Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בנזילת דלק מקרבורטור בטרקטורון פולריס סקרמבלר 95

get a fix
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום שמי דודו מבית שמש עובד בתחום הבניין יש לי בעיה רצינית ואני ממש לא יודע מה הפתרון עבורה הטרקטורון הוא Polaris scrambler 1995 (פולריס סקרמבלר) אוטומט הבעיה היא ככה- אני שם מיכל מלא שנגמר הרבה יותר מהר ממה שאמור להגמר המנוע חדש ועבר הרצה לא מזמן גיליתי דליפת דלק מתחתית הקרבורטור העניין שאני לא מצליח לזהות מאיפה בדיוק אין סיכוי שיש בעיה במצופים או בדיזות יש לי הרגשה שזה בעיה קטנה אני לא מבין במוטוריקה וקניתי את הכלי בכלל מתנה לאחי הקטן אין ברדיוס הקרוב מוסכניק אם מישהו חושב שהוא יודע מה הפתרון אפילו לא בטוח מה הבעיה אני ישמח לשמוע רעיון אני חושד שזה מצינור דק שנראה כמו צינור של אקווריום מתחבר לקרבורטור ואז אל הבלוק של המנוע אולי הוא התבלה עם הזמן כי אני זוכר שפעם הוא התנתק והיה נזילה עד שחיברו אותו אבל הנזילה הזאת ממש מיניאטורית אבל משמעותית

תודה מראש לכולם

דודו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אולי כדאי שתצלם את הקרבורטור מכמה כיוונים ותעלה את התמונות.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלו התמונות אם יש צורך בתמונות אחרות אני יצלם פירקתי את הפילטר אויר במטרה לצלם טוב יותר בתחתית הקרבורטור יש כמו פין חלול שאני חושד שממנו יוצא הדלק הוא נראה כאילו אמור להתלבש עליו אותו הצינור כמו של אקווריום שקוף אבל לא זכור לי שאי פעם היה מחובר אליו משהו אולי זה קשור למשאבת השמן שמנותקת אני לא בטוח אבל פעם יצא ממנו טפטוף רציני שהצינור הצהוב הדק שבתמונה התנתק עד שחיברתי אותו אבל הפעם זה נזילה הרבה יותר קטנה אולי זה פשוט כיוון של הקרבורטור שוב פעם אני לא יכול להעלות בכל בעיה קטנה את הטרקטורון לאיזור חיוג אחר אולי מישהו יוכל בבקשה להאיר אור על הבעיה המוזרה הזאת

תמונה014.jpg

תמונה015.jpg

תמונה016.jpg

תמונה018.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עושה רושם שאני באמת לא מבין חחח כנראה שאתה צודק יש דרך לתקן את זה או להזמין דיזה חדשה כלומר האם ש צורך בכיוון או שזו בעיה בדיזה עצמה כי אם יש סיכוי שזה כיוון בלבד זה הפתרון הוא לא היה דולף והטרקטורון לא יוצא לנסיעות כבר תקופה קניתי לו חלקים והוא חזר במצב טוב רק שמישהו כנראה שיחק בקרבורטור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה צריך לבדוק כשהמאייד ללא הכוסית שלו, והוא הפוך, מהו הגובה של המצוף. יש מידה מדויקת של זה בספר, אבל זה בד"כ עומד על מצב אופקי. ניתן לכוון את זה, מאוד בעדינות, על ידי כיפוף של פחית שלוחצת על המחט. בזהירות, לא לכופף את הפחית על המחט עצמה, כי המחט תתעוות בקלות. רצוי לכופף את הפחית כשהיא מחוץ למאייד.

אם הכיוון נכון, והדיזה עדיין דולפת, אתה צריך להחליף אותה ואת המחט שלה. זה סט שעולה כ200 ש"ח, אם זה לא השתנה בארבע השנים האחרונות. זה בהנחה שהדיזה מורכבת כמו שצריך, עם טבעת אטם, במידה וצריכה להיות שם כזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האם יש סיכוי למצוא את הספר של הדגם באינטרנט שלמעשה מוכרים אותו באי בי במחירים מופרזים? שוב פעם זה כלי ישן אבל בכל זאת אני ינסה מה שאמרת לי תודה רבה לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנה הספר:

http://www.cyclemanuals.com/C/atv/P/496.htm

24$ לפני משלוח. זה המחיר הסטנדרטי לספרים, וקשה לי להאמין שתמצא הרבה יותר זול מזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד שהוא יגיע אני עוד עלול למכור את הטרקטורון לברזל :-)

הכי בריא לשלוח למוסך במקרה הזה נראה לי וזהו.

טוב לדעת שיש אנשים שעוזרים תודה רבה ואולי עם הזמן גם אני יוכל לעזור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה פשוט נראה כאילו הבורג של הניקוז כוסית דולף או לא סגור טוב ..

לא רואים ממש טוב יש תמונה של מקום הנזילה מזוית אחרת ?

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן כן

שמסתכלים בצורה חדה רואים היטב .

יש לך שם בורג ניקוז לכוסית כשהטרקטורון קר פתח את הבורג בעדינות ,כי הם אוהבית להיגזר ותראה מה מצב הדיסקה או האורינג שיש לך שם ,די בטוח שזאת דיסקה , או שתבדוק את מצב הבורג, אם זאת הדיסקה והכי סביר שכן תימצא דיסקת נחושת מתאימה ותבריג בעדינות שוב כדיי שלא ייגזר .

אסי.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באיזה בורג מדובר שאמרת שמסתכלים בצורה חדה באיזה אחת מהתמונות ובאיזה זוית אתה רוצה שאני יצלם לך אותו אחי אני לא ממש מבין מה זה דיסקה ואיפה זה אמור להיות אם תוכל להיות יותר ספציפי וגם להסביר לי מה לצלם אם זה יוכל להועיל בבקשה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתמונה הרביעית איפה שגם רשמת שיש לך נזילה ,יש מין בורג קטן לניקוז ..

יש שם חתיכה מוזהבת כזאת .

צריך לפתוח שם את הבורג ולראות מה מצב הדיסקה או הבורג .

זה יותר מובן ?

מהיכן אתה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

שלום לחבר,הבעיה שלך היא כפי שציינו קודם,המחט לא מכוונת והקרבוטור "מציף" ושאירות הדלק יוצאות מצינור העודפים.

האם הטרקטורון מתודלק בתערובת,או משאבת השמן עדיין עובדת(די נדיר בדגמים האלו) וממלאים שמן במיכל מקדימה ודלק נקי?

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...