Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי תדהר - 10/5/08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש עוד תמונות שצריך לעלות ובקרוב,

לגבי הסרטונים ערוץ 2 בודק את כול החומרים של צוותי הטלוויזיה שצילמו במקום, ברגע שיסיים הוא יערוך אותם, החומר ישודר במסגרת התוכניות על הספורט המוטורי בישראל שהוא מפיק וזאת לקראת חגיגות המאה למדינת ישראל.

ברוך:-)

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

ברוך

תודה רבה על שאתה מגבה את דברי, אמרתי אותם כאדם פרטי ואני שמח שיש אותך ואת המועדון כולו מאחורי (או לפני :-P) בעניין.

אני ציפיתי ליותר תגובות אבל כנראה, כמו שאלון אומר, ציפיתי ליותר מדי...

לדעתי קנסות בזמן זה לא מספיק ואם כן אז שