Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אליפות העולם בראלי נמצאת בפגרה אבל לא כך בפורמולה-1 ולפני שאנחנו מתחילים את סוף השבוע, לקט חדשות ועדכונים קצר-

יום ראשון הקרוב יערך אחד ממרוצי הפורמולה-1 הקלאסיים שיש, בסילברסטון, אנגליה וכמובן שאי אפשר בלי ההד התקשורתי שמעורר בכל פעם מחדש ברני אקלסטון בנוגע לעתידו של המרוץ הזה.

הפעם השמועות רצות בכיוון של מעבר אפשרי מהמסלול בסילברסטון למסלול דונינגטון-פארק (שלי אישית יש חוויות די טובות ממנו, אבל זה לפעם אחרת) .

דיויד קולטארד עשוי להודיע בסוף השבוע הקרוב, בסילברסטון כי הוא פורש מנהיגה תחרותית בפורמולה-1 (אני הייתי בטוח שהוא פרש כבר מזמן...). מציע לכם להעיף מבט על מכוניות הטויוטה בסוף השבוע הקרוב ולו רק בגלל שתחושו שאתם נמצאים בהוליבוד או לפחות בעלית הסרט החדש מסדרת באטמן.

לואיס המילטון מגיע לסילברסטון, הגראן-פרי הביתי שלו ומצהיר כי האליפות עדיין לא אבודה מבחינתו והא יעשה הכל בכדי לנסות ולהשיג אותה. מי שמעט עורר תהיות הוא רוברט קוביצה הפולני שאומר שקבוצת BMW קצת איבדה מהקצב שלה לאחר הניצחון בקנדה, כל זה במסגרת השמועות כי הוא מנהל מגעים עם פרארי...

פרארי, בעקבות המרוץ הקודם בצרפת, יחליפו לקימי רייקונן כנראה את המנוע אבל לא יספגו עונש של הורדת מיקום וזאת במסגרת חוק חדש שנכנס השנה לתוקף ובמסגרתו מותר לשנות/להחליף מנוע פעם אחת בעונה ללא קנס. הנזק למנוע הפרארי נגרם כתוצאה מהתקלה שארעה לנהג הפיני במערכת הפליטה שלו.

כמו שכולכם בטח זוכרים, היתה החלטה להשעות החל מהשנה הבאה את השימוש בשמיכות שמחממות צמיגים. ובכן ה-FIA החליטו לבטל את ההחלטה הזו ועקב המעבר לצמיגי סליקס בשנה בהאה החלו בברידג'סטון לעבוד במרץ על הצמיגים החדשים. ההיתר לשימוש במחממי הצמיגים פותח אפשרויות חדשות ונוספות בפני יצרן הצמיגים.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אומרים שיכול להיות גשם במירוץ לפי האתר הרשמי של פורמולה 1.

להמילטון זה מירוץ ביתי אבל זה לא משהו שהופך את הכל ליתרון שלו.

קראתי באתר של פורמולה 1 שהמילטון אומר שפרארי הם לא בלתי מנוצחים בסילברסטון.

מחכה בציפייה לראות את המכוניות של טויוטה , יש שינויים בשלדה , באירודינאמיקה או משהו כזה?

קולטארד כבר באמת צריך לפרוש , הוא כבר זקן ולא יעיל.

תרשים של המסלול עם כל הפרטים: (G FORCE , מהירויות , סקטורים , ספיד טראפ וכו')

http://www.formula1.com/races/in_detail/britain_795/circuit_diagram.html

מספר הקפות:60אורך המסלול:5.141 kmאורך המירוץ:308.355 kmהקפה הכי מהירה:1:18.739 - של מיכאל שומכאר בשנת 2004.

circuit_image_12.jpg

מקווה למירוץ מלא הפתעות ובהצלחה לכל הנהגים!

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

בוקר טוב

עכשיו זה רשמי, דיויד קולטארד הודיע כי יפרוש מנהיגה בפורמולה-1 בתום העונה הקרובה וישמש כיועץ של קבוצת רד-בול. כמו כן קולטארד לא פוסל נהיגה בסוגים אחרים של מרוצים.

