Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטומט כן או לא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

אני רוצה ליקנות רכב לא יקר ושלא יעלה לי הרבה אל תחזוקה

אז אני חשבתי אל מיצובישי סופר לנסר שנת 94 95 אבל שמתי שיש לה הרבה בעיות אם גיר ושותה הרבה דלק.

ואך האחזקה שלה יקרה או לא וים אי טובה בחלל .

ויש את הפיגו 306 שנת 94 95 96 שיש אותה בידני ואוטומט ואני רוצה אותה באוטומט אז מה אתה עומרים.

אך האוטומט של 306 טוב או לא עושה בעיות והגיר שלה עושה בעית ואך בחלל ה 306 באוטומט ועים התחזוקה שלה יקרה

ומה אתם ממליציל לי עד שכום של 12 אלף ואל מה אתה ממליצים לי ידני או אוטומט

תודה ליאור.

פורסם

כמובן שאני ממליץ על ידני שהוא חסכוני יותר, אמין יותר וחזק יותר. תוסיף לרשימה אפלאוז - רכב אמין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בסכומים כאלה אם אפשר להסתדר בלי גיר אוטומטי רצוי מאוד לקנות רכב עם גיר רגיל.

במידה ותצטרך שיפוץ גיר אוטומטי זה יכול לעלות כמו חצי רכב.

אם חשבת על סופר לנסר - רק גיר רגיל.

דווקה ללנסרים דור ראשון (קרבורטור) גיר אוטומטי (3 הילוכים) היה יותר אמין אבל צריכת דלק מטורפת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא קיים רכב ללא בעיות. יש רכבים שיש להם פחות בעיות וטיפול בבעיות זול יותר.

שוב אמליץ על אפלאוז.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היתה לי 306 ידנית, פרט לבעיות שקשורות לבלאי טבעי (רכב מ95) לא היו בעיות מיוחדות והרכב שירת אותי נאמנה. צריכת דלק טובה סביב 1-11.5 כשרוב הנסיעות עירוניות ובחיפה שהרכב בהחלט התאמץ. בסכום הזה אם אתה מוצא 306 מטופלת כמו שצריך זה בהחלט אופציה ראויה.

פורסם

ואך 306 מיפחינת טיפולים וכול מה שמיסביב

ומה יותר טוב 306 1400 1600 1800 אל מה אתם ממליצים ותיפה מידה אל 306

תודה ליאור

פורסם

לי יש 306 שנת 95 עם מנוע 1400

אותו אמין אם אתה מטפל בו טוב זול להחזקה אבל בסהכ צרפתיה בת 13 כמעט....אני מתכוון למכור בעוד חודש חודשיים בסביבות 11

פורסם

ויש את הפיגו 306 שנת 94 95 96 שיש אותה בידני ואוטומט ואני רוצה אותה באוטומט אז מה אתה עומרים.

אך האוטומט של 306 טוב או לא עושה בעיות והגיר שלה עושה בעית ואך בחלל ה 306 באוטומט ועים התחזוקה שלה יקרה

.

שלום ליאור

במידה ותחליט לרכוש רכב מסוג פיג'ו 306 הייתי ממליצה לך בחום לבחור בגרסה הידנית,הגרסה האוטומטית של רכב זה אינה מומלצת, גיר שגורם לתקלות רבות ורכב שהופך להיות מאוד "צל" בגרסה האוטומטית.

במידה וחשקה נפשך ברכב אוטומטי הייתי ממליצה לזנוח את ה 306 ולחפש דגם איכותי יותר שלא יגרום לך לבקר כל פעם מחדש במוסך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אוטומטי או ידני זה ענין אישי - אני אוהב לנסוע בצורה רגועה ולא להלחם עם הגיר וקלאץ כל הנסיעה.

לגבי הלנסר - הייתי ממליץ לך לקנות את האפלאוז יותר אמין ויותר חסכוני.

לגבי הפיזו - מכוניות יפניות מניסיון אמינות יותר מהצרפתיות.

• תוכן חדש...