Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב הזה .

איזה מגבר אני אצטרך בשבילו ?

איזו תיבה?

האם הוא פרקטי למישהו שהקטע שלו זה לא לפוצץ את השכונה?

תודה רבה.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

עריכה: עידן הקדמת אותי.

אתה צוחק אני מקווה, זה הסאב בשביל לפוצץ את השכונה.

זה סאב שמצריך תיבה ענקית יחסית לגודלו, ועוד דברים כגון: שיפור מערכת חשמל והגברה מאוד רצינית.

זה הסאב לSPL נטו.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אז לא בשבילי .

אני מחפש סאב עם מגבר בתקציב של 800 בערך כמשומשים.

משהו שאוכל להינות ממנו איכותי ולא מדבקה , יש המלצות?

תודה:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

קודם כל

Sorry, this product is no longer available.

דבר שני, אתה יכול להביא סאבים עם רבע מהנתונים של זה ואולי גם בפחות כסף וגם לא תצטרך מגבר ל 4000W ושיעשו יותר נזק לשכונה מזה.

דבר אחרון, מכל הסאבים של אודיובהן ששמעתי, הם נישמעים כל כך גרוע מבחינת סאונד שזה לא יאומן, אפילו הבאס עצמו נשמע כאילו מישהו מתופף על סיר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אם אתה חושב שתהנה מכזאת עוצמה...אתה טועה מאוד

היחידים שאני מכיר שאשכרה אוהבים לסבול ככה זה רק פסיכופטים או אנשים שאוהבים להראות לאחרים וחלק הם שילוב של שניהם :-)

יש סאבים חזקים מספיק והעיקר - טונאלים ומשתלבים בצורה מושלמת,ואת זה באמת כיף לשמוע

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אתה לא יכול להגיד לבנאדם אתה לא תאהב את זה אלא את זה בגלל ככה וככה. תסביר לו, שהאודיובאן הוא כדי לגרום נזקים, לשבור דברים, ולקדוח באדמה.

ושסאב אחר מדגם X Y Z ינגנו בצורה מוזיקלית יותר ללא עוצמה מיותרת ומטורפת.

אנחנו כולנו מקווים שפותח השרשור יקבל את ההחלטה הכי נכונה לגבי מה שהוא רוצה ונאכל לו כולנו

בהצלחה!

פורסם

ניראה לי שאתה היית מפחד מסאבים חזקים אבל ממיפגש למיפגש אתה ניהיה יותר ויותר חובב SPL כניראה שהישיבה ברכב של אלי גרמה לך להסיר את כל הפחדים שלך ולמדת להיתגבר על זה :-)

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...