Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב מנהלים : 70-80K .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

אבא שלי מחפש לקנות רכב מנהלים חסכוני כמה שאפשר . בהתחלה חשבנו על פאסאט 2004 דיזל אבל הבנו שהיא מאוד מאוד בעיתית עם הגיר שלה וירדנו ממנה . ואז עלה בראשי אולי לקחת פיג'ו 607 אבל הבנתי שהאחזקה שלה מאוד יקרה , אולי אני טועה תגידו לי אתם .

היום ראינו C5 2005 הדגם החדש יותר , סה"כ אוטו נחמד , אוכל 1 ל13-14 מחוץ לעיר ( מרבית הנסיעות ) .

בכל מקרה רציתי לדעת האם ה C5 אמינה ? טובה ? איך השוק וכדו' ואת חוות דעתכם על הרכב .

ודבר נוסף איזה עוד מכוניות מומלצות בסדר גודל המחיר הזה ?

תודה ויום טוב , אריק .:wink:

פורסם

B4 מוסבית לגז יכולה להיות אופציה טובה, הונדה אקורד, פורד מונדיאו, או להיות כמו כולם ולקנות מאזדה 6 :lol:

פורסם

תהיה לא כמו כולם ובאמת תנסה את הC5. אומנם היא קצת מכוערת אבל יחסית למתחרות הוא זול יותר ואפשר למצוא אחת במצב טוב. פרט לכך אין בעיות מיוחדות עם הדגם הזה ומ2004 לאחר שהוא עבר מתיחת פנים הוא מפגין אמינות יפה.

הרכב נוח (הכי נוח שאתה יכול למצוא), בטוח, מרווח.

או שתיקח מאזדה 6 אחלה אוטו..

פורסם

התכוונתי לזולה בהחזקה. את המחירים של C5 כול אחד יכול לראות ביד 2. אגב המחירים של מזדה 6 גם לא בשמיים.

נניח יוצא כי מזדה 6 יוצאת ב-20 K יותר יקרה מC5 באותו מצב. האים הרוכש של C5 עלול להפסיד את אותו הסכום ואף יותר במוסכים?

אבל מה שהכי מעניין אותי זה בעצם וולוו S60. הרכב מאוד מושך אותי (מהרעיון של רובר75 כבר ירדתי) אבל איש כחם אחד אמר כי לא קונים וולוו על התקציב.

פורסם

לC5 אין מחלות מיוחדות במיוחד מ2004 ואילך. צריך לבדוק מה מצב הגיר בהיסטורית טיפולים ובכלל אם ההיסטוריה טובה והאוטו טופל כיאות במוסך היבואן אין חשש מאחזקה גבוהה ביחס למתחרות. אצלינו יש C5 שנתיים וחצי וחוץ מטיפולים היא לא ראתה מוסך.

פורסם

קודם כל תודה רבה לכולם על העזרה . ( הלכנו לראות פיג'ו 407 )

מאזדה 6 יש לדודה שלי , אבא שלי נסע עליה וגם אני ולמען האמת ממש לא נהנבתי מהנסיעה שלה ...

C5 קצת יותר נוחה מהפיג'ו אבל הרבה יותר מכוערת , לטעמי לפחות .

ההצעה שקיבלנו על הפיג'ו היא 78 אלף שקל , 86 אלף ק"מ יד ראשונה שנת 2005 . כנראה שנסגור את העניין השבוע אלא אם כן יבוא דיל טוב יותר ... רציתי לדעת דבר נוסף , יש לפיג'ו 407 בקרת שיוט או לא ?

תודה ושבוע טוב , אריק . 8)

פורסם

אם זה ה 497 או ה C5 ...ברור שעדיף את ה C5 היא מנצחת בכל דבר אותה...

והמחיר שלה בהרבה יותר זול...אל תשכח אוטו לא קונים לחצי שנה כדי שתחשוב על הערך שלו...(אלא אם כן זה מה שאתה מתכנן בסוף)

תקנה אותו כדי להנות ממנו ומה C5 לא תתאכזב..

מניסיון

פורסם

מבחינת מחיר אני קונה את הפיג'ו בסדר גודל מחיר של ה C5 , סה"כ בדקתי את 2 המכוניות , ה C5 באמת קצת יותר נוחה , אבל הפיג'ו הרבה יותר יפה ... לטעמי לפחות . הבנתי שמבחינה מכנית הם מאוד דומות . סה"כ יותר אהבתי את הפיג'ו בהרבה , וגם הפיג'ו מספיק נוחה ( משתדרגים מפורד קונקט אז זה הבד של שמיים וארץ ) . בעוד שנתיים וחצי גם ככה אני מאמין שנשתדרג שוב , כיוון שאבא שלי נוסע 4000 ק"מ בחודש , אז אנחנו מחליפים כל שנתיים בערך מכונית .

ר שאלה שאם תוכלו לענות לי עליה , יש בקרת שיוט לפיג'ו 407 ?

תודה והמשך שבוע טוב חברים.

• תוכן חדש...