Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אני חי בכוכב אחר ?, לאחי C4 לא פעם נסעתי איתה לירושלים והיה לי כיף ! , בנוסף לה מכוניות C4 אחרות שבדקתי לפני קניה , זו דעתי עליה , אני גם מכבד את ניסיונם ואת דעותכם בנושא האהוב עלי ועליכם מכובדי חברי הפורום !.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אמליץ לך בחום על הפוקוס,C4 יש מספר כאלה בליסינג בחברה שאני עובד בה וכולן עשו בעיות כלשהן,ותמיד כל מיני בעיות הזויות שלא אמורות לקרות ברכב חדש.

פוקוס לדעתי היא החבילה הטובה ביותר שאתה יכול לקבל בקטגוריה הזאת,אלא אם כן אתה צריך הרבה מאוד מקום מאחור אז המגאן באמת נכנסת בתור אופציה,אבל חוץ מחבילת בטיחות מלאה היא מציעה אבזור דל ביותר בגירסת הקבוצה 2 ואני לא חושב שהיא מהנה במיוחד לנהיגה.

פורסם

אני דווקא ימליץ לך על הC4 כי לפוקוס יש מנוע עצלן, והC4 קצת יותר מאובזרת ויותר נוחה לנהיגה מהמגאן אז לך על הC4.

פורסם
סתם שאלה...

מה קרה ששינת את דעתך ב 180 מעלות לגבי הקורולה?

בתרד הזה דווקא בחרת בסוף "בקורולה צבע כסף" אף על פי שרוב חברי הפורום פסלו אותה(לעומת אחד שהתעקש שאין צורך ב ESP:roll:) .

אם זכור לי נכון דווקא לא מצאת שום בעיה עם הגיר הרובוטי של הקורולה, ואף המלצת עליה:

קיבלתי את הקורולה לפני שלוש שבועות. הרכב מצויין ואני אישית מאוד מרוצה :-D, אבל אישתי כל הזמן מקטרת לי על הגיר :-(.

ניסיתי להסביר לה איך נוהגים עם גיר הרובוטי כדי להמנע מטילטולים, אבל זה לא ממש עזר.

לא נותרה לי ברירה אלה לבקש מחברת הליסינג להחליף לי את הרכב. להפתעתי הם אשרו לי. :oops:

פורסם

אני הייתי בוחר במגאן כרכב ליסינג בזכות מושבים נוחים ביותר, כמובן הבטיחות, מרחב פנים ובגאז' גדול.

גם פוקוס רכב מאוד מרווח אבל אני אישית אוהב יותר את הנוחות של מגאן.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מניח שבחברות ליסינג כבר הבינו שהקורולה בגירסתה הנוכחים לא מתאימה לכל אחד ומוכנים להחליף העיקר שתהיה מרוצה.

לגבי הC4 שכל כך ממליצים עליה פה,היא פחות נוחה מהפוקוס והיא לא יותר מאובזרת.

בכיוון שאמינות זה לא חלק מהעניין כאן עדיין לא תרצה לבלות איתה במוסכים,בסה"כ אני חושב שפוקוס ומגאון עדיפות עם דגש על הפוקוס,המנוע של ה 1.6 בסדר גמור ומבחינות אחרות לדעתי אין מתחרות אחרות לרכב הזה מלבד המגאן בסעיף המרחב במושב האחורי,אבל זה רק שאלה האם יש צורך בו.

פורסם

לגבי הC4, היא בהחלט נוחה בנסיעה בינעירונית, יחסית שקטה ויציבה על הכביש. המתלים אומנם קשיחים משהו אבל כל עוד הכביש לא משובש אין בעיות.

היא מתחילה לקפצץ כשנכנסים לעיר, במיוחד בחיפה שם הכבישים במצב איום והנסיעה יכולה להיות מעט מעצבנת.

פורסם

רנו מגאן.

חד משמעי,רכב מרווח,נוח,בטיחותי,יציב,יפה,

ובליסינג,אז אל תדאג לאמינות,גם כי לא מתקלקל כלום,וגם ליסינג.

הגיר מעט בעייתי,אך נסבל,

מנוע עצלן,צריך לדרבן אותו מעט,אך זה לא רכב ספורט.

דלק, ממוצע 10/1 בעיר,מחוץ יכול 12-13 קמ לליטר.

אוטו מצויין.

פורסם

אני מעט לא אוביקטיבי בנושא, כי אני בחרתי במאגאן כרכב הליסינג שלי..

ברצינות, לעניות דעתי הפוקוס והמאגאן הם האופציות הטובות ביותר היום כמשפחתיות בכול המובנים.

ה C4 פשוט נוקשה מדי מבחינת שיכוך מהמורות , במיוחד בעיר שם המיתלים פשוט לא פוגעים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כרגע חזרתי מנסיעת מבחן על ה- C4 ואני קצת מהחוויה שלי.

ההשווה שלי היא לטויוטה קורולה 2002 GLI 1.6, שיש ברשותי עכשיו.

C-4 הרבה יותר כבדה ביחס לטויוטה שלי, אבל היא גם בהתאם יותר חזקה וזריזה (עד כמה שמנוע 1.6 יכול להיות זריז).

פנים הרכב נראה מאוד מצועצע והפלסטיקים נתנו לי הרגשה נחותה יותר מאשר אצלי בטויוטה. זה החלק המאכזב יותר. למרות זאת האבזור מצויין, יש בקרת שיוט, הגבלת מהירות, ESP, מוד לנסיעה בשלג (לא שזה אקטואלי כל כך בארץ).

אני לא גם לא יכול להתגאות ברכות שלה. שומעים את המנוע בצורה סבירה והנוקשות היא ממוצעת ביותר, סבירה אבל לא משהו שנותן חוויה מדהימה. עליתי על כמה פסי האטה והאוטו "אכל" אותם כמו גדול, בצורה הרבה יותר רכה מאשר הטויוטה שלי.

המכונית מאוד יציבה. עשיתי איתה כמה פניות חדות במהירות גדולה, פניות ארוכות במחלפים במהירות גבוה, האוטו מרגיש מאוד יציב ואין אפילו רמז שאתה הולך להיסחף. לא הייתי מרשה לעצמי בכזה רוגע לעשות פניות כאלה עם הטויוטה.

דבר נוסף שקצת צרם לי, זה ההגה. נותן הרגשה של הגה קטן יחסית, ודי מצועצע ולא מכובד. למרות שאתה לא מרגיש את זה בנסיעה והוא די נוח, אבל זה צורם בעין.

זה הכל בקצרה. שבוע הבא יש נסיעת מבחן על הפורד פוקוס לשם השוואה.

פורסם
אני פשוט חושב שמר בחור צריך לפנות ליוסי (אחראי רכבים בחברת רנדום לוג'יק) ויוסי יסביר לו בדיוק על כל רכב ורכב.

שניר106 שלום,

אני לא עובד בחברת רנדום לוג'יק ובטח לא מכיר את יוסי אחראי הרכבים.

פורסם

אה מצטער :) פשוט .. השם שלך (רנדום) , התמונה שלך (חברת הימורים ) , הקורולה שקיבלת לפני 3 שבועות (כולנו קיבלנו), וה C4 החדשה שמציעים (בדיוק גם אצלנו) - כל זה מצביע שכן - אבל אם אתה אומר שלא- אז סליחה טעות שלי :)

פורסם

היום לקחתי מחברים לעבודה רנו מגאן 2007, C4 2006 ופוקוס 4 דלתות 2008 (המחודשת) ועשיתי עם כל אחת מהן נסיעה של כחצי שעה.

מבחינת נוחות נסיעה, С4 הייתה הכי נוקחה, פוקוס הייתה יותר רכה ומגאן הכי רכה.

מבחינת עבזור, בכל המכוניות הללו הייתה חסרה לי משענת יד בין המושבים הקדמיים, התרגלתי אליה גם במזדה 3 וגם בקורולה. האם יש אפשרות להתקין אותה בנפרד?

במגאן הרגשתי שאין כלום, אפילו מראה ימנית לא חשמלית. חוץ מזה שמעתי כל מיני רעשים מוזרים מהדלתות. היתרון של מגאן הוא המושב האחורי (שלא לא כל כך חשוב) והמראה המכובד שלה.

ב- C4 מצאתי מלא גדג'טים שבדרך כלל לא רואים במכוניות מקבוצה 2. הנסיעה הייתה די בסדר, שמתי לב שלפעמים התיבה די אלימה במעבר בין ראשון לשני. יכול להיות שזה בגלל שהרכב בן שנתיים חצי? בכל אופן חבר שלי סיפר לי שבמהלך השנתיים וחצי הרכב נתקע לו פעמיים, פעם אחת בגלל איזה גלאי לא תקין של המנוע ופעם שנייה בגלל מצבר :idea:.

הפוקוס הייתה די בסדר. מצד אחד היא לא מפוארת מצד שני יש לה את המינימום הדרוש. לא אהבתי שריפוד של הדלתות הוא כולו פלסתיק זול, אפילו לא רך כמו הדשבורד. כאמור גם אין משענת יד בין המושבים הקדמיים. הרכב היה די נעים בנסיעה, הרגשתי חוסר כח, אבל זה היה צפוי.

בסופו של דבר, כרגע אני מתלבט בין סוג מרכב - 4 דלתות (פוקוס) או 5 דלתות (C4 או פוקוס).

מדדתי את העגלה של התינוקת וראיתי שזה נכנס גם ל- C4 וגם לפוקוס 5 דלתות, אבל חוץ מהעגלה לא יכנס כלום.

בפוקוס 4 דלתות כמובן אין את הבעיה הזו.

חוץ מזה, נראה לי שמרכב 5 דלתות פחות בטיחותי מאשר זה של 4 בגלל המרחק בין הפגוש האחורי למושב האחורי.

בפוקוס יש הפרש של 15 ס"מ.

פשוט ראיתי לפני כמה זמן תאונה כשמאזדה 3 נכנסה לסיאט איביזה מאחורה וראיתי שהפגיעה של איביזה הגיעה למושב האחורי. אין לי מושג האם מישהו ישב שם או לו, אבל נראה לי שזה די מסוכן.

מצד שני, 5 דלתות נראה יותר ספורטיבי, צעיר וסקסי :lol:.

מה אתם אומרים?

• תוכן חדש...