Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

יש לי מגבר Pulse Audio Ba4400 וסאב של lanzar 12" 400rms ,

הייתה לי אופל קורסה עד היום(מכרתי אותה) עם רמקולים אחוריים של lightning audio 75rms 6-9 , הייתי ממש מרוצה מהם אך לצערי לא שמרתי עלייהם והם נקרעו ולכן השארתי אותם ברכב (יש פיתרון להתייבשות הרמקולים?)

כיום אני מעוניין להרכיב בפז'ו ראלי רמקולים אחוריים 6-9 3way וקידמיים 5.25 קומפוננט 2way

אך אני מפחד שהרכב ממש קטנטן ולכן הסאונד יהייה צורם,

בינתיים אני חושב שאני יקנה רמקולים קידמיים כי מאחורה יהייה לי את הסאב (אלא אם תציעו לי אחרת),

השאלה היא על מה ללכת? התקציב הוא עד 1000 ש"ח (פלוס מינוס),חשבתי על morel dotech mk2 - איך הם?

האם יש עוד מתחרים טובים שמוצאים בערך כ-100 rms שאתם ממליצים?

שאלה אחרונה היא בקשר לרדיו דיסק עצמו - גם פה התקציב הוא 1000 ש"ח - אני יכול להביא את ה pionner 7950 ub

האם שווה ?

תודה על ההכוונה.

106Rallye S2 :onfire:

פורסם

אם אתה באמת פוחד מהמילה "צורם" וגם לא אוהב סאונד צורם, מורל זו בהחלט המלצה יפה מאוד.

ה6*9 של מורל סה"כ מאוד עדינים ומספקים באס יפה והדוטק הוא סט נפלא ונעים לאוזן.

ולמען האמת, בפיז'ו ראלי יש מערכת סאונד טבעית - המנוע :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם לטעמי הדוטק הוא הסט המוצלח ביותר במחיר הזה.

למרות זאת ההמלצה הכי טובה כמו תמיד היא לשמוע כמה סטים במערכות בסדר גודל הזה ולקבל רושם על מה ואיך נשמע. כך הבחירה שלך תהיה מדויקת יותר. יש כאלו שיעדיפו סט כזה ויש כאלו שיעדיפו סט אחר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אוקיי אני מבין ,

אז אני ייקח את הסט קומפוננט של morel dotech לבינתיים ואני לא יתקין לבינתיים 6X9 במגש האחורי כי יש לי את הסאב,

נשארו עוד 2 שאלות :

1. מה אתם אומרים לגבי הפאנל בתקציב של עד 1000 ש"ח - pionner 7950? יש לו מתחרים? המלצות?

2.לגבי התייבשות הרמקולים מאחורה? איך אפשר למנוע?

פורסם

כבעל 106 שלא שונה משמעותית בגודל מהראלי אני מ-א-ד נהנה מהדוטק שיושב בדלת- כמובן לאחר איטום של הדלת בשכבה של דיינמאט אקסטרים בפנים ובחוץ.

הפיוניר יעשה את העבודה יופי.

למנוע התייבשות של רמקולים? לא לחשוף אותם לשמש. שילוב של וילון לשמשה האחורית, בד אקוסטי על הרמקול, ואם אפשר לתת לו זוית לכיוון הנוסעים יקרבו אותך לחשיפה מועטה ביותר.

(אגב, אצלי הדוטק עם המיד של ההייבריד, עושה רק טוב לאוזן)

מתחדשת*

פורסם

בוקר טוב

אצלי עשיתי לפני שנה בערך בד אקוסטי לרמקולים מאחורה (המחיר שלהם רק עולה כל הזמן מעניין...), עבודה די פשוטה,פלוס מינוס שעה. עלה לי 100 ש"ח.

לא מפריע לי לסאונד ומי שמסתכל מבחוץ בכלל לא רואה שיש רמקולים מתחת. הבד נראה כחלק אינטגרלי מהמגש.

ממליץ.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

פורסם

אני חושב שעם מערכת עם סאב ודוטק מקדימה , אם המגש האחורי שלם - אל תטרח אפילו לחורר אותו כדי לשים בו רמקולים.

כ"כ מיותר (אלא אם באמת חשוב לך שם מי שמאחורה ישמע מוסיקה).

בקר לסט - אכן דוטק סט מעולה , גם מניסיון וגם משמיעה ב106 ספציפית.

בקשר לתרד:

ולמען האמת, בפיז'ו ראלי יש מערכת סאונד טבעית - המנוע :-P

תגיד לי אתה רציני? נסעת פעם בראלי?

המנוע מקדימה נחמד - אבל הרעש העיקרי שהוא מזכיר לי זה מכונת תפירה של פעם.

זה בהחלט אחד המנועים עם הרעשים הפחות מרשימים שנהגתי בהם בחיים שלי (מזל שהוא לפחות נוסע לא רע).

ואל תתבלבל בין צנרת ואגזוז למנוע.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אני חושב שעם מערכת עם סאב ודוטק מקדימה , אם המגש האחורי שלם - אל תטרח אפילו לחורר אותו כדי לשים בו רמקולים.

בקשר לתרד:

זה בהחלט אחד המנועים עם הרעשים הפחות מרשימים שנהגתי בהם בחיים שלי (מזל שהוא לפחות נוסע לא רע).

ליביו

כן,מנוע מלחמתי!

פורסם

מלחמתי?

אתה רציני?

המנוע נשמע כמו כל TU של פיזו + בידוד רעש לא משהו + רעש שסטומים של מכונת תפירה.

(שוב אני לא מתייחס לרעש של אגזוז אם הוא לא תקין / לא מקורי , אלא פרופר ל"סימפוניה" שיוצאת מקדימה).

אני מצאתי את השילוב הזה בתור מציק , בטח לא ספורטיבי.

אתה רוצה לשמוע ספורטיבי ממנוע קטן וזריז? שב בCIVIC TYPE R ב8000 סל"ד - תשמע קצת מנוע :) או איזה V8 מגרגר.

אפילו הS16 שלי כבר נשמעת הרבה יותר (וכשאני אומר הרבה - אז המון יותר) חיה מאשר TU 8 שסטומים (והמנוע בS16 הוא אחד הדברים היותר שקטים שיש)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בקשר לתרד:

ליביו

הלו, הלו

אתה לא מכיר אותי, אני נוסע בטויוטה קורולה 96.

בשבילי כל רכב ידני שיש לו קצת אופי ספורטיבי מוציא רעש מנוע שמוצא חן בעיניי.

אני לא בקטע של רכבים ספורטיביים, אבל כשלוחצים להם על הגז - הרעש תמיד נחמד יותר מרכב משפחתי רגיל ומשעמם.

ולגבי רמקולים אחוריים ב106 - מה הטעם בכלל? גם ככה הסאב נחשב "מקדימה" :lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוף.

כבעלים (גאה) לשעבר של ראלי MK2, אוכל לומר:

1. הסאב נמצא כמעט ליד האוזן - מבחינה גיאוגרפית כמובן. אוטו ק-ט-ן.

2. רעש המנוע הטבעי אנמי לחלוטין. מכונת תפירה זה באמת הגדרה טובה. אחרי שהורדתי את הדוד האחורי והמסנן הפתוח לבקשת חברה שלי זה היה נשמע כמו קורולה 96..:wink: המזל שהוא נוסע טו-אוב.

• תוכן חדש...