Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות את פורד s-max חדש.

בסוכנות בת"א אמרו לי שהם לא נותנים הנחות או הטבות מכל סוג שהוא.

האם למישהו יש ניסיון במו"מ עם פורד במסגרתו הוא הצליח לקבל הנחה על רכב חדש או הטבה כלשהי (אביזרים או מיגון בחינם או בהנחה?)

פורסם
אני מעוניין לקנות את פורד s-max חדש.

בסוכנות בת"א אמרו לי שהם לא נותנים הנחות או הטבות מכל סוג שהוא.

האם למישהו יש ניסיון במו"מ עם פורד במסגרתו הוא הצליח לקבל הנחה על רכב חדש או הטבה כלשהי (אביזרים או מיגון בחינם או בהנחה?)

בטח שזה אפשרי.

תקים חברת ליסינג ותראה שתוך שניה תקבל כ20% הנחה.

פורסם

מדיניות מוצהרת וגלויה של יבואן פורד/מאזדה היא לא לתת הטבות/הנחות, ואכן אין כאלו(מלבד לכמה עם ויטמין P).

פורסם

לדעתי תתעקש, תתעקש ועוד תתעקש.

אני גם הייתי מעוניין באוטו, וביקשתי תוספות ללא מחיר, והציעו לי איזה 2-3 תוספות והעלאה במחיר הטרייד אין.

הציעו לי רדיו-דיסק מובנה, ואיתוראן ועוד משהו שאני לא זוכר..

פשוט תתעקש, ואם לא ילך, פשוט תעזוב את האולם.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

נסה ללכת אל המתחרים (נניח מיצובישי גרנדיס) ולהשיג הנחה או הטבות/תוספות. עם זה תחזור לפורד ותעשה להם סצנה ("אצל מיצובישי קיבלתי, אתם מפסידים לקוח" וכולי). אם תצליח - מה טוב...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נסה ללכת אל המתחרים (נניח מיצובישי גרנדיס) ולהשיג הנחה או הטבות/תוספות. עם זה תחזור לפורד ותעשה להם סצנה ("אצל מיצובישי קיבלתי, אתם מפסידים לקוח" וכולי). אם תצליח - מה טוב...

צודק בהחלט, זה מה שעשיתי, כנראה שזה מה שהניע אותם .. במיצובישי אגב מקבלים אחלה הטבות, דגם בלי להביא דברים מחברות אחרות, כנ"ל אצל סובארו, כשרציתי לרכוש את הפורסטר (אבל חבל, הוא בנזין, אני צריך דיזל), אצל מאזדה לא תקבל יותר מדי, כי זה גם כן דלק מוטורס, אבל בטוח תקבל משהו, טויוטה נותנים מעט הטבות, אבל נותנים.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בהונדה קיבלת ללא תשלוםי:

מרים שמשות

מגיני בוץ

קודנית

חישני רברס

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

נכון לעכשיו פורד ממש לא בקטע של לתת הנחות - לפי זמני ההמנה שאנחנו מקבלים עבור כל הדגמים שלהם - הם ממילא לא יכולים לספק את הביקוש, לפיכך כנראה שגם לא יהיה אכפת להם שתלך לאולם תצוגה אחר.

האפרות הנוחה ביותר לקבל הנחות (מכל זוג ואצל כל יבואן) היא לקנות בסוכנות משנה - הם בד"כ בגלל רצונם למכור ולהרוויח עמלה נאה מוכנים לשאת ולתת עם היבואן וגם לחתוך בעמלות שלהם בכדי להרוויח לקוח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ביונדאי - קיבלתי בסה"כ 2.5% הנחה וכן שלטי נוחות לנעילה (כן, רכב ב-155 אש"ח בלי שלט...). אח"כ הוסיפו לי גם מצלמת רוורס ומערכת ניווט מובנית בדי.וי.די.

אם רוצים - מקבלים. אם פורד כ"כ קשים - חפש מישהוא אחר. גם כך ה-S-MAX יקר מדי לתמורה. בסיטוראן תקבל הרבה יותר במחיר נוח בהרבה, שלא לדבר על ההטבות שהם נותנים (לי הציעו מע' מולטימדיה + 2 מסכים, מערכת איתור וכו').

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
נכון לעכשיו פורד ממש לא בקטע של לתת הנחות - לפי זמני ההמנה שאנחנו מקבלים עבור כל הדגמים שלהם - הם ממילא לא יכולים לספק את הביקוש, לפיכך כנראה שגם לא יהיה אכפת להם שתלך לאולם תצוגה אחר.

האפרות הנוחה ביותר לקבל הנחות (מכל זוג ואצל כל יבואן) היא לקנות בסוכנות משנה - הם בד"כ בגלל רצונם למכור ולהרוויח עמלה נאה מוכנים לשאת ולתת עם היבואן וגם לחתוך בעמלות שלהם בכדי להרוויח לקוח.

מנסיוני עם מרצדס בעבר, היבואנים אסרו על סוכני המשנה לתת הנחות כספיות כדי שלא "לשבור את השוק". מה שכן, הסוכן יכול "לפנק" באביזרים בהתקנה מקומית ובאם הוא מחזיק גם מוסך לתת טיפולים חינם/בהנחה וכו'. גם כך, הסוכן מרוויח יחסית מעט על כל רכב שהוא מוכר.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

מעבר לאמור מעלה- נסה גם לגשת לסוכנות אחרת של פורד עצמה ותגיד להם שאתה סוגר אצליהם אם ייתנו לך הטבה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מנסיוני עם מרצדס בעבר, היבואנים אסרו על סוכני המשנה לתת הנחות כספיות כדי שלא "לשבור את השוק". מה שכן, הסוכן יכול "לפנק" באביזרים בהתקנה מקומית ובאם הוא מחזיק גם מוסך לתת טיפולים חינם/בהנחה וכו'. גם כך, הסוכן מרוויח יחסית מעט על כל רכב שהוא מוכר.

מעבר לאביזרים (שהם בעצם על חשבון העמלה של סוכן המשנה) פעמים שסוכן המשנה מנהל מו"מ עם היבואן על מנת לקבל הטבות עבור הלקוח הספציפי (זאת אומרת שמתן חלק מההנחות הוא בידיעת היבואן ובהסכמתו) קח בחשבון שסוכן המשנה מנהל משא ומתן עם גורם בכיר יותר מזה היושב מול הלקוח באולם התצוגה, ולכן היכולת שלו להתגמש הרבה יותר גבוהה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה לכך המגיבים

קיבלתי רעיונות מצויינים

האם יש למישהו המלצה על סוכנות משנה של פורד באיזור המרכז?

פורסם

גם אני רוצה את ה S-MAX אבל בגלל המחיר אני כנראה אלך על הסיטרואן פיקאסו.

האם ידוע לכם עם לובינסקי נותן הנחות או הטבות אחרות?

• תוכן חדש...