Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היי, אני חושב שלפחות חלק מהמערכת ממוחשבת - לא מלא - חלקי..

אם זה DHX

ENGINE TYPE: DHX ( XUD9BTF ). BOSCH AS3 VP20 INJECTION

תנסה בכל זאת את האופציה של אבחון, אולייהיה משהו.

לגבי המשאבה, מוזר לי מאוד מה שאתה אומר, כיוון שאפילו במנועים מתקדמים כמו TDI

של פולקסוואגן , ישנו כיוון רצועה של המשאבה.

ובמנוע שלי בוודאות יש. אבל אצלי זה מנוע שונה.

פורסם
איך אתה עושה בדיקה ממוחשבת של לחצים במזרקים ובמשאבה?

אם המנוע באמת לא ממוחשב, אז רק בדיקת מבחנות.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הקדמתי את ההזרקה במעט, הרעש של המנוע נחלש אמנם, אבל הרכב נוסע כמעט אותו דבר (אולי שינוי פסיכולוגי).

ההנעה השתפרה והרכב אמנם לא מניע בנגיעה אבל מניע לאחר שנייה או שתיים.

הטמפ' גם כן עולה כמו לפני כן די גבוה - אני אנסה לשטוף בלחץ את הרדיאטור של המזגן ואת האינטרקולר, אולי לא מגיע מספיק אויר לרדיאטור ולכן הרכב לא מספיק להתקרר.

עכשיו נשאר לבדוק האם צריכת הדלק השתפרה במעט או שבכלל לא, זה ייקח לי כמה ימים כי אני בודק על מיכל מלא.

בהתחברות למחשב הרכב לא התגלה שום קוד תקלה, הכל נראה תקין, הכיוונים של הגיר האוטומטי לא נבדקו (יכול להיות שגיר לא מכוון הוא הגורם לחוסר הכח?)

בריאות לכולם!

פורסם

אתה החלפת טורבו כי הוא זרק שמן?

אם התשובה היא חיובית אתה חייב לנקות פנימית את האינטרקולר.

זה יכול להיות מסנן אוויר סתום, אגזוז סתום, מזרקים לא תקינים, מזרקים לא יושבים בגובה הנכון, עם או בלי שייבה, משאבה לא תקינה, לא מכוונת נכון ועוד.

פורסם

האמת היא שאני לא יודע אבל לא נראה לי - קיבלתי את הטורבו לאחר הפירוק - לא נראה שיש/ שהגיע שמן לצד השני.

בכל מקרה, לאחר בדיקה - יש ממיר קטליטי, מחר הוא ירוקן, מחר גם נחליף מסנן אויר.

בריאות לכולם!

פורסם

בנזו** המוסך הזה - הבוקר פתחתי את מסנן האויר, טינופת כמו שלא ראיתי מזמן, בנוסף, צינור ההזנה של בית המסנן לא ישב במקום וחסם חלק מכניסת האויר. מיד ניגשתי לקנות מסנן חדש והחלפתי.

עכשיו הרכב מגיב מצוין, הרבה יותר טוב מלפני כן, לא מרגיש חנוק.

בכל זאת באיזור ה 4000 סל"ד מרגיש שנגמר לו הכח.

בריאות לכולם!

פורסם

סיכום מצב עד עכשיו:

מנוע וטורבו הוחלפו, היו כל מיני בעיות שאחרי, רובן טופלו.

נשארו 3 בעיות;

1. בהתחלת נסיעה (מעמידה מוחלטת) ועד לכניסת הטורבו לפעולה (באיזור ה 2000 סל"ד), עם מזגן עובד, הרכב מרגיש כבד מאוד וכמעט לא מאיץ.

2. באיזור ה 3500 סל"ד, תחת עומס בלבד, הרכב נחנק ולא משתחרר עד שלא מורידים קצת את הרגל מהדוושה.

3. הרכב מרגיש באופן כללי די חלש תחת עומס.

איך עושים בדיקת לחץ למשאבת הסולר?

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...