Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הרבה תיכנונים סקרים וחקירות מעמיקות בנושא

הפרויקט יוצא לדרך!

היעד: מחשב ביתי רגיל משולב ברכב שיכלול את כל האופציות שקימות במחשב ביתי רגיל ויותר מזה

1) שילוב תוכנת ניווט במחשב עם הטכנולוגיה החדשה ביותר לדיוק מירבי וזמן תגובה קצר

2) הפעלת כל סוגי המולטימדיה שקיימים מוזיקה וסרטים

3) אפשרות להפעיל את המשחקים החדשים ביותר בצורה שיהיה כיף לשחק

4) אפשרות לרדיו וטלויזיה

5) איכות סאונד ותמונה בסטנדרטים הגבוהים ביותר

6) אפשרות תפעול נוחה של המחשב תוך השארת כל האופציות שקיימות

7) דיבורית בלוטוף לפלאפון ואפשרות חיבור למכשירים תומכים

8) אינטרנט במהירות סבירה כמו שיש לכולם בבית

9) רשת חוטית ואלחוטית! בתוך הרכב על מנת לתת אופצית חיבור למחשבים נוספים לשיתוף האינטרנט ורשת

10) מדפסת וסורק (בסימן שאלה בגלל הפרקטיות)

בנתיים כל האופציות בתהליך תיכנון סופי יתכן ובסוף הפרויקט לא כל הדברים יהיו הכל תלוי בתוצאה הסופית

במידה ויש לכם רעיון שאפשר תציעו ואולי זה יכנס למוצר הסופי

בקרוב תתחיל הבניה...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אם עושים את זה נכון אז זה לא יקר,

ADVANT : המחשבים היעודיים ה"זולים" (עד 500 דולר בארה"ב) הם יחסית עגלות, והמחשבים הבאמת טובים (מבוססים C2D) הם מאוד יקרים

ניתן בעזרת בחירה נכונה של חומרה להגיע לסטאפים מ-א-ו-ד חזקים בעלות מ-א-ו-ד נמוכה ועדיין הסטאפ יגלה אמינות מופלגת,

פורסם

עתיד שאתה אומר לא יקר זה יחסית למה?

למחשב על ביתי?

או למחשב על מיועד לרכב?

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

לא יקר יחסית לציוד מולטימדיה שאנשים מתקינים ברכבים

פרוייקט טוב ומושקע אם יש ידיים טובות ויודעים מאיפה לקנות יכול להסגר ב5 אלף שקל

שזה פחות כסף מכל DVD+מסך של חברה מוכרת ואיכותית (אלפיין[\פיוניר וכו')

הרבה פחות כסף

פורסם

עתיד אני לא מסכים איתך.

מחשבים לרכב זה לא סתם יקר, CAR-PC זה לא דבר חדש והמחירים שלו התייצבו ממזמן.

במחשב לרכב, המעבדים מולחמים ללוח כמו הזיכרונות, דיסקים קשיחים מיוחדים (לא תמיד של מחשב "נייד"), יש להם מייצבי מתח מיוחדים לנפילות מתח, ועוד שלל פיצרים שרק משתכללים עם הזמן.

לכן אני חושב שמחשב ייעודי כן מצדיק את המחיר שלו וחוסך המון כאבי ראש ושעות של האמות והתקנות למיניהם.

אני מאחל לפותח התרד המון בהצלחה ומקווה שלא יהיו לו בעיות עם המחשב.

פורסם
עתיד אני לא מסכים איתך.

מחשבים לרכב זה לא סתם יקר, CAR-PC זה לא דבר חדש והמחירים שלו התייצבו ממזמן.

במחשב לרכב, המעבדים מולחמים ללוח כמו הזיכרונות, הזכרונות דווקא לא מולחמים וניתנים להחלפה ושידרוג לפחות לא בסידרה המאוד פופולארית של VIA דיסקים קשיחים מיוחדים (לא תמיד של מחשב "נייד") עם זאת 99,9 אחוז מהתצורות עובדות דווקא כן על דיסק קשיח של נייד וזה עובד פיקס, יש להם מייצבי מתח מיוחדים לנפילות מתח, ועוד שלל פיצרים שרק משתכללים עם הזמן.M2-ATX ספק מצויין שיתן לך את אותו דבר בלי קשר לאיזה מחשב זה

לכן אני חושב שמחשב ייעודי כן מצדיק את המחיר שלו וחוסך המון כאבי ראש ושעות של האמות והתקנות למיניהם.

אני מאחל לפותח התרד המון בהצלחה ומקווה שלא יהיו לו בעיות עם המחשב.

אני רץ ברכב עם סטאפ מחשב שמגלה בנתיים (טפו טפו טפו) יציבות מוחלטת, המחשב עלה לי 1500 שקל כלל אחריות לבין 3 שנים לכל החיים (תלוי איזה חלק) ומבחינת חוזק מדובר במפלצת לא קטנה בטח ובטח לעומת הצעצועים של VIA

פורסם

קודם כל בהצלחה.

תזכור, Once you go black, you can never go back.

במידה ותעשה את זה נכון והפרויקט יהיה מוצלח, לא תוכל לחזור יותר ל-HU רגיל.

חשוב להבין שמחשב לרכב שונה ממחשב לבית בדיוק כמו שמערכת לרכב שונה ממערכת לבית.

כשאתה אומר שאתה מתקין מחשב בייתי "רגיל" אני מקווה שאתה לא מתכוון באמת למחשב בייתי.

רצוי מאד שתשקיע בספק טוב לחיבור המחשב ברכב (בלי ממירי מתח) ובלוח טוב, גם הפתרונות של VIA וגם לוח כדוגמת jetway למעבדי אינטל החזקים יותר עובדים מצויין.

ההיתרונות והחסרונות של VIA מול פתרון מבוסס אינטל ברורים ונידונו מספיק בפורום הזה ובחו"ל. הכל שאלה של מה אתה מחפש.

אם אתה מחפש גם איכות שמע טובה ולא רק MP3, תשקיע בכרטיס קול טוב (ורצוי שלא USB)

לגבי שידורי טלויזיה, מדפסת וסורק אני חושב שאתה קצת אופטימי, פתרונות טלויזיה טובים עד כמה שידוע לי עולים לא מעט כסף וגם אז תקלוט רק ערוצים פתוחים (אלה אם כן באמת תשתגע ותקנה צלחת לויין מתכווננת - כן יש כזה דבר)

תחשוב קודם מה ישרת אותך באמת ולא מה יראה טוב לחבר'ה. בסופו של יום, לדעתי החשוב הוא שהמחשב יעלה מהר יאפשר לך לשמוע מוסיקה בקלות ובאיכות טובה.

אני כמובן ממליץ על Centrafuse בתור ה-front-end, עתיד יחלוק עליי ויגיד לך RR, תנסה את שניהן ותבחר מה נח לך יותר.

לפני שאתה קונה ציוד תתייעץ, תקרא בפורומים, אתה כמובן מוזמן גם לבוא לראות את ה-seup שלי.

והכי חשוב, בהצלחה, תהנה.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

בקשר לתוכנה - אני רק אציין שלדעתי כדאי לנסות גם עוד דברים מעבר לRR וCF, יש בשוק לא מעט צעצועים בתחום

• תוכן חדש...