Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

האוטו שלי מסוג MGVVC התחיל להשמיע מין רצועה שמסתובבת ועושה רעשים (לפני יומיים),

היום זה הפסיק לי ( הרעשים) והנורה של המצבר דלקה לי (יש לציין שזה מצבר של שנפ חדש, מלפניי חודשיים שלוש)

נסעתי לחבר שלי שבמקרה יש לו חנות לאביזרי רכב, ושאלתי אותו לפשר העניין כי אני לא כזה מבין טוב במכוניות.

הוא אמר לי לי "איך אתה נוסע ככה??!!" "לך שים את האוטו בבית", בגדול הוא התכופף והוציא לי את הרצועה מתחת לאוטו,

הרצועה לא קרועה, הוא אמר לי שהיה עדיף שהיית נקרעת, לא הבנתי בדיוק למה.

אז מה יש לנו? רצועה שלא קרועה, ולב אחד שבור (שלי) השאלה היא איזה מוסך יכול לטפל לי בזה, ומה הצפי במחיר של תיקון כזה?

תודה לעונים

פורסם

הרכב הוא מסוג MG של חברת ROVER מדגם MGVVC,

(מנוע מרכזי הנעה אחורית - המנוע יושב מאחורה),

שאלתי היא האם כל מוסך יכול לבצע את את מתיחת האלטרנטור, כי כרגע אני מחזיר את הרצועה ביד ואני לא רואה שהיא קרועה,

צפי למחיר אם מישהו יודע. תודה לעונים.

פורסם

היי, מחירה של רצועה נע בין 40 ש"ח ועד 250 ש"ח, תלוי אם זו רצועת אלטרנטור בלבד או שהיא שולטת על עוד אביזרים (מזגן/הגה כוח וכד').

כדי שיהיה אפשר לכוון אותך למוסך כלשהו, אנא ציין איזור מגורייך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ראש פינה, שמעתי שבגלל שהמנוע יושב מאחורה אז יקחו לי הרבה כסף על עבודה,

או שאני מתבלבל בין אלטרנטור לטיימינג?

תודה לעונים

פורסם

לי אישית נראה שאתה מתבלבל, רצועת אלטרנטור הינה חיצונית, והלבשה שלה ממש מהירה ולא אמורים לקחת יותר מ80 ש"ח עבודה בכל מקום שמכבד את עצמו.

לגבי המלצה למקום, היות ואני מאיזור המרכז המתן לתשובתו של רפי לין, או פשוט כנס לאתר שלו "מוסך" וחפש פתרון.

פורסם

לי אמרו אישית (לא בחברה) שלהחזיר את רצועת אלטרנטור יצא ל לא פחות מ 600-800 שקל במוסך מורשה שבעמיעד (מוסך של רוב MG ולאנד רובר).

השאלה היא אם מישהו מכיר את האוטו ויודע איפה נמצאת רצועת האלטרנטור כדי שאני יעריך עלויות (שוב המנוע יושב מאחורה )

ועוד משהו קטן המליצו לי לקחת את האוטו בגרר (כי יש לי ביטוח שמכסה על הגרר). המלצה נכונה?

תודה לעונים.

פורסם

אור - הרכב הזה הוא לא רכב סטנדרטי, הוא רכב עם מנוע מרכזי, ואני מניח שאתה לא בדיוק יודע, אם רצועת אלטרנטור נגישה שם כמו במכוניות רגילות, או שצריך לפרק מכלולים נוספים בשביל להגיע אליה.

לפותח השירשור - כן כדאי לקחת את הרכב על גרר.

ללא רצועת אלטרנטור אין לך טעינה של המצבר.

אתה יכול לסוע על מצבר בלבד בין 20 דקות לשעה, ואחרי זה הרכב יעצור, ובכל מקרה תצטרך גרר. יתכן שגם 20 דקות זה הערכב אופטימית.

גרוע מכך, אם רצועת אלטרנטור מסובבת גם מכלולים נוספים, אסור לך להזיז את הרכב ללא הרצועה.

פורסם

הוא אמר לי לי "איך אתה נוסע ככה??!!" "לך שים את האוטו בבית", ........

פתרון מדהים, יופי של המלצה. :shock: :shock:,

צריך להכניס אותו (את סוג הפתרון, להלן ההמלצה המקצועית) לחומר הטכני של המוסכים, בעניין אבחון תקלות, כאחד מהאופציות לפתרון.

נו באמת.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שלום רב,

...

הוא אמר לי לי "איך אתה נוסע ככה??!!" "לך שים את האוטו בבית", בגדול הוא התכופף והוציא לי את הרצועה מתחת לאוטו,

הרצועה לא קרועה, הוא אמר לי שהיה עדיף שהיית נקרעת, לא הבנתי בדיוק למה.

...

תודה לעונים

כי אם היא היתה נקרעת, היית יודע ב-90% שזו הרצועה, ולא האלטרנטור. כאן אני מעריך שזה דווקא האלטרנטור, כי יש רצועה, והיא שלמה...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מנחם, לא חייב שזה אלטרנטור, זה יכול להיות ככה:

1. הפולי אלטרנטור לא מסתובב יותר - רצועה עפה

2. הרצועה לא הייתה מתוחה מספיק - רצועה עפה

ככל הנראה 2 זה המקרה, בגלל שהוא טוען שהיו שריקות ואז הן נפסקו, שריקות זה בדר"כ חגורה לא מתוחה/חגורה יבשה.

פורסם

תודה על התגובות,

מישהו יודע הערכת מחיר לדבר הזה? כאילו כמה לדעתם זה מחיר סביר (בהנחה שהמנוע יושב מאחורה).

והאם מותר למוסך מורשה לא לקבל אותי??! כי יש מוסך בעמיעד וכל פעם שאני בא הם לא רוצים לקבל אותי , כי האוטו לדבריהם "מסובך" ולא רוצים להתעסק איתו אלא שאני יסע לתל אביב למוסך המרכזי, האם מותר להם?

תודה לעונים,

פורסם
תודה על התגובות,

מישהו יודע הערכת מחיר לדבר הזה? כאילו כמה לדעתם זה מחיר סביר (בהנחה שהמנוע יושב מאחורה).

והאם מותר למוסך מורשה לא לקבל אותי??! כי יש מוסך בעמיעד וכל פעם שאני בא הם לא רוצים לקבל אותי , כי האוטו לדבריהם "מסובך" ולא רוצים להתעסק איתו אלא שאני יסע לתל אביב למוסך המרכזי, האם מותר להם?

תודה לעונים,

מותר או לא ,ברגע שאומרים לך כזה דבר תגיד תודה וסע למרכזי עדיף לבזבז קצת דלק מאשר שיהרסו לך את הרכב.

• תוכן חדש...