Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

הלכה לנו הציריה השמאלית האחרוית בגראנד שלנו..

מי יודע, מי שמע, איפה אפשר לקנות יד שניה..

אשמח לתגובות ואפילו לפניות בעניין.

שיהיה אחלה יום, המון תודה

מיקי וחגי

057-7201-885

פורסם

לא בהכרך חייב צרייה חדשה,תבקש במוסך שאתה מטפל שם צרייה משופצת(במידה והציעו לך חדשה). היא יותר זולה ,אבל לא תמיד יותר אמינה,תלוי בשיפוץ.

ומאיפה אתה בארץ? כדי שנוכל להפנות אותך למוסך . אם אתה מהצפון אז שלח לי הודעה פרטית ואני יכוון אותך למוסך .

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

אני מסכים עם יגאל.

את הרכב הזה ניתן להזמין גם עם דנה44, אבל הרוב הצודק שלא יורד יותר מדי לשטח לוקח אותו מהיבואן סטנדרט, עם ה35.

אח"כ הקונה, או מי שקנה את הרכב מהקונה המקורי כבר כן רוצה לרדת לשטח עם הרכב ולטחון מעלות שמיועדים לרכבים בנישה אחרת, אז הוא גם מרכיב נעילת דפרנציאל אחורית שיודעת להעביר את כל מומנט המנוע לציריה אחת בלבד מתוך ארבע, מגדיל צמיגים, וחגיגת השברים מתחילה.

• תוכן חדש...