Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה 1 - מונקו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון, רמת הבטיחות משתפרת כל הזמן. ובכל זאת, אחרי שראית תאונה קטלנית, מה שאתה מרגיש כשאתה רואה תאונה זה פחד ולא שום דבר אחר.

פורסם
התלונה היא האוהדים שלו (שאני מניח שאתה אחד מהם), שעושים ממנו אחד הנהגים הטובים בעולם, בזמן

שלפחות בשנתיים האחרונות הוא הראה ביצועים פושרים לגמרי (לדוגמא היום).

נכון שפה ושם הוא לוקח מירוץ, אבל זה רק אחרי שהוא זוכה בפול (רכב מהיר, אמרנו?). קרה לא פעם שמאסה סיים

מירוץ לפניו, גם כאשר הכל היה תקין טכנית.

לא אהבתי אותו לפני המירוץ, לא בזמן המירוץ, ובטח לא לאחר התאונה. וכן, רשמתי "תאונה".

עוד לא ראיתי אקשן* מקימי. ראיתי לעומת זאת הרבה מהמילטון, אלונסו, קוביצה, היידלפד ומהרבה צעירים כמו קובליינן ואפילו פיקה.

*אקשן בתוך המסלול בלבד, שום דבר מחוצה לו מעניין אותי כמובן.

קודם כל בתור אוהד של רייקון אני מתנצל! סליחה שאני לא מחבב את המילטון שמה לעשות אבל אם הוא היה מקום 2 בקבוצה זה היה יותר מתאים לו, פשוט אין לו את הניסיון להיות מס' 1. או את אלונסו שקרס תחת העומס של רוקי בקבוצת צמרת.

באופן כללי עולם הפורמולה 1 נהיה קצת משעמם בשנים האחרונות, זכינו לתזכורת קטנה מאותן תקופות יפות במירוץ האחרון של העונה הקודמת עם 3 טוענים לאליפות, היום אין כמעט עקיפות בחזית ובד"כ מי שנמצא שם יושב על סט אפ יותר טוב מהאחרים ובורח לכולם. הוא נעקף בד"כ בגלל מכונית בטיחות שמוזנקת ומקזזת את הפער, תקלה, אסטרטגיה לא טובה ואולי אולי מדי פעם אזה עקיפה נדירה.

אני אולי אוהד של קימי אבל אני מתגעגע לתקופת האקינן

פורסם

התאונות הן חלק מהספורט במובן שהן קורות, אבל הן לא חלק מהספורט, לא חלק מההצגה, לא חלק מהתחרות. F1 זה לא קרב מגע ולא אמור להיות בו מגע בין המכוניות. כל מי שמעורב בספורט הזה עושה כל מה שאפשר כדי להגביר את הבטיחות ואף אחד לא מעודד את הנהגים להתנגש אחד בשני או בקיר.

המחשבה שזה חלק מהfun מעוררת בי שאט נפש. זה לא גימיק וזה לא נועד "לתבל" את המרוץ בשבילך. התאונות יכולות להיות מרהיבות לצפיה אבל אם אתה יושב מול המסך ומחכה שאחת כזאת תיקרה כדי לגאול אותך מהשיעמום שלך אז אני חושב שיש לי אישית בעיה עם זה.

פורסם

הי,

אני לא יושב מול המסך ומחכה שתאונות יקרו, אבל כשהן קורות זה מעלה את מפלס האקשן וכמובן "מתבל" את המירוץ מבחינתי.

שאט נפש או לא, זוהי זירת ההתרחשות בפורמולה 1.

תלמדו לחיות עם זה..

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בינתיים רייקונן התנצל באופן אישי מול סוטיל ולקח אשמה על האירוע.

כל הכבוד לו על כך.

עיתונות אטלקית צולבת את קימי ושוכחת את הקבוצה שפישלה בהרכב צמיגים בזמן וגרמה לו לאבד מקום 2 במירוץ.

בכל אופן גם קוביצה הצטרף עכשיו למירוץ לאליפות - עובדה שהוא מתמיד להגיע לפודיומים בזמן שקימי, לויס ומאסה פחות יציבים ממינו יכולה להביא אותו מכמות נקודות הכי גדולה.

והיו כבר מקרים בהיסטוריה שנהג שלקח מעט מאוד זכיות יצא אלוף בתום העונה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

היו מקרים בהסטוריה שנהג ניצח רק פעם אחת ולקח אליפות - קקה רוזברג למשל 1982 .

אבל לי אישית, עם כול הערכה שיש לי כלפי קוביצה (וראיתי אותו "חי" במרוץ הפורמולה-1 הראשון שלו בהונגריה) קשה לי להאמין שהוא ייקח אליפות.

באיטליה כולם מהמרים על...מאסה !

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

כן, תמיד אומרים שמי שצריך להיות אלוף הוא מי שלוקח הכי הרבה זכיות במירוצים - ויש בזה משהו.

לגבי עיתונות איטלקית - אני די בהלם מהתנהגות הזנותית שלהם.

לדעתי האישית מאסה לא קורץ מחומר של אלופים. לא יודע לשים על זה אצבע - אבל חסר שם משהו......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...