Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום חצי עונה ב-WRC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חודש יוני שהגיע אלינו לטובה שלח את ה-WRC לפגרת קיץ בת חודש וחצי. זמן טוב לסיכומי ביניים.

שמונה מרוצי ראלי עברו עלינו מאז תחילת העונה ולמרות שחשבנו שזו תהיה האליפות הקלה ביותר עבור סבסטיאן לואב, בינתיים היא לא כזו.

ניצחון במונטה-קרלו שהיה צפוי, טעות בשבדיה באשמתו ועוד תאונה ביזארית בירדן, טקטיקה קבוצתית של פורד בטורקיה ואימפרזה חדשה וכמובן אי אפשר בלי הסנסציה - יארי-מאטי לאטבלה .

מי הנהג הבולט ביותר לדעתכם ?

המכונית הבולטת/מאכזבת ?

הארוע הבולט ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אין לי שמץ של ספק שלואב יקח בסופו של דבר את האליפות, עם כל הכבוד מדובר על נהג אשר נמצא ברמה אחת מעל שלל הנהגים כיום בסדרה.

התקרית בירדן , והפחדנות של פורד בטורקיה רק מוכחים שאילו הדרכים היחידות לעצור את הצרפתי הדוהר.

סיטרואן ישנסו מותנים, יעדכנו את הטקטיקה , ולואב יסתער מחדש על משעולי הראלי , אין לי ספק איך תגמר העונה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כבר כאשר מרקוס גרונהולם הודיע על פרישה מנהיגה באליפות העולם בראלי, היה די ברור, כמעט לכולם, כי זו הולכת להיות האליפות הקלה ביותר שיכול היה סבסטיאן לואב לבקש.

אבל...למרות הנצחונות שהשיג העונה, קרו לו שני דברים שלא היו מתוכננים- הראשון כמובן זו התאונה בירדן שמנעה ממנו ניצחון בטוח ועוד 10 נק' בקופה וכמובן הטקטיקה הקבוצתית של פורד. נכון, בסוף העונה קרוב לוודאי שהוא יזכה באליפות נוספת כי עד כמה שמיקו הירבונן טוב, הוא לא מספיק טוב בכדי לסכן את האליפות של הצרפתי .

היתרון היחיד של פורד כיום על סיטרואן הוא שנהג מספר-2, לאטבלה , טוב יותר מדני סורדו בהיבט הכללי , פשוט יותר טוב ממנו.

נכון, סורדו השתפר מאד במהלך העונה ואפשר להגיד שעלה מדרגה אך עדיין הוא לא במצב שיכול לאיים על הצמרת .

עוד מעט יגיעו שלושת מרוצי האספלט ושם אמור סורדו לתת את הגיבוי הטוב ביותר ללואב. בסיטרואן מצפים ממנו לסיים בשלושתם במקום השני (בהנחה ברורה שלואב ינצח כמובן) ולהיות שם, ממש כמו בירדן, אם וכאשר לואב לא ינצח (בירדן הוא לא הצליח).

לאחר האליפות הרביעית של סבסטיאן לואב, בתום עונת 2007, נשאל אז מנהל קבוצת סיטרואן פרנקלין מה הוא חושב על לואב, עד מתי הוא ישלוט והוא ענה כי ללואב צפויות עוד שתי אליפויות...

דובי

פורסם

מה שיפה בפורד זו העובדה שהיא מהווה בית גידול מעולה לאלופים צעירים. רק לפני שנה היה הירבונן מספר שתיים והושווה תמיד מול סורדו - והיום הוא ממלא את תפקיד נהג מס' 1 בהצלחה ואפילו מצליח לאיים קצת על לואב (אפילו אם זה לא יצליח לו בסוף). והנה צץ לו מס' 2 חדש והוא כבר טוב יותר מסורדו ובאופן משמעותי. לשניהם יש עוד הרבה שנים בראלי ואין לי ספק שהם יהיו אלופים.

מי שמפתיע העונה הוא דווקא אטקינסון. עד עכשיו הוא היה בצל עם עונות גרועות למדי בתור מס' 2 של סובארו, אבל בתחילת העונה היו לו כמה יציאות מדהימות ועובדה שהוא עדיין מתחרה חזק יחסית על המקום השלישי הכללי, הרבה מעל פטר...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני

אין ספק שפורד היא בית גידול טוב לנהגים צעירים, אלופים בפוטנציה (אגב, אני טוען שלאטבלה יהיה אלוף לפני הירבונן) אבל הירבונן לא איים על לואב בשום שלב של העונה, בזכות עצמו...הכל בגלל נסיבות או טעויות של לואב (מבלי להיכנס לטקטיקה בטורקיה, ששם זו עבודה קבוצתית של פורד ולא יכולת הנהיגה של הירבונן עצמו.) .

דובי

פורסם

ממש צר לי להגיד ואפילו כואב פיזית...לדעתי האליפות של לואב לא כזאת מובנת מאליה!

עם שיטת הזינוקים החדשה וכל הטקטיקות הקרב יהיה צמוד מהנדמה.

אגב, גם לדעתי לטבלה יהיה אלוף לפני הירבונן ולצערי מיקו אולי לא ידע איך זה להיות אלוף :cry:

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
רוני

אין ספק שפורד היא בית גידול טוב לנהגים צעירים, אלופים בפוטנציה (אגב, אני טוען שלאטבלה יהיה אלוף לפני הירבונן) אבל הירבונן לא איים על לואב בשום שלב של העונה, בזכות עצמו...הכל בגלל נסיבות או טעויות של לואב (מבלי להיכנס לטקטיקה בטורקיה, ששם זו עבודה קבוצתית של פורד ולא יכולת הנהיגה של הירבונן עצמו.) .

דובי

זה לא מה שהתכוונתי. הכוונה שלי היא שאם למחצית העונה הירבונן מגיע כשהוא צמוד ללואב (מלמעלה או מלמטה, זה לא משנה), אז יש יסוד סביר להניח שבמחצית השנייה זה יהיה דומה - ואז הוא בהחלט מאיים על לואב - טעות קטנה של האלוף הצרפתי עלולה לגרום לו לאיבוד האליפות. (שים לב שהיתרון הגדול של הירבונן הוא בעקביות שלו - מה שהיה פעם מתאים יותר לתיאור לואב, דווקא).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...