Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איפה קונים בארץ JB WELD?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוק בארץ מציע מוצר טיפה שונה, שעושה אותה עבודה: QuickSteel או משהו כזה. אני לא ממש זוכר, בכול אופן גש לחנות טמבור רצינית ובקש את "הנקניק" שעשוי משני חלקים, האחד אפור והשני שחור. לשים משני החלקים גוש קטן עד שנהיה דומה לפלסטלינה, ואיתו עובדים. הוא אמור להפוך לדמוי מתכת. יכול להיות שהמוצר לא זהה לזה שאתה מציג וכמובן יכולים להיות הבדלים באיכות..

מצאתי הקישור: http://www.hemmingsdiy.co.uk/quickste.htm

פורסם

במידה וזה לצורך עבודה עם בלוק אלומניום, קנה חומר על בסיס אלומניום.

כך שמקדם ההתפשטות בחום זהה. אחרת החומר יתנתק מהבלוק לפני שתגיד ג'ק רובינזון.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

המוצר מיועד לעבוד על בלוק ברזל.

ירחמיאל, יש לי כל QUICK STICK שאתה יכול להעלות על דעתך, החל מפלסטיק, דרך עץ, אלומיניום, מתכת וטיטניום.

הוא לא עוזר לי במקרה הזה כי הוא תופס נפח קריטי שאין לי.

במידה ולא תהיה ברירה אני כנראה אשתמש בקוויק טיטאניום מכיוון שהחומר אמור לעמוד בטמפ' עבודה של בלוק מנוע.

בארץ כל מה שהצלחתי למצא הוא COLD WELD של לוקטייט, אבל הוא עמיד עד 350F, שזה 160 צלזיוס.

אני בספק אם בלוק המנוע לא עובר את הטמפ' הזו.

הרעיון של JB WELD הוא שהוא עמיד עד 500F, שזה סביב ה250 מעלות.

נ.ב. - כדי להשיג את הJB WELD אפשר להשתמש בקישור הזה.

אני פשוט קיויתי לקנות בארץ ולחסוך המתנה של שבועיים עד שאקבל אותו.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...