Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו עד ה20K אולי יותר

pazlan1
שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכל יושבי הפורום לפני כשבועים הרכב שלי נגנב (וכמה מצער שלא היה לי ביטוח) וכעת אני בוחן קניית רכב אחר

העניין הוא שחשוב לי שהרכב יהיה חסכוני בדלק(הקורדובה סטיישן שהיתה לי אכלה 1:18) וכמובן גם חסכוני בטסט וחלקים (פה היה חיסרון בקורדובה-מחיר טסט 1450 ש"ח) אני מעריך שאעשה ניסעות בסביבות ה12K בשנה אולי טיפה יותר.

חשבתי לכיוון של המכוניות הקטנות -פונטו,פולו,קליאו B ,סאקסו(גם דיזל), פיג'ו 106, סיריון. (שנתונים של בין 98-02)

אנחנו לא מקובעים על שום דבר (חוץ מגיר ידני). העיקר חיסכון.

אשמח לגבי המלצות ודברים שכדאי לבדוק לפני שקונים (כלומר בעיות צפויות לרכב עליו ההמלצה). ובנוסף אם יש איזה תת דגם מועדף.

תודה בכל מקרה ומקווה שלא העמסתי פה בדרישות.

חג שמח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוטומט עצם היותו אוטומט פחות חסכוני מידני

1:18 תקבל אולי ברכב היברידי או דיזל.

לגבי הפונטו היא בין המכוניות האמינות יותר בשנתונים האלה עם הסתייגות שזה תלוי בטיפולים שהרכב עבר לאורך השנים.

אם אתה רוצה מאוד אמין תלך על יפני אבל ביפני תוכל לקנות שנתון נמוך בהרבה בתקציב שלך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חלילה אוטומט זה הדבר היחידי שהסתייגתי ממנו אין לי שום רצון באוטומט.

שנית אני לא מחפש שהאוטו יאכל בדיוק 1:18 אלא שבאופן כללי הוא יהיה חסכוני והשאלה באמת האם דלק זה העיקר כי אם כן אז אין בכלל מה לדבר ואז סקסו דיזל לוקחת אבל כמובן שיש עוד פרמטרים שבטח אין לי מושג לגביהם.

לבסוף לפי מה שהבנתי עד כה מהלך הרוח זה שפונטו עדיפה בפרמטרים הנל על כל שאר האופציות שהצגתי ? יש תמימות דעים לגבי זה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צריך לבדוק נקודתית האם דלק הוא המרכיב העיקרי בהוצאות התחזוקה החודשיות שלך.

אם אתה נוסע 10K קילומטרים בחודש סביר מאוד להניח שההפרש בין רכב שעושה 1:15 לרכב שעושה 1:18 יהיה ענקי.

אני לא בטוח שהפונטו עדיפה על המתחרות שלה. האמת היא שברכבים כאלו קשה לדעת מי תיהיה זולה יותר לתחזוקה, וכנראה שרק בדיעבד תוכל לדעת. הרבה תלוי ברמת התחזוקה שקיבל הרכב בעבר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...