Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום 6 שנים - עם איסוזו טרופר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איסוזו אוטומטי בשטח, עושה לי קונוטציות של ענני קיטור גדולים ומוטות שפור שבורים שמחרבים חופשי ימי טיול שלמים.

לפי התיאורים שלך, נשמע שלא לחצתם אותו לקיר, וכך נהניתם משקט תעשייתי יחסי. שמח בשמחתכם.

תתחדש.

פורסם
bar, מה יגידו בעלי X5? :roll:

מה יגידו ? סתם מתוך סקרנות ... (עוד 5 חודשים +- גם אצלנו יהיה כזה)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
מה יגידו ? סתם מתוך סקרנות ... (עוד 5 חודשים +- גם אצלנו יהיה כזה)

יעקב

תסתכל כמה X5 התפוצצו בארץ מאז יציאת הרכב לשוק, לעומת כמה טרופרים התפוצצו - ותבין :roll:

(רמז: כמות הX5 המפוצצים יכולה להשלים מניין בבית הכנסת בנתניה)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם אני לא טועה,

לטרופר הייתה סביב שנות ה2000 בעיה באינג'קטורים במנוע שבעקבותה הלכו הרבה מנועים(הלך לחבר ב2 טרופרים שונים)

עקב בעיות אלו המחירון שלהם קצת ירד , ואחרי שסודרו הבעיות הפך הטרופר לאופציה טובה כמשומש.

שמח שנהנת עם הרכב.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

מסתבר שכן.

הטרופר שהיה לנו, שנת 2002 קיבל זימון לריקול בUMI שם הוחלפו האינג'קטורים ללא כל תשלום. כנראה לאחר שאיסוזו עלו על הבעיה.

בקשר לירידת המחירים אני לא ממש יודע.

אבל UMI הפסיקו לייבא את הטרופר לארץ ב2003, במקומו הגיע הרודיאו שלא היה הצלחה גדולה, כנראה בגלל שהV6 בנזין הוא הגרסה היחידה שהביאו, לא הייתה אפשרות למנוע דיזל. בזמנו, סולר היה עולה גרושים.

הייבואן התחייב ליבא חלפים מקוריים של איסוזו לתקופה של 10 שנים מיום הקנייה, ככה שזה לא ממש עניין אותי באותו זמן.

GS300.

פורסם

מה שמצחיק שאני מרגיש שכאילו אני רשמתיאת השרשור ..יש לנו אותו סוג אוטו וכל מה שרשמת זה בידיוק מה שאני רשמתי..

רק ששלנו 270K

:)

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה.

אבל העוול זועק לשמיים!

3 מהטרופרים שאני מכיר גמרו מנוע ב-100K +-

1.של אבא שלי.

2.של חבר של אבא שלי XTRIM (הגרסה הכי מאובזרת) נקנה ישירות מהחברה.

3.של שכן שלי.

לא מספיק?

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

• תוכן חדש...