Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

RANDOM ,תיגנס לEURO NCAP ותראה איזה דגם הם ריסקו במבחן ותראה שזה ה-5 דלתות

בטיחותי באותה מידה לדעתי בגלל שהפח לא קובע את הבטיחות אלא השלדה שיודעת לספוג את המכה ולקרוס במקומות המיועדים.

אני העדפתי את ה-5 דלתות בגלל הסיבות שציינת וגם בגלל השימושיות שיש בה ולא ב-4 דלתות שם בפתח טעינה דיי צר וגבוה,בסופו של דבר הכל עניין של טעם.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
RANDOM ,תיגנס לEURO NCAP ותראה איזה דגם הם ריסקו במבחן ותראה שזה ה-5 דלתות

בטיחותי באותה מידה לדעתי בגלל שהפח לא קובע את הבטיחות אלא השלדה שיודעת לספוג את המכה ולקרוס במקומות המיועדים.

אני העדפתי את ה-5 דלתות בגלל הסיבות שציינת וגם בגלל השימושיות שיש בה ולא ב-4 דלתות שם בפתח טעינה דיי צר וגבוה,בסופו של דבר הכל עניין של טעם.

בפוקוס הדגם הנבדק היה 5 דלתות והוא אכן קיבל 5 כוכבים עם ציונים די גבוהים, אבל לא ראיתי ש - EURO NCAP מבצע בדיקת תאונה מאחור. הבדיקות שהם מבצעים זה פגיעה מקדימה עם בלוק, פגיעת צד עם בלוק ופגיעת צד עם עמוד.

פורסם

בסופו של דבר, כרגע אני מתלבט בין סוג מרכב - 4 דלתות (פוקוס) או 5 דלתות (C4 או פוקוס).

מדדתי את העגלה של התינוקת וראיתי שזה נכנס גם ל- C4 וגם לפוקוס 5 דלתות, אבל חוץ מהעגלה לא יכנס כלום.

בפוקוס 4 דלתות כמובן אין את הבעיה הזו.

אז אני חושב שענית לעצמך - אם העגלה של התינוקת חוסמת את תא המטען אז ה- C4 והפוקוס 5 דלתות לא רלוונטיות בשבילך. אתה הרי לא רוצה אוטו שלא תוכל לעשות קניות גדולות בסופר, לצאת לטיולים וכולי כאשר העגלה של התינוקת בתא המטען.

אז מכיוון שכבר פסלת את המגאן נותרה לך הפוקוס 4 דלתות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לגבי העגלה של התינוק,צריך לקפל אותה זה לא ברלינגו ואי אפשר לשים את ההעגלה פתוחה ב-5 דלתות

אם אתה מקפל את העגלה צריך להישאר עוד מקום מאחור אומנם רוב הסיכויים שיהיה יותר מקום ב-4 דלתות,אבל הכל שאלה של כמה באמת מקום אתה צריך.

פורסם

טוב, לאחר התלבטות לא קלה, הזמנתי היום פורד פוקוס בצבע אפור פחם :wink:

זמן המתנה משוער בין חודשיים לשלושה חודשים.

אבל מה, לאחר מכן קראתי ב- Ynet על מיצובישי לנסר החדשה שמחר יש אירוע השקה שלה בארץ.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3533003,00.html

כתוב שם שהיא תגיע עם מנוע 1.5 ליטר עבור ליסינג וגרסת 1.8 ליטר עבור לקוחות פרטיים.

attachment.php?attachmentid=118556&stc=1&d=1213555598

מה אתם אומרים? אולי כדאי להמתין ולראות את הרכב ?

Lances.jpg

פורסם

לפי מה שאני הבנתי לא אמור להגיע הרכב הזה בקבוצה 2

תבדוק אולי בארוע השקה,הוא הולך להתקיים בהיכל NOKIA,תבדוק באתר של מיצובישי

• תוכן חדש...