קולטארד החל את דרכו ב-94 וסומן כאנגלי הבא שיזכה באליפות העולם ויוביל את הגאווה הבריטית...מה שלא כל כך היה.

הוא השתתף ב-230 מרוצים וניצח ב-13 מהם. (עכשיו שאני חושב על זה, זה נשמע כמו הספד, אז נפסיק ) .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

קולטארד החל את דרכו ב-94 וסומן כאנגלי הבא שיזכה באליפות העולם ויוביל את הגאווה הבריטית...

כבר התחיל להימאס לשמוע את זה...:lol:

אם המילטון לא לוקח את המירוץ (ורצוי גם את האליפות), יהיה עוד ניצחון משעמם לפרארי.

מנהל אתר LFS הישראלי.

סימולטור הנהיגה הטוב בעולם.

http://www.lfsisrael.com

פורסם

שמעתי על ההודעת של קולטארד...מעניין מי יחליף אותו בשנה הבאה...

ולמי שהגיב מעליי , הבנו שאתה לא אוהד פרארי אז אתה יכול להגיד את זה בצורה מתורבתת.

לואיס המילטון מוכיח השנה שהוא לא נהג אמיתי , שמתם לב שכמעט כל אימון הוא מסתחרר במקלארן שלו? שמתם לב כמה טעויות הוא עושה אחרי ביטול כל העזרים האלקטרוניים , מה שאומר שבשנה השעברה המכונית נהגה בשבילו ולא הוא נהג.

porschefanii4.gif
פורסם

זה כבר לא שמועה.

מעבירים את המרוץ הבריטי לדנינגטון פארק.

British GP will move to Donington

חלק מיצרני מכוניות ה F1 נמצאים מסביב לסילברסטון.

המעבר יעשה בלגן רציני.

אבל כולם מצדיקים אותם.

הייתי על המסלול ומאוד נהנתי אבל:

המסלול מאוד קרוב ללונדון אבל אין גישה למסלול בלי רכב.

המסלול לא שופץ הרבה ב 60 שנה האחרונות אפילו שדורשים מהם לשפץ.

אייל

פורסם

לואיס המילטון מוכיח השנה שהוא לא נהג אמיתי , שמתם לב שכמעט כל אימון הוא מסתחרר במקלארן שלו? שמתם לב כמה טעויות הוא עושה אחרי ביטול כל העזרים האלקטרוניים , מה שאומר שבשנה השעברה המכונית נהגה בשבילו ולא הוא נהג.

לפי דעתי זה לא נכון..כל נהג מסתבסב לפעמים..אפילו יש כאלה שיגידו שאם אתה לא מסתבסב כנראה שלא ניסית לבדוק את קצה גבול היכולת.

בקשר למקרים כמו מונטיראול אז זה איבוד ריכוז ואולי קצת קשה לו כשפתאום כולם מכוונים אותו לאליפות והוא לא בגדר נס כמו עונה שעברה.

בכל מקרה להגיד שהוא לא נהג אמיתי זה לא נכון לפי דעתי.

to finish first first you have to finish

פורסם

כמה שאני שמח לראות את המילטון מקבל בדיוק את מה שמגיע לו !!! :-D

חברו לקבוצה שאמור להיות נהג מספר שתיים נותן לו בראש

איפה נעלם הנימוס הבריטי שלו .. אני לו ראיתי אותו לוחץ לקובליינן יד ומברך אותו

פרצופו האמיתי של המילטון נחשף לאט לאט ..

פורסם

אם אני לא טועה- דיוויד קולטארד מחזיק בשיא "שלילי" על עצם היותו הנהג שהיה הכי הרבה פעמים על הפודיום ולא לקח אליפות, כלומר הלוזר הגדול ביותר בתולדות ה f-1. מישהו יכול לאשר?

פורסם

המילטון רצה לסגור חוזה שנה שעברה.

ושבר כמה שיאי פורמולה 1 בדרך.

זהו,מספיק לו.

איזה כיף זה לראות מרוץ על מסלול שעשיתי חלק ממנו

silverstone trackt.jpg

אייל

פורסם
ולמי שהגיב מעליי , הבנו שאתה לא אוהד פרארי אז אתה יכול להגיד את זה בצורה מתורבתת.

איפה ראית חוסר תרבותיות או אי אהדת פרארי?

וממתי אי היותו של אדם אוהד, הופכת אותו לשונא?

היו הרבה מירוצים העונה ועונה קודמת שפרארי שלטו מהאימונים עד ההקפה האחרונה

ובכך מנעו הרבה אקשן מהצופים. לקרוא למירוצים האלה משעמעמים נראה לי סביר לגמרי:roll:

המילטון חלש העונה, אין ספק. מה הגורם? קשה להגיד.

אוהבים לייחס את זה ללחץ שמופעל עליו, אני לא בטוח שזאת הסיבה, אחרת הוא כבר מזמן היה מוצא

לעצמו מאמן אישי/אב רוחני/דרך חיים שבטח כבר יש לו עכשיו. זה בטוח משתלם/ישתלם לו בשביל המליונים

והתארים שנמצאים אצלו בפוטנציה. אז מה בכל זאת קרה העונה?

הייתי נשאר פסימי ואומר כי גם היום יהיה מירוץ משעמם, מיד לאחר שקובליינן יעקף בהקפות הראשונות.

מצד שני, שב.מ.וו לא יעלו לראש, מגיע להם.

מנהל אתר LFS הישראלי.

פורסם

המילטון חלש העונה, אין ספק. מה הגורם? קשה להגיד.

הייתי נשאר פסימי ואומר כי גם היום יהיה מירוץ משעמם, מיד לאחר שקובליינן יעקף בהקפות הראשונות.

מצד שני, שב.מ.וו לא יעלו לראש, מגיע להם.

קל להגיד , המילטון חלש העונה בגלל ביטול העזרים האלקטרוניים , המכונית נהגה בשבילו.

צפוי גשם במירוץ , למרות שאני שונא מירוצים בגשם כי זה הורס הכל , אני חושב שיהיה די מעניין.

קובליינן באמת יעקף בזינוק אפילו , כולל גם את וובר. , לדעתי הוא העפיל למקום שני בפוקס , לא קשה לחתוך מזמן של 1.21.7 בסילברסטון.

מאסה יצטרך לעשות דרך ארוכה מאוד , להערכתי הוא יסיים את המירות במקום 4-5 למרות יכולות הנהיגה המדהימות שלו הוא גם יצטרך להיכנס לפיט.

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

מדוייק.

אולי לא "פנומינלית", אבל היא הייתה מבריקה לעומת האחרים. מרגע הזינוק (ללא עזרים נכון?:wink:) עד הסיום

הוא הראה הופעה מעולה. ספין אחד אם אני לא טועה הספיק לו (שוב - בלי עזרים) בניגוד לטענות האוהדות פרארי שהועלו פה.

ואפרופו אהדת פרארי... צמד השדרים שלנו, ובייחוד אילדיס, הפגינו היום אהדת פרארי-רייקונן מאוד מאוד מגעילה.

הם אמורים להיות אובייקטיביים לגמרי, לא לאהוד אף קבוצה או נהג, והם בקושי מצליחים להסתיר את זה. אבל אחרי מירוץ כזה,

נעזוב את השידור ואת כל הדוגמאות...

היה מפוצץ אקשן, ואין לי מושג מאיפה התחזויות שיהיה יבש:-D

מנהל אתר LFS הישראלי.

פורסם

כל הזמן קיוויתי שלא יהיה איזה sc שיהרוס את המירוץ.

פשוט נהיגה נהדרת של המילטון שמר על עצמו. ועם הזינוק המדהים שהיה לו זה היה פשוט מירוץ מושלם!

מאסה היה פשוט שערוריה! נהג שמייתמר להיות אלוף עולם נראה כמו סביבון במהלך המירוץ.

קובה עם הטעות הסטנדרטית שלו. נותן לקימי לעבור אותו בטיפשות 5 הקפות לסיום. חבל.

יופי של מירוץ. הלוואי שכל המירוצים יהיו גשומים.

ובריקלו פשוט לא נגמר.

• תוכן חדש...