Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שאתם הולכים לשנוא אותי שאני מושך גם את הדיון הזה בכיוון הזה...

אפילו פרומו של פחות מדקה של טופ גיר מצחיק יותר מכל העונה של המופע המוטורי!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה פשוט כ"כ נכון.

הרג אותי הפרומו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

+1 :mm_yeah:

פורסם

הנה הפרסומת השניה:

http://www.youtube.com/watch?v=0UqwtL1NVR8&eurl=http://www.finalgear.com/ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

והפרסומת הראשונה בגירסת SLOW MOTION....מצחיק.

http://www.youtube.com/watch?v=_5jXqFiVE1A&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ENJOY

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

עצוב כמה שזה נכון. שתי הפרסומות נחמדות מאוד.

"ai motoare capul doare"

פורסם

אחרי שצפיתי בשני הפרומואים אני חושב שיש בהם דווקא מסר מאוד אופטימי לאנשי ההפקה של "המופע המוטורי", מהסיבות הבאות:

1. בניגוד לתכנים סטנדרטיים של טופ-גיר, את שני הפרומואים האלה קל מאוד להעתיק, אפילו אם אם אתם אנשי תוכנית רכב ישראלית עם תקציב נמוך במיוחד.
  2. מכיוון שמדובר באנשים שיושבים ומשוחחים שיחה רגילה לכאורה, אפשר לתת גם לשני מגישים מקומיים, חסרי כריזמה באופן מובהק, לשחק את אותו תפקיד.

פורסם

אני חושב שהפרומו של העונה ה11 מסבירה בדיוק למה התוכנית הזו פונה לגברים ישירות ומדברת כל כך לליבם.

מי לא רוצה לראות טויוטה איגו משחקת כדורגל על מגרש FULL SIZE בזמן שהיא מוכת ברקים, קופצת מעל אוטובוסים שעולים באש ומוקפת פרארי, בנטלי ואיזה למבורגיני שסתם עושות צעצועים ברקע. זאת המהות הגברית, בשביל זה אנחנו חיים כי הם מגשימים שבוע אחר שבוע חלומות של כל אחד מאיתנו במסך ומעבירים את זה ב60 דקות הכי משעשעות שאפשר להוציא מטלוויזיה!

בקשר למופע המוטורי זה הרי ברור לכולם ששום תוכנית רכב בארץ לא תוכל להתקרב למימדים של טופגיר, אין להם את התקציב, אתה המכוניות ולא את ההומור שמאפשר להם להביא למסך תוכנית רכב אפילו באורך 5 דקות.

במקום השטות הזאת שהם מעלים שבוע אחרי שבוע שזה פשוט פרודיה לא מוצלחת הייתי מנסה לתת כמה רכבים יותר מעניינים שישנם בארץ ולתת אותם בידיים של נהגים מוצלחים מעט יותר שיעשו מזה מגזין רכב רציני עם ביקורות רציניות מאשר שינסו לחקות סדרה מגה מצליחה.

(בתפילת אמן שתתחיל כבר העונה),

אבי.

• תוכן חדש...