עולם רביעי.......פשוט בושה לפחות באנדונזיה מירוצים זה חוקי...

:twisted:

פורסם

המשטרה העבירה דיווח לתקשורת כי הם העלו מסוק לאוויר כי כמה מתחרים ניסו לברוח...

להד"ם. פשוט שקר מצוץ מהאצבע. אחרת איך הם יצדיקו עלות מיותרת של מסוק?

זה הולך לחזור אליהם בבק-פייר אדיר...

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

• תוכן חדש...