Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אין כסף בצד לביטוחים ויישור קו הייתי ממליץ על פיאט אונו בחום, אך לקנות רכב שמור ומטופל עם ספר טיפולים מלא והיסטוריית קבלות מלאה- אחרת לא להתקרב.

אם יש עוד כסף לביטוחים ויישור קו בצד- את יכולה לרכוש כבר את הפיאט פונטו.

פורסם

בתקציב כזה אפשר למצוא אפלאוז או לנסר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אפלאוז ידני , שנים 91 - 92 אפשר למצוא

בנוסף גם פג'ו 309 ידני [בלבד!] שנים 92 - 93 אך מנוע 1400 עדיף יותר הוא חזק יותר וחסכוני יותר [נשמע מוזר אבל כן].

עוד רכב שמומלץ הוא סיטרואן ZX , מנוע 1400 או 1600 שניהם טובים , אך שוב - רק ידני. אפשר למצוא במודל 91-93.

Tuning:lol:

פורסם
אפלאוז ידני , שנים 91 - 92 אפשר למצוא

בנוסף גם פג'ו 309 ידני [בלבד!] שנים 92 - 93 אך מנוע 1400 עדיף יותר הוא חזק יותר וחסכוני יותר [נשמע מוזר אבל כן].

עוד רכב שמומלץ הוא סיטרואן ZX , מנוע 1400 או 1600 שניהם טובים , אך שוב - רק ידני. אפשר למצוא במודל 91-93.

על מה אתה מדבר תגיד לי?

חזק יותר? אין סיכוי.

חסכוני יותר? מן הסתם.

לא יודע איך הגעת למסקנה הזו.

אני בעלים של 309 עם מנוע 1600. אוטו חזק מאוד ואמין אם מטופל כמו שצריך. צריכת הדלק סבירה+ בשביל אוטו משפחתי קומפקטי.

ממליץ על דגם גראפיק שבא בלי אביזרים וחישמולים מיותרים ("בעיות" האמינות שנוטים לייחס לפג'ו בדרך כלל מכוונות למערכות החשמל ברכבים הללו ולא למנועים שנחשבים אמינים מאוד).

פורסם
על מה אתה מדבר תגיד לי?

חזק יותר? אין סיכוי.

חסכוני יותר? מן הסתם.

לא יודע איך הגעת למסקנה הזו.

אני בעלים של 309 עם מנוע 1600. אוטו חזק מאוד ואמין אם מטופל כמו שצריך. צריכת הדלק סבירה+ בשביל אוטו משפחתי קומפקטי.

ממליץ על דגם גראפיק שבא בלי אביזרים וחישמולים מיותרים ("בעיות" האמינות שנוטים לייחס לפג'ו בדרך כלל מכוונות למערכות החשמל ברכבים הללו ולא למנועים שנחשבים אמינים מאוד).

הרי ידוע שהבלוק של ה1600 עשוי מחומרים רגישים יותר לטמפרטורות מהמנוע של ה1400.

Tuning:lol:

פורסם

ידוע למי ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לי יש מיצובישי צאמפ 94. המחירון 13 אך היא נסחרת בפחות, סביב 6-9. הוא בקושי רואה מוסכים כיאה ליפני והטיפולים זולים יחסית. אין לי מושג לגבי חלפים כי עוד לא נאלצתי להחליף משהו. כמו בכל אוטו משנתונים כאלו יהיו לך בעיות: פלסיטקה, קילופי צבע שריטות, מכות וכד. אך לדעתי הכי חשוב זה שאסי ללא רבב ומצב מכני.לכל רכב יש את הבעיות הספציפיות שלו בצאמפ יש בעיה עם המחשב שמוריד טורים ולכן לפעמים כשמתחילים לנסוע מעמידה האוטו רועד בהתחלה, והוא רועד כשהמזגן דולק אם את על הילוך ראשון. אני חושב שהאוטו מעולה יחסית למחיר. אני לא מבין גדול וגם לא שמעתי על מישהו שבכלל מדבר עליו כהמלצה לקנייה, אולי כי לא מכירים אותו יותר מידיי..

פורסם

דיג'יי שי, שוב, על מה אתה מדבר? ל-309 עם מנוע 1600 יש 92 כוחות-סוס, ולאותו הרכב עם מנוע 1400 יש 76 כוחות-סוס.

הדבר היחיד שכן לכאורה מפתיע הוא של-309 עם מנוע 1400 יש יותר כוחות-סוס מאשר ל-205 עם אותו מנוע.

פורסם

אם את לא צריכה לנסוע הרבה אני ממליץ על מיצובישי לנסר (1992-1993).

גם גיר אוטומטי בדרך כלל לא עושה בעיות. הבעיה היחידה - צריכת דלק גדולה , עם גיר אוטומטי במיוחד.

זה אחד הרכבים שהחזיק מעמד בצורה טובה שנים רבות, אם תמצאי שמור - ישרת אותך נעמנה כמה שנים קרובות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...