Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוויפט מול מאזדה 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כתשעה חודשים עמדתי לפני החלטה דומה- הסוויפט או המזדה 2, עבור רכב לאימי.

לאחר נסיעות מבחן בשתי הרכבים, וסיור באולמות התצוגה אני אציג בפניך את היתרונות של כל אחד משני הרכבים מנקודת מבטי:

מזדה 2-

*אבזור בטיחותי מלא הכולל מערכת בקרת יציבות אלקטרנית וחמש כוכבי בטיחות (ארבעה כוכבים בסוויפט ללא ESP).

*מזגן עם בקרת אקלים דיגיטלית.

סוויפט:

*פנים הרכב מרגיש איכותי יותר מהמזדה שם פנים הרכב מרגיש כמו צעצוע "לגו".

*מהנה יותר לנהיגה (אינו היווה שיקול בקניה, מכיוון שזה ממש לא מעניין את אימי).

*הרגישה מעט יותר זריזה (עפ"י שהנתונים היבשים מציינים ביצועים דומים מאד).

*זולה יותר בכמה אלפים לעומת המזדה.

*דבר אחרון וחשוב- נראית הרבה יותר טוב לדעתי ויותר חשוב לדעת אימי.

הבחירה שלנו, היתה הסוויפט החדשה ונכון להיום אין שום טענות או סייגים מהבחירה.

לטעמי, שני הרכבים הינם טובים ומהמובילים בקטגוריה כיום, בצעי נסיעת מבחן בשני הרבים ובחרי ברכב בו הינך מרגישה טוב יותר, נראה לטעמך טוב יותר והלב שלך שלם איתו יותר.

בהצלחה ושבוע טוב.

Black Nissan JUKE TEKNA

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שים לב שבסוויפט הבגאז' מגוחך בגודלו בעוד ב-2 יש קצת מקום

זה קטגוריית סופרמיני מין הסתם זה אמור להיות ככה וזה לא פתיע.:-)

פורסם
האמת שזה הזכיר לי ניסוי שעשו במכסחי המיתוסים.

הם הניחו שתי מכוניות זהות ( שחורה ולבנה ) תחת כיפת השמיים באמצע הקיץ מהבוקר עד אחה"צ והתוצאות:

הרכב הלבן: 52.2 מעלות. הרכב השחור: 57.2 מעלות.

לי זכור ניסוי שבו ההפרש בין שתי המכוניות עמד על חצי מעלה בלבד כאשר הטמפרטורות בתוך הרכבים הגיעו לכ- 70 מעלות צלזיוס.

פורסם

אני לקחתי את הסוויפט, אבל אני חייב לציין שבזמנו עוד לא הגיעה המזדה 2 לארץ.

אני מאוד אוהב את הסוויפט, אחיזה מצויינת, מנוע חזק יחסית לגודל והגרסה היקרה יותר מפנקת מבחינת שליטה על המערכת מההגה ורדיו קורא MP3

בשתי המקרים הייתי מעדיף את הגירסה היקרה יותר, בטיחות, פינוק, אחיזה - כל אלו תמורת תוספת זניחה יחסית במחיר - לפי דעתי עיסקה מצויינת.

במה הייתי בוחר היום לא יודע. הסוויפט נראת מצויין והיא חבילה נהדרת. המזדה 2 נראת גם יפה מאוד, והיא מאוד מוחצנת. היא אמורה להיות שובבה יותר אבל אוחזת פחות ועם הגה פחות טוב.

אני מניח שאולי המזדה נשמעת חביבה יותר אבל הכל כפוף לנסיעת מבחן.

בקשר להאם להחליף, אני ממליץ להחליף, העלויות יהיו גבוהות יותר אבל ככה את שומרת על רכב עם אחריות, אמינות ומראה חדש. בנוסף, ככל שהזמן עובר, ככה פער המחירים בין ישן וחדש עולה, ואז קשה יותר לקנות חדש.

נ.ב גם לי זכור ניסוי שבו הבדל הטמפרטורות היה זניח, במיוחד שיש לרכב בידוד רב, בעיקר כאשר הרכב במצב נסיעה עם המזגן עובד...

בהצלחה!

פורסם

תשמע אני בתור אחד שיש לו סוויפט יכול להגיד לך שזה אחלה רכב

יושבת טוב על הכביש , אחיזה טובה

יפה מבחינה חיצונית

מנוע מצויין

אמינה מאוד

המזדה 2 גם מאוד יפה

2 המכוניות דיי שוות

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש עוד אופציות כמו שאמרו כאן כבר הפאביה עם תיבת הDSG ומנוע 1.6, יש גם את הפונטו עם האיבזור המשודרג שכולל 6 כ"א, ESP ומערכת שמונעת דירדור בעלייה.

פורסם

נראה לי שלפאביה יש את התיבה האוטומטית בת ששת ההילוכים ולא DSG.

חוצמזה, אם אתה מרגיש צעיר בנשמה קח את הגג הלבן, אבל אם אתה רוצה שקט נפשי ממוסכים סע באוטובוס.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ה, אם אתה מרגיש צעיר בנשמה קח את הגג הלבן, אבל אם אתה רוצה שקט נפשי ממוסכים סע באוטובוס.

יש בזה משו חח.

פורסם

הפאביה מגיע עם גיר אוטומט רגיל או תיבה ידנית לא DSG שזהו גיר רובוטי עם 2 מצמדים

לדעתי כחבילה פאביה היא אחלה אוטו,אבל קחו בחשבון שפאביה היא רק 4 כוכבי בטיחות כשלמזדה יש 5 כוכבים זהו גם שיקול.

פורסם

אם כבר מדברים על הפאביה אז היום נהגתי ברכב של אוראל (RS) , פאביה 1.6 . הרכב מצויין, זריז, נח, גיר ידני נעים מאוד לשימוש.

בהחלט מומלץ גם בגירסה האוט'. תודה לאוראל על הסיבוב ברכב.

• תוכן חדש...