Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גם אני גומר מוקדם!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בתקופה האחרונה אני כותב פה פחות מהרגיל, ולא פותח הרבה דיונים. הפעם אני אחרוג ממנהגי.

יוזמה חברתית חדשה מציעה להקדים את שעות היציאה לברים, מסיבות וכד' ולהנהיג את זה כנורמה.

במקום להתחיל את הבילוי ב-23:00, לחזור ב-2 ולקום למחרת ב-7 במצב חצי-עירני (או חצי-ישן),

השאיפה היא לצאת מוקדם, לחזור הביתה ולישון כמו בנאדם. מעבר להשלכות המקצועיות והחברתיות,

ישנה תולדה מאד רלוונטית לפורום שלנו - בטיחות בדרכים.

תחשבו איך מתפקד נהג שחוזר מבילוי בשעות הקטנות של הלילה, ואיך הוא יתפקד למחרת בבוקר.

ועכשיו תחשבו מה יקרה אם נשנה את המנהג הזה, וננהיג שעות בילוי חדשות. לדעתי, הגיע הזמן

שאנשי CF ירתמו למשימה, ויעלו אותה על המפה. הצטרפו אליי ואמרו: מהיום, גם אני גומר מוקדם!

לפרטים נוספים לגבי היוזמה ואיך תוכלו לעזור, כנסו לאתר. להרשמה ישירה, כנסו לקבוצה בפייסבוק.

לשם שינוי, יש לנו הזדמנות לעשות משהו אמיתי כדי לצמצם את כמות תאונות הדרכים. בשבילנו זה

עוד כמה שעות. בשבילם זה המחRRR... 8)

פורסם

יוזמה מבורכת.

בחו"ל כבר אחרי 23:00 כולם במיטות ורק הומלסים שיכורים ואנסים עוד מסתובבים להם בחוץ.

לפני כחצי שנה קראתי כתבה באחד ממגזיני סוף השבוע של אחד העיתונים שגם האמנים סובלים מהתופעה. הם טענו שכאשר הופיעו בחו"ל היה להם הרבה יותר נח להופיע בשעות הערב מאשר בשעות הלילה כמו בארץ.

פורסם

כבר תהיתי מה אני אמצא פה...

דווקא נשמע רעיון טוב - שנת לילה טובה היא דבר נחוץ.

אני בעד גם להעביר את הפקקים של 7 בבוקר בכביש 5 ל-8

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אלעדיקו, למה לא?

גם אני חושב שמדובר ביוזמה מבורכת. כשהייתי חייל זה היה נראה לי כל כך טיפשי שמסיבות מתחילות ב 12. כאילו מה, לא מספיק שחוזרים עייפים, אז עוד נשארים ערים על הלילה? :roll:

באמת שאני לא מבין מה הרעיון בלהתחיל מאוחר את הלילה... :? לצאת למסיבה ב 20, 21, 22 ולחזור ב 2 - fair enough.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצבכ/ם טוב

אני מתחיל לשתות ב 10-11, יוצא ב 12-1, חוזר ב 5-6, נרדם ב 7-8 וליפעמים קם ב 9 :drinking: אם צריך לעבוד:loco:

מצטרך למחאה, הייתי וצא יותר מוקדם אם המקומות היו מתמלאים יותר מוקדם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם אתם לא יודעים מה זה לא לישון אז זה הולך ככה:

מסיבת סטודנטים רביעי בברקה - מגיעים ב 12 וחוזרים לקראת 3 וחצי.

ב 5 וחצי האוטובוס כבר אוסף את העובדים מהתחנה.

יוצא יום עבודה פורה, אפשר לציין בחיוב את העובדה שזה מעביר את הנסיעה (שעה וחצי) ממש מהר (אני למדתי לישון עמוק)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני חייב להגיד שהקופירייטר שלכם "גאון".

מה יותר מחמיא מלהגיד על עצמך "אני גומר מוקדם!"?!

זו באמת סיסמא שתאחד רבים תחת הדגל.

אולי גם צריך יוזמה שתשכנע צעירים לא לשאת סכינים ואלות תחת הסלוגן "אצלי הכל רך!".

עניינית, הדחיפה של שעות הבילוי לשעות הקטנות היא תולדה של תקנה שהיתה כשהייתי נהג חדש, לפיה נהגים מתחת לגיל 18 לא יורשו לנהוג בין אחת לשש בבוקר. התוצאה היתה, כמובן, דחיקת שעת תחילת הבילוי ל-24:00 (מסביבות 22:00, לא שקודם יצאו מוקדם ובטח שאצלנו לא גמרו מוקדם...).

כשלמדתי באנגליה אכן שעת היציאה לבילוי היתה מוקדמת יותר והסגירה הכי מאוחרת של מועדונים היתה ב-02:00, וגם זה בסופ"שים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אכן יוזמה מבורכת,שנהוגה כבר בחלקים נרחבים מאירופה ואפילו בארה"ב.

בהונג קונג זה אפילו "מחמיר"- בשעה 23:00 נסגרים המטבחים של המסעדות,והחל מ-2:00 מתחילות מסיבות האפטר פרטי.

אני חושב שזה הרבה יותר טוב ככה, כי זה גם עושה אוירה כייפית כזאת שבשעה 20:00 אתה כבר רואה פאבים הומי אדם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בעקרון היוזמה מבורכת אבל וזה אבל גדול תזכרו, שאצלינו מסיימים את שעות העבודה באמצע השבוע יותר מאוחר. בסופ"ש יש להתחשב בחיילים שמגיעים מאוחר, יושנים צהרים/ משפחה וכו'.

אני אישית בעד...

וכן, יש להחליף את הסיסמא.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני בעד דחיית תחילת יום העבודה.

יוליה בטח דיברה על הפקקים המחורבנים בכביש 5 לכיוון גלילות שמתחילים מראש העין.

פעם חשבתי לעבור לגור בהוד השרון והסביבה (הקצה הקרוב לכביש 5) , אחרי פקק אחד כזה בדרך חזרה מהסתכלות על דירה להשכרה - ירדתי מהרעיון.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...