Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויק 2007 VS סיטרואן C4 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חד משמעי הסיוויק יקרה משמעותית מהC4.

אני לא מנסה לסנגר על תוצרת פיז'ו-סיטרואן למרות שאני נהנה מהפירות. הסיוויק יקרה יותר, מאובזרת פחות, בטוחה פחות, אמינה כנראה יותר למרות שהC4 נחשבת להצלחה בנושא, סחירות, יש בארץ עודף חיבה ליפניות ובכלל להונדה. צריכת דלק הסיווק עם מנוע מעט יותר גדול אני לא חושב שיהיה הבדל משמעותי בין השתיים.

פורסם

מציע לך לברר את עלות הביטוח + טיפולים לסיביק, זאת לפני שאתה רוכש אחת כזו, אתה צפוי להפתעה במיוחד בנושא עלות הביטוח במיוחד אם יש נהג צעיר- חדש במשפחה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חד וחלק, ההונדה מכונית טובה יותר מהסיטרואן שאינה אלא פיג'ו 307 עם צעצועים אלקטרוניים.

להונדה מנוע מעולה, גיר אוטומטי בן 5 הילוכים רגיל ופשוט שמתפקד מעולה, ההונדה מרווחת מהסיטרואן, נוחה יותר לנסיעה ובעלת התנהגות כביש טובה יותר.

צרף לזה מוניטין טוב בהרבה ושמירת ערך שצפוייה להיות טובה, ותקבל עיסקה טובה בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ההונדה גדולה יותר משמעותית - קח זאת בחשבון אם אתה גר במקום עם צפיפות חנייה (אלא אם אתה זקוק למקום הזה).

פורסם
חד וחלק, ההונדה מכונית טובה יותר מהסיטרואן שאינה אלא פיג'ו 307 עם צעצועים אלקטרוניים.

להונדה מנוע מעולה, גיר אוטומטי בן 5 הילוכים רגיל ופשוט שמתפקד מעולה, ההונדה מרווחת מהסיטרואן, נוחה יותר לנסיעה ובעלת התנהגות כביש טובה יותר.

צרף לזה מוניטין טוב בהרבה ושמירת ערך שצפוייה להיות טובה, ותקבל עיסקה טובה בהרבה.

+1

הסיביק הינה אחת הטובות והמוצלחות בסגמנט.

היא עדיפה על פני ה- C4 בעיקר מבחינת האמינות, מוניטין, שמירת ערך וסחירות.

לרעתה- ביטוח יקר (בתור אחד שהחזיק סיביק 4 שנים), טיפולים וחלפים מעט יקרים יותר בהשוואה ליפניות מקבילות.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

היא עדיפה על פני ה- C4 בעיקר מבחינת האמינות, מוניטין, שמירת ערך וסחירות.

לא רוצה להעליב, וגם לא מזלזל, אבל נראה לי זאת גישה ישראלית טיפוסית...וחבל.

פורסם

חבל על מה? חבל על זה שc4 לא ברמה של סיויק?

איזה גישה צריכה להיות לישראלים? יותר סלחנית?

תסביר,בבקשה.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

לכל אחד מהרכבים יש את היתרונות שלו:

נתחיל בזה שהסיוויק בגרסתה הפחות מאובזרת יקרה מהC4 ב20K שקל, סכום לא מבוטל.

נמשיך בזה שהסיוויק בטיחותית פחות ומאובזרת פחות מבחינה בטיחותית.

הסיווק בעלת שילוב גיר מנוע יותר טוב.

הסיוויק יקרה יותר לאחזקה שוטפת ולבטח.

אז יש יתרונות ויש חסרונות ואני לא חושב שההשוואה בין השתיים רלוונטית. מי שרוצה להוציא 130K יש אפשרויות מוצלחות יותר בטווח המחיר הזה או קרוב אליו. ומי שמסתפק ב110K הC4 היא אופציה מצויינת.

• תוכן חדש...