Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי אמר שאני רוצה לעשות כסף וברור שתמיד מפסידים כסף בזה רק אם אני סוחר זה משהו אחר אבל אני פשוט רוצה לדעת איך להפסיד כמה שפחות אז מי שיכול לעזור תודה מי שלא עדיף שלא יגיב זה סתם מעצבן.

פורסם

לדעתי ענו לך כבר את כל התשובות לגבי הנושא.

אתה מוזמן לבצע חיפוש בפורום,יש המון תשובות לא בטוח שיספקו אותך כי נראה שאתה לא מקבל את ההמלצות של האנשים שמגיבים כאן

פורסם

תיקנה טויוטה קורולה 2003-2007,

מניסיון של השנים האחרונות ולאור "ההצלחה" של הדגם החדש עם גיר רובוטי שנוי במחלוקת,

זאת המכונית שיש לה את התכונות שאתה מחפש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה לא רוצה להפסיד בירידת ערך - למה אתה קונה את הרכב הכי נפוץ במדינה?

השוק מוצף בהן.

מעבר לזה - ההבדל לא יהיה 70 אלף או 75 אלף, אלא יותר לכיוון העד 1000 שקל - הקושי שלך יהיה למכור אותה, כי יש עוד עשרים אלף כאלה למכירה בכל רגע נתון (אם לא יותר).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא ידעתי שרכב כמו מאזדה 3 שרואים כל חצי דקה יש לו ירדית ערך יותר מרכב שרואים פעם ב...

חשבתי שבגלל שהשוק של המאזדה הוא גדול יותר מכולם אז יהיה יותר קל למכור את האוטו והירידת ערך שלו תיהיה נמוכה בגלל שהוא נפוץ וטוב אז אין סיבה שירד הערך שלו.

אז טוב לדעת חידשת לי משהו וזה אומר שעדיף לקנות רכב שיש פחות על הכביש.

עכשיו לגבי איזה רכב זה או מאזדה 3 או מאזדה 6 או הונדה אקורד העניין הוא שאני מעדיף מאזדה 3 כי ה6 והאקורד הם מנהלים יותר מדי וגם גדולות אבל אם אתם אומרים שיהיה יותר קשה למכור אותה והירידת ערך שלה יותר גבוה מרוב המכוניות אז אני ילך לכיוון האקורד כנראה.

פורסם

קודם כל לא מאמין שמאזדה 3 2004 עולה 80K אלא הרבה פחות מזה אלא אם כן אתה סתם זורק מחיר לשם הדוגמא.

לי במקרה יש מאזדה 3 עם מנוע 2000 מודל 2005 שבזמנו כחדשה עלתה כ 140K.

היום מחירה הוא כ 80K אז תעשה את החישוב.

בכל מקרה אם אתה לא קונה חדש אני לא יודע למה אתה כל כך מודאג?

בשנים הראשונות ידוע שיש את הירידה המשמעותית ביותר.

לפני כן היתה לי מאזדה לנטיס ושם הפסדתי רק 15K כך שדברים השתנו.

בקיצור לכל המכוניות יש ירידת ערך עצומה גם למאזדה אז תמיד יש הפסד כשקונים מכונית בלי קשר לשינויי דגם.

פורסם

אני לא מאמין שאפחד לא מבין אותי וכל אחד מנסה לעזור אבל חוזר על דברים שאחרים אמרו שאני כבר יודע.

אני יודע שלכל רכב יש ירידת ערך ושבשנים הראשונות במיוחד ושאין מצב להרוויח ורק להפסיד.

אבל תשימו לב מה השאלה שלי כאן.

השאלה שלי היא:

האם כשאני קונה רכב ואחרי שנה יוצא מודל חדש וצורה חדש המחירון של הרכב יורד יותר מהרגיל או שיורד אותו דבר כמו שהיה מתחלף מודל והרכב לא היה משתנה.

פורסם

אז אני אוסיף ואומר שאם מדובר בשנה עוקבת לדוגמא רכב ששנת הדגם שלו 2007 ובשנת 2008 יוצא דגם חדש יש קצת ירידה נוספת מעל הירידה הרגילה אבל היא לא משמעותית כל כך.

אבל אתה מדבר על שנת 2004 לעומת 2009 ופה אני לא חושב שיש לזה משמעות.

פורסם
אז אני אוסיף ואומר שאם מדובר בשנה עוקבת לדוגמא רכב ששנת הדגם שלו 2007 ובשנת 2008 יוצא דגם חדש יש קצת ירידה נוספת מעל הירידה הרגילה אבל היא לא משמעותית כל כך.

אבל אתה מדבר על שנת 2004 לעומת 2009 ופה אני לא חושב שיש לזה משמעות.

אוקיי יפה הינה אתה הבנת אותי אז אתה אומר שאם נגיד עכשיו מישהו קונה מאזדה 3 2008 ושתצא שנת 2009 אבל דגם חדש תיהיה ירידה קצת יותר גדולה ממה שאמורה להיות, עכשיו זה חייב גם להשפיע על השנים הישנות יותר כי אם 2008 ירד יותר מהרגיל ככה גם השאר צריכות להיות כדי שיהיה שיוויון, אז כולם חייבות לרדת קצת יותר מהרגיל.

פורסם

אולי עדיף ידני ? כמה תעלה חבית נפט ב-2009 ? כמה יהיה ערך הדולר השקלי ?

רגע, ב-1984 דולר היה 2000 לירות, וחבית נפט עלתה 21 דולר, זה אומר שהיום חבית נפט צריכה לעלות 27 דולר, והדולר צריך להיות 4.90 שקלים, אבל רגע, מה יהיה ב-2009 ? אם הרכבת מחיפה נוסעת במהירות של 100 קמ"ש, והרכבת מת"א יוצאת בצהריים, ו-2 הברזים ממלאים את הבריכה באותו קצב, מה יהיה המחירון של מאזדה 6 ? אחרי שיגלו את הריקול במונדאו ? יש יותר מידי פרטרים.

במקום להיות נביאים, הכי טוב לחכות ולראות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...