Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז ככה אתמול קניתי מונובלוק של חברת האודיו קורט או משהו כזה...

שאמור להפעיל זוג סאבים של לנזר כל אחד 12אינצ'400RMS

וסליל אחד של 4אום.

רציתי לדעת איך לחבר אותם למונבלוק הזה,

ומה כל הכיוונים שיש במגבר הזה?

כמו למשל מזה סאב סוניק?

תודה מראש לעוזרים.

bmw-530i 3.0L

פורסם

אז אני מאוד מקווה שמישהו לידך יציע לך עזרה. אני משתדל לעזור כמה שיותר באיזור שלי או מי שרוצה לבוא.

מי שמבין בזה (הרבה מחברי הפורום) יכולים לעזור לך תוך דקות ספורות. לעומת זאת, לדעתי מי שלא יודע ומנסה לבד לא כל כך ידע מה לעשות.

פורסם

אם הייתה מריץ קצת חיפוש הייתה רואה בדיוק מזה סאב סוניק:

SUBSONIC FILTER - זהו מעין HPF של הסאב :smile:, כלומר חותך את התדרים היותר נמוכים כמו 20,30 HZ שהסאב שלך לא יכול/אמור לנגן אותם - תראה בחוברת של הסאב את טווח התדרים שלו, כלומר אם לדוגמה הוא יכול לנגן עד 25HZ אז תשים את הסאב סוניק על 20 - 25 HZ.

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

סבבה הבנתי. האים מפריע שהמגבר יושב על הגב של התיבה?{כפולה} חתכתי עוד פלטהMDF והיא תשב על הגב של התיבה ועליה המגבר זה מפריע או משהו כזה?

bmw-530i 3.0L

• תוכן חדש...