Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טורקיה או איה אנפה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ועוד 2 חברים מתכננים לטוס לחופשה לקראת חודש אוגוסט הבעיה שאנחנו שוברים את הראש לאיפה מה כדי ומה יותר מתאים לנו טורקיה או איה אנפה?

אשמח לשמוע תגובות מאנשים שהיו בשתי המקומות לאיפה אתם יותר ממליצים? יש לציין שאנחנו בני 17 ורק אני היה באוגוסט בן 18 אבל כנראה שנטוס לפני שהיה לי 18 הבעיה שבגלל הגיל אנחנו בטח מוגבלים ולא נוכל להכנס לכל מקום או לכל מועדון ומסיבה.

פורסם

לפני שנתיים הייתי באיה נפה, בהחלט מקום הרבה יותר טוב מטורקיה,

אין בעיה להיכנס למסיבות ו/או פאבים. אנחנו היינו במלון אנתאה והוא מלון סבבה ביותר,

מה שהיה מצחיק שאיכשהוא הייתה חלוקה כזאת (בטעות או לא בטעות) שהייתה בריכה לישראלים, ובריכה לשוודים/אנגלים ושאר האירופאים, וזה היה סבבה ביותר...

ממליץ לבדוק יותר לעומק אם אתם באמת רציניים, השכרת אופנועים זה סבבה אבל יש כאלה שמחפשים לדפוק אותך על כל מיני שטויות (אם הוא יראה שריטה שגם לא באשמתך הוא יאשים אותך וכאלה), יש שם בעיה עם אנטישמיים (יש שאומרים על מועדון הקסטל שהבעלים שלו לבנוני) ופעם כשהלכנו ברחוב וחיפשנו מקום לראות את המשחק של חיפה בליגת האלופות (או מוקדמות אני לא זוכר) אז איזה בעל חנות התחיל לקלל אותנו ולומר שאנחנו לא רצויים..

אבל בסה"כ מקום מגניב ממש ויש הרבה מה לעשות.

עוד המלצה אם אתם כבר הולכים, אני לא הייתי מוותר על "קייפ קרגו" - זה איזור של צוקים שמהם קופצים למים, בלי שום קשר אם אתם בקטע של הייקינג זה אחד המקומות היפים שיצא לי לראות (יש שם מערות נטפים וכו').

בברכה,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

על ה-Castle שמעתי וראיתי, איך שאומרים ברמקולים כל היישראלים לגשת לבר שתייה חינם והופה הוציאו אותם החוצה[אני הייתי צרפתי לצורך העניין].

להשכיר טרקטורונים ולצאת לשטח[יעני לא טיול 4X4, אלא להרים] ולקחת דלק בבקבוקים.

----

פורסם

איה נאפה לא הייתי.

אבל אם אתם מחפשים מהה לעשות כל היום, אטרקציות או מועדונים טורקיה זה לא המקום.

בטורקיה צריך להינות מהמלון, כי מחוץ למלון, אין ממש מה לעשות.

GS300.

פורסם

אני ממליץ על איה נאפה.

ממש נהניתי שם.

הכי טוב לצאת לקראת סוף החופש הגדול, כדי להימנע מ"ערסים". בתחילת החופש כל הערסים במדינה שסיימו יב' נוסעים לשם.

היינו שם בסוף החופש, והיו ממש חבר'ה טובים, ישבנו ביחד במלון, נהננו מהאווירה.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

התעלקות.

אני לפני גיוס ועושה שייט לטורקיה (בחינם פחות או יותר אז לא אכפת לי גם זה וגם נאפה).

רציתי לדעת אם יש דברים מעניינים לעשות בטורקיה בשעות הערב כאשר נעגון שם(כרגע לא זוכר באילו ערים אבל

מן הסתם ערי תירות מרכזיות וכו').האם יש איזורי בילוי לצעירים?, או דברים בסגנון?.

אופנועים, טרקטורונים, ואופנועי ים... איך הפרוצדורה שם?.

תודה מראש.

פורסם

אופנועים אנחנו לא יוכלים לשכור כי אין לאף אחד מאיתנו רשיון לאופנוע ואין לנו נסיון בלנסוע על אופנוע.

רכב גם לא בגלל הגיל שלנו נשאר לנו רק טרקטורונים האם זה שווה את השכרה ליום יומיים של טיולים?

והאם למרות שאף אחד מאתינו לא נסע אף פעם על טרקטורון האם זה אמור להיות בעיה לפעם ראשונה? אותו הדבר בנוגע לאופנועי ים?

• תוכן חדש...