Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה זמן לא כתבתי בפורום הטכני ואתמול כנראה הגיע הזמן.

באמצע נסיעה ברכב,כאשר באתי להוריד הילוך בכדי להיכנס לחניה הגרשתי משהו מוזר בדוושת הקלאץ וההילוכים התחילו להיכנס רק בכוח,הרוורס בכלל בקושי נכנס וכדי להכניס לשני או שלישי בנסיעה אני ממש צריך להילחם בידית.

מפני שאין לי ידע בקטעים האלה של הקלאץ רציתי לשאול מה יכולות להיות הבעיות?כבל קלאץ שנקרע?קלאץ שהלך להעולמו (למרות שקשה לי להאמין שככה פתאום זה יקרה).

תודה מראש לכל מי שיאיר את עיניי בעניין.:oops:

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

לפי דעתי או שקלאץ' בדרך לתת את נשמתו לבורא או יש בעייה במשאבת קלאץ'.

איך בידיוק מגיבה דוושת דלאץ' כשאתה לוחץ ועוזב אותה. היא חוזרת מיד או עם השהיה?

כמה ק"מ עשית על קלאץ'?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הדוושה כרגע מגיבה כרגיל,וכשהמנוע כבוי ההילוכים נכנסים חלק,רק כאשר המנוע מונע ההילוכים מסרבים להיכנס.

מה בערך העלות של החלפת קלאץ או משאבת קלאץ?(אני רוצה להתכונן לבאות)

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

מבחינת מחיר משאבה, זה כמה מאות שקלים. עם דוושת קלאץ' מגיבה בסדר, לא נופלת וחוזר ללא השהייה, הבעייה כניראה לא במשאבות, אלא בקלאץ'. אולי כל מה שצריך לעשות זה לכוון קלאץ'.

לא ענית לי כמה ק"מ עשית על קלאץ' הזה. 100K כבר יש?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני האמת לא יודע מתי הוחלף הקלאץ בפעם האחרונה.

מה שכן יש לי תהיות בקשר לקלאץ כי אם הוא היה בדרך לעולם הבא הוא היה נותן אותות כלשהם ולא במכה אחת פשוט מפסיק לעבוד?

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

זה קלאץ' מכאני אין שם משאבה, מה שאני חושש ואני מקווה שאני טועה, אבל קרה לי בדיוק אותו דבר פשוט נשבר המייסב לחץ, הוא עשוי פלסטיק ואצלי לרוע מזלי עברה שנה בערך מאז שהחלפתי קלאץ, אז היה צורך שוב להוריד את הגיר ולהחליף את המייסב השבור.

אין מנוס מלפרק את הגיר ולראות מה הבעייה.

אני נוסע על לאנצ'יה והמכללים של הרכבים שלנו מאוד דומים, לכן אני די בטוח שזו אותה הבעייה.

פורסם

נכון זה קלאץ מכני ולכן יכול להיות שהכבל ניפרם טיפה והיתארך והקלאץ לא מפריד טוב.או באמת משהו בקלאץ נישבר.גש לבדיקה מיקצועית ואמינה.

פורסם

מישהו יכול להכווין אותי למקום הימצאו של הכבל ביחס למנוע?מאיזה צד הוא נמצא אני רוצה לבדוק את זה כרגע בעצמי כי היום אין מצב להגיע למוסך כבר.

Opel Corsa 2000 1200

פורסם
נכון זה קלאץ מכני ולכן יכול להיות שהכבל ניפרם טיפה והיתארך והקלאץ לא מפריד טוב.או באמת משהו בקלאץ נישבר.גש לבדיקה מיקצועית ואמינה.

כבל נפרם?

כבל קלאץ' זה לא כינוי למוט הברזל שמחבר את הדוושה למנוף שמזיז את הקלאץ'?

עד כמה שאני יודע, כבל קלאץ' יותר דומה למוט מאשר לכבל והוא בעל גיד 1 בלבד (אחד עבה).

פורסם

מישהו יכול להכווין אותי למקום הימצאו של כבל הקלאץ ברכבי (כאמור פיאט טיפו שנת 94)

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

כבל קלאץ מחבר בין הדושה לארכובה שמפעילה את הקלאץ ונימצאת בדיוק מיתחת למצבר .תבקש מישהו שילחץ קלאץ ותיבדוק שזזה מספיק. אולי משהו הישתחרר שם. אני לא בטוח שהכבל מרובה גידים בפיאט אבל ניראה לי ביגלל הפיתולים במסלולו וגמישותו הוא רב גידי.אולי רפי או מי שמכיר את הקלאץ בפיאט ידע .

• תוכן חדש...