Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לבטל.. בוודאי שאתה יכול לבטל.. ואז במקום לשלם על המכשיר 35 שקל בחודש ולקבל זיכוי בזמן אויר בסך 35 ש"ח אם דיברת מעל 199 ש"ח בחשבונית (והמכשיר כביכול יוצא חינם, מלבד 20 ש"ח לשירותי הדור ה-3)

אתה פשוט תשלם 54 שקל-בסיס, על המכשיר!

תוריד לעצמך את הזיכוי בסך 35 ונשארת עם 19 שקל לחיוב כל חודש- ככה שכבר עדיף לרכוש מכשיר במסלול הראשון וכבר לשמור לעצמך אופציה לגלישה בדור ה-3.

פורסם

זה תלוי איזה לקוח אתה וכמה אתה חשוב להם.

לי סלקום רצו להחליף את המוטורולה V3I בטלפון דור 3 ללא חיוב עקב 3 פעמים בחודש אחד שהייתי במרכז השירות.

בהתחלה הם ניסו להתעקש על חבילת הגלישה אבל אני הבהרתי שאין לי צורך בה ושאין לי בעייה להישאר עם הטלפון שלי ולטרטר את שירות השליחים שלהם. בסופו של דבר קיבלתי K3 דור 3 ללא חבילת גלישה וללא תשלום על המכשיר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש אנשים(כמוני למשל), שלא פורסים ל36 תשלומים את המכשיר(מי מחזיק 3 שנים מכשיר?)

אני עד עכשיו קניתי את המכשירים שלי ללא התחייבויות למיניהן. לכן כשקניתי את המכשיר שלי 6288 במחיר מצחיק של כ750 שקל נידמה לי לפני יותר משנה, שילמתי בתשלום אחד. ועכשיו אם אני אבטל את חבילת הדור השלישית הם לא יכולים לעשות לי כלום.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

העדפתי לפרוס את המכשיר על 36 תשלומים כי בעסקה הזאת אני מקבל את המכשיר בחינם!

חוץ מזה, שתמיד אני אוכל לשלם במזומן את ההפרש אם אחליט להחליף מכשיר (נגיד בעוד חצי שנה.. אז המכשיר יעלה חצי מחיר).

בכל אופן, זה בעייתי לבטל את חבילת הגלישה המזורגגת הזאת בגלל התעריפים לשדרוג שקיבלתי.

שי, אני לקוח טוב של סלקום.

8 שנים וחשבוניות גבוהות נתנו לי מסלול משופר מעולה!

אפשר להגיד שגם עם המכשיר יצא לי דיל טוב, למרות החיוב בדור ה-3.

פורסם

שאלת הבהרה:

יש אתרים שאי אפשר לגלוש בהם במסגרת 100MB שניתנים, כי זה פורמט אחר, שמשתמש בחיבור שונה ולא GPRS?

מה מבדיל בין האתרים? (איך ניתן לזהות).

הדפדפן של אופרה מאפשר לגלוש בכל אתר במסגרת חבילת הגלישה?

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מקפיץ, ומגדיל ב-1:

לאחר הורדת האופרה (4.1), איך אני מוודא שהגלישה מתבצעת דרך חיבור WLAN ולא דרך הרשת הסלולרית?

(המכשיר המדובר הוא N95 8G :) )

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3562600,00.html

אתה יכול להוריד OPERA MINI למכשיר שלך ולגלוש על חשבון ה100מגה שקיבלת בדפי HTML.

אתה טועה חביבי.

חבילת הגלישה שמגיעה דיפולטית, עליה אנחנו משלמים 20 ש"ח, מאפשרת לנו לגלוש בפורטל של הספקית עד 100 או 1000MB בחודש. אין אדם שמגיע ל100 או 1000 מגה תעבורה בחודש רק מהפורטל שלו. כל הקטע של "גלישה חינם" הוא הטעיית הקהל.

בכדי לגלוש באינטרנט עם OPERA MINI בחינם, אתה צריך חבילת גלישה אחרת שעולה בערך 100 ש"ח לחודש.

אני גיליתי את זה אחרי שקיבלתי חשבון חביב למדי של 400 ש"ח, התקשרתי לסלקום צעקתי עליהם שאני תובע אותם בגלל שהמונח גלישה חינם מתייחס בבירור לכל רשת האינטרנט. ביטלו לי את החיוב ואמרו סליחה.

פורסם

מקפיץ, ומגדיל ב-1:

לאחר הורדת האופרה (4.1), איך אני מוודא שהגלישה מתבצעת דרך חיבור WLAN ולא דרך הרשת הסלולרית?

(המכשיר המדובר הוא N95 8G :) )

כשאתה פותח את האופרה, כותב כתובת ולוחץ אישור, התוכנה תשאל אותך עם איזה חיבור אתה רוצה לגלוש. פשוט תבחר WLAN.

פורסם
אתה טועה חביבי.

חבילת הגלישה שמגיעה דיפולטית, עליה אנחנו משלמים 20 ש"ח, מאפשרת לנו לגלוש בפורטל של הספקית עד 100 או 1000MB בחודש. אין אדם שמגיע ל100 או 1000 מגה תעבורה בחודש רק מהפורטל שלו. כל הקטע של "גלישה חינם" הוא הטעיית הקהל.

בכדי לגלוש באינטרנט עם OPERA MINI בחינם, אתה צריך חבילת גלישה אחרת שעולה בערך 100 ש"ח לחודש.

אני גיליתי את זה אחרי שקיבלתי חשבון חביב למדי של 400 ש"ח, התקשרתי לסלקום צעקתי עליהם שאני תובע אותם בגלל שהמונח גלישה חינם מתייחס בבירור לכל רשת האינטרנט. ביטלו לי את החיוב ואמרו סליחה.

לא יודע איך זה בסלקום אבל באורנג' כשאני מפעיל את המיני אופרה בפעם הראשונה אני בוחר בפורטל 3G ואני לא משלם על זה שקל. יש לי 50 מגה, וכשאני גולש דרך מיני אופרה זה יורד מה50 מגה של החבילת גלישה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...