Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם
במקרים כאלה של חשש לנבה מעוותת וכו' , מבצעים ליטוש (חריטה עדינה) של הצלחות ללא פירוק עוד בהיותם על צירם.

במקרים כאלו של תבורים מעוותים פשוט מחליפים אותם וזהו .

דניאל במקרים בהם יש עיוות קל בתבור ההחלפה של הרפידות

והצלחות נותנת תחושה בימים הראשונים כאילו הבעיה נפתרה (מניסיון),אני מניח

שזה קורה בגלל שהתאמת הרפידות החדשות עוד לא מושלמת

והשידור של "הזריקה" במנגנון לרפידות לקוי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון זה בדיוק מה שקרה לי הייתה תחושה מייד לאחר מכו שהבעיה נפתרה אך לאחר יום או יומיים שלא נסעתי בהם הרבה הבעיה חזרה כאילו משום מקום. לדעתך הבעיה בתבורים?

בתודה , אבי עמור

פורסם
במקרים כאלו של תבורים מעוותים פשוט מחליפים אותם וזהו .

דניאל במקרים בהם יש עיוות קל בתבור ההחלפה של הרפידות

והצלחות נותנת תחושה בימים הראשונים כאילו הבעיה נפתרה (מניסיון),אני מניח

שזה קורה בגלל שהתאמת הרפידות החדשות עוד לא מושלמת

והשידור של "הזריקה" במנגנון לרפידות לקוי .

אני מקבל את הדברים. יש לבדוק תבורים עם אינדקטור.

פורסם

מה אני אומר למוסך לבדוק את הנבות של הגלגלים? שנית איך ניתן לדעת אם התופים מעוותים?

האם הרמה קלה של בלם היד במהלך נסיעה הגורמת לרעידות של הרכב מעידה על תופים מעוותים?

בתודה , אבי עמור

פורסם

תופי בילום מעוותים יורגשו בדוושת הבלם ולא בגלגל ההגה. אם מורגשת רעידה ברכב בהרמת בלם יד עדינה זה בהחלט מעיד על תופים אובליים.

• תוכן חדש...