Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית עשן הונדה סיוויק 91

cooler
שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום יש לי סיוויק 91 ידנית שאני מניע יוצא לי עשן בצבע כחלחל לכמה דקות עד שמתחמם קצת מה זה יכול להיות אני יודע שזה משהו עם השמן

ובתאוצה גבוה יוצא עשן שחור בכמות בדרך כלל בתורים של 7-6 אלף אין ירידה בביצועים רק התדמית שאני משאיר עם העשן זה לא מסתדר ....

חיפשתי ...לא מצאתי נושא דומה שיכול לעזור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שהרינגים כבר שחורים והגיע זמן להחליף/לשפץ את המנוע.

כמה ק"מ עבר הרכב?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקשר לעשן שחור (תערבובת עשירה), יכול להיות חיישנים, כגון חיישן אויר ולמבדא.

בקשר לעשן כחול (זה שמן), זה גומיות שסתומים או בלאי של צילינדרים/רינגים. אולי הגיע זמן לשים בוכנות OVERSIZE, במיוחד אם אתה אוהב להיות הרבה בטורים גבוהים.

איזה שמן אתה שם? אולי פתרון של שריפת שמן פשוט לעלות לצמיגות גדולה יותר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדגם הזה יש חיישן למבדה הוא נמצא אבל לא מחובר לא יודע מאיזה סיבה בדקתי את זה בשלושה רכבים זהים כולם לא מחוברים למרות שיש מחשב וזה מנוע הזרקה ... אז אתה אומר שאין מצב שהמזרקים סטומים כי אז תהייה תערובת ענייה ולא עשירה בקשר לשמן יש מצב אבל זה רק שהמנוע קר ... הביצועים של האוטו טובים רק העשן הזה מעצבן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כאשר למבדה מנותקת, אז המחשב נותן ערך של מצב חירום ובו התערבובת עשירה מידי. ממליץ לחבר למבדא (בתנאי שהחיישן תקין, אם לא תקין - להחליף).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנת אותי ..המחשב לא מראה על תקלה בחיישן עשיתי אתחול אפילו והכול בסדר ואין תקלות הקטע של החיישן נראה כאילו אופציה כי הסתכלתי ובדקתי 4 מכוניות מאותו דגם וזה לא היה מחובר ...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

לא מחוייב שבדגם רכב זה היה חיישן חמצן גם בעם כיים כזה יתכן שבעבר החליפו את סעפת הפליטה לאחת כזו והחיישן הוא רק פקק. והכיוון הבסיסי של התערובת מתבצע עי פוטציומטר הניתן לכיוון ידני בתא הנוסעים בצד הנהג.

יש להסיר את השטיח של הנוסע ולספור את היבהובי המנורת לד שמובנת בתוך יחידת הבקרה ולפעול ע"פ הקוד\ים אשר היא מייצגת.

בברכה.

חיים יוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

במידה והלד מהבהב - יש תקלה\ות - יש לספור ולפעול בהתאם.

במידה ואין תקלות ( אלקטרוניות) הלד השאר כבוי .

איפוס תקלות ע"י ניתוק מצבר לכ 30 שניות.

בברכה.

חיים יוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

השאלה שלי למה יוצא עשן שחור בטורים של 5-7 אלף ממה זה יכול לנבוע ... איזה חלקים אני אמור לבדוק ומה התקלות הצפויות מבחינת חיישנים ותקלות מחשב הכול תקין

תודה מראש !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

והכיוון הבסיסי של התערובת מתבצע עי פוטציומטר הניתן לכיוון ידני בתא הנוסעים בצד הנהג.

זה חדש. לי.... :|

תוכל לפרט עוד?

קו---------------------------------------

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תעשה בדיקת לחץ +בדיקה מה מצב המצתים ,האם הם מפוייחים או מלאים שמן?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

את המצתים החלפתי לא מזמן הם היו מפוייחים והחדשים בטוח גם שחורים מהעשן הזה שוב פעם זה קורה רק בתורים הכי גבוהים בקיק למשל ...

מה שבטוח שזה שהעשן הוא דלק הקטע זה בסלד מסויים אולי למה הוא לא נשרף אולי המזרקים משתינים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...