Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש דרך לעשות זאת בלי לפגוע באחריות? (הרכב מודל 2008 )

הבנתי ששילוב של cold air intake דוד אמצעי ו-sport exhust יכולים לעשות את העבודה. יחד עם זאת הבנתי שרק חלקים של מאזדה-ספיד לא פוגעים באחריות ואני לא מוצא דוד אמצעי בקטלוג של מזדה-ספיד.

תודה מראש,

אודי

פורסם

ע"פ היצרנים גם אם תשים נוזל קירור שהוא לא עם הלוגו של היצרן הספציפי שלך תאבד את האחריות...

הם הרחיקו לכת ואפילו אם נשרט לך האוטו (חס וחלילה) ואתה צובע אותו אצל בעל מקצוע ולא במוסך מורשה, אין לך אחריות, לפי דעתי קצת מוגזם אבל לא נראה לי שיש אם מי להתווכח.

בקיצור לא הייתי מוסיף כלום שלא תבוע עליו לוגו היצרן על מנת לשמר את האחריות...

פורסם

צודק הבחור מעלי- אבל ישנם חלקים שניתן להסירם/להרכיבם בקלות. דוגמאת הcold air intake - הרכבתו אולי תשפר במשהו את הרגשתך ובטיפולים תוכל להסירו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

דווקא cold air intake ו-sport exhaust יש למאזדה-ספיד... אין midpipe...

עד כמה השילוב של cold air intake ו-sport exhaust ישפרו את הביצועים של הרכב? יהיה שיפור במומנט או בכוח סוס?

תודה מראש,

אודי

פורסם

קודם כל אודי, יש לך טעות חמורה. רכיב של מזדה ספיד איינו משמר את האחריות בארץ, למעשה, למזדה ישראל אין שום הבדל אם התקנת דוד אמצע של מזדה ספיד או של חרטא סלואו .

דבר שני, מיד-פייפ ודוד אחורי הם שיפורים שניתן להסירם בקלות רבה (20 דקות עבודה), בשל כך תמיד קיימת האפשרות להורידם במקרה של תקלה.

כמו שאתה בטח יודע, שני בעלי מיאטות כבר עשו את החלפת הדוד האחורי, מיד פייפ, סעפת פליטה וסעפת יניקה. השיפור היה 18% בגלגל, מ 126.9 ל 150. שיפור גדול מאוד לכל הדעות שהגיע עם שיפור מבורך ברעש.

אני מניח שבעתיד הקרוב, הביצועים אפילו ישתפרו יותר, וזה כאשר יהיה ניתן לכוון את התערובת העשירה מדי.

אם תרצה, אני יכול לפרסם פה דו"ח מקיף על השינויים שעברו המיאטות המדוברות...

פורסם

***אין לצטט את ההודעה מעל !***

תודה . יאשה .

אז מה הסיכון שלי כשאני עושה שיפור מהסוג המדובר מבחינת האחריות על הרכב? האם גם את ה cold air intake אפשר לפרק בקלות? אני מבין שגם אם קורה משהו אני יכול להרכיב חזרה את המקור ולגשת למוסך.

מה הטעם אם כך לקנות משהו של מאזדה ספיד, שכן החלקים שלהם מעט יקרים יותר?

כן, אשמח מאוד אם תפרסם פה דו"ח מקיף של השינויים שעברו המיאטות המדוברות.

פורסם

סנדה, תגיד לי - איך בדיקת הספק שמבצעים במכונים של בדיקות קניה לעומת בדיקת דיינו שעשיתם?

אצלי במועד הקניה נמדדו 147 כ"ס בגלגל וזה עוד במזן שמזרק חמישי לא עבד, מחשב שליטה על הצטה לא היה בכלל, פלגים היו בכלל לא מתאימים, מזרקים לא היו אטומים כמו שצריך וכמה חיישנים לא עבדו תקין...........

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...