Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיות חשמליות נפוצות בגיר זה הן : שסתוב EVM או INPUT SPEED SENSOR , יתכנו כמובן גם סולונואיד ON/OFF כלשהו תקול . יש למקום לבדוק שוב בעוד מוסך.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

שלום לך

אני מכיר מכון בנצרת שמכיר את הגיר הנדון. אמנם לא טיפלתי בו אולם משיחה טלפונית הוא טען שהוא יכול לטפל בתקלה דומה לשלך בקסרה 2, שלה כידוע גיר זהה

אני אנסה לחפש את הטלפון אולם אני מצאתי אותו בדפי זהב. נסה להקיש את האותיות AL4 בפורום זה וזה יעלה לך אפשרויות נוספות

בברכה

פורסם

לאיציק-התקלה קורית במהלך הנסיעה ולפעמים אחרי הפעלת המזגן באוטו(המזגן מקורי).

בקשר לתגובה השניה זה הבעיה במוסכים אומרים לך שיש כך וכך תקלות צריך לפתור אותם ונראה.

ברוב המוסכים בארץ התופעה דומה לכן אני משתדל לפתור את הבעיות לבד כמה שאני יכול.

פורסם

לאיציק נ. רשמתי לך מה שבקשת אשמח לתגובתך.

לדניסאן לא קבלתי קודי תקלה במוסך אבל רשמתי מה החליפו.

אשמח לקבל ייעוץ לפתרון התעלומה.תודה מראש לעונים.

פורסם

ומה שהוחלף לא פתר את הבעייה, נכון ? אז זה לא זה.

בדוק את מה שדניאל רשם בקשר לפלגים.

גורם נוסף היכול להכניס את הגיר למצב חירום הוא תקלות הקשורות סביב האימובלייזר או קודן ושיטות החיבור שלהם.

פורסם

אתמול הוחלפו פלגים מקוריים

והתקלה עדיין נשארה.

כשמניעים את האוטו ומפעילים את המזגן אזיי נוריות הגיר מהבהבות(נורית ספורט ונורית שלג)

ויש תקלה בגיר הוא נוסע במצב חרום.

אשמח ללקבל תגובות לפתרון התעלומה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לחברי הפורום !

ברשותי 206 1600 אוט' שנת 2002 , וקיימת אצלי התופעה הזאת של הבהוב נורות שלג וספורט בזמן נסיעה.

ביקרתי במוסך "הילוך שישי" כדי לבדוק את העניין, ובבדיקת הגיר מצאו שהשסתומים פגומים , עסק של 2000 שח בערך , ואמרו לי שלא בטוח שזה יפתור את התקלה, אבל רוב הסיכוים שזה מזה , כי המחשב אומר להם שיש תקלה שהשסתומים לא תקינים.

כמו כן בדקו את השמן גיר שנמצא תקין - לא שחור.

השאלה היא האם לטפל ולקחת את הסיכון שזה יפתור את התקלה....

תודה לעונים!

• תוכן חדש...