Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסה 97 1.4 - האם יש טעם לשפר?

שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

השאלה היא כזאת:

הרכב ברשותי כמעט שנתיים - אני מאוד מרוצה ממנו כמה תחומים וממש לא מרוצה בתחומים אחרים.

אני מרוצה מהסחיבה הממש מפתיעה - אני מאמין שזה בעקבות העובדה שיש רצועת כח מכובדת

שמתחילה ב-2800 שם מתקבל שיא המומנט.(מה שהרכב הזה עשה בעליות קשות בעומס מלא

שברולט אוויאו בחצי מהעומס לא עשתה!)

אני מרוצה מהאמינות היחסית גבוהה - אין תקלות מיוחדות (טפו, טפו).

והרכב יחסית מאובזר בצורה מכובדת למה שאני צריך.

אני לא מרוצה מזווית הגלגול המפחידה לפעמים בפניות, צמיגים מחליקים (למרות שלפני שקניתי את הרכב

בעל הרכב הקודם הביא לי תעודת אחריות לצמיגים שהיו על הרכב פחות משנה - רק כנראה סוג לא משהו)

אני לא מרוצה מהצליל מנוע שאולי אגזוז זרימה חופשית ישנה - אציין לחיוב שהצליל מנוע כשמצמידים

את הדוושה לרצפה הוא ממש נעים לאוזן וממכר אבל אני משתדל להמנע כי בכל זאת הרכב לא חדש

ולא בא לי להרוס אותו...

ואני לא מרוצה מהתאוצה שיש לפעמים שאפילו אוטובוסים ברמזורים קשה לי "לקחת"...

עכשיו אני לא מתכוון להשתולל בסכומי ענק על הרכב התקציב שלי יהיה במקרה הטוב עד 5K

עכשיו התור שלכם להצעות מכל סוג מ"תחליף רכב" ועד מה לשנות ברכב הנ"ל.

תודה רבה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב הנ"ל תוכל שלפר את יציבות הרכב ע"י החלפת הצמיגים לצמיגים איכותיים יותר ואם תלחץ חזק אז תוכל גם לרכוש סט של בולמים וקפיצים ראוי שכולל עבןדה וכיוון פרונט יעלה כ3.5K ש"ח.

דוד פתוח אכן ייתן לך רעש שונה ואולי גם תגובה מעט מהירה יותר על הדוושה אך לא ייתן לך שיפור משמעותי מבחינת כח אם בכלל.

דוד חדש למשל של ANSA יעלה כולל הרכבה כ1000 ש"ח.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רק רוצה להוסיף שבמקומך הייתי הולך על צמיגים איכותיים (מאד) קודם כל (תבדוק אולי תוכל לעלות במידה, מה שיתן לך יותר אחיזה). ושנית הייתי הולך על בולמים+קפיצים איכותיים.

זה יתן לך גם שיפור בבלימה וגם בהאצה (בגלל הצמיגים שיתנו אחיזה והבולמים שיורידו זוויות גילגול ויתנו אחיזה גם כן - כן גם בהאצה ובלימה זה משפיע).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צמיגים + בולמים + קפיצים והנמכה של 30-40 מילימטר יעשו את העבודה לגבי האחיזה וזויות הגילגול. פילטר אויר פתוח יעשה את העבודה לגבי הרעש . אני שונא רעש של אגזוז "לחץ" ולכן לא ממליץ עליו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנמכה לא באה בחשבון - גם ככה הטמבון לפעמים משפשף מדרכות ולא בא לי למצוא אותו על הרצפה יום אחד...

צמיגים איכותיים יותר בהחלט באים בחשבון זה היה בתכנון בכל מקרה כי הצמיגים יבשים ומחליקים - מסוכן ולא נעים.

בולמים וקפיצים רעיון מעניין - יש המלצה למקום מסויים במרכז לרכוש אותם ואיזה סוג מומלץ?

ולגבי אגזוז+פילטר פתוחים - יש איזו בעיה שיכולה להיגרם (ירידה בביצועים ופעילות מנוע) כי זה לא יתאים לרכב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התכוונתי שזה תלוי ב"דגם" ולא בדם עמך הסליחה.

בקשר לאגזוז ולפילטר- מדובר בשאלה "ותיקה", הרבה תלוי במיקום הפילטר בתא המנוע- אם הוא לא ממוקם טוב- אכן יכולה להיות ירידה בהספק עקב אוויר חם שנכנס למנוע.

בקשר לאגזוז- אם מותקן כראוי, לדעתי לא אמורה להיות סכנה של נזק ו/או ירידה בהספק\, אך גם לא צפוייה עליה.

השיפור הוא בעיקר ווקאלי וקוסמטי אך גם פסיכולוגי...:wink:

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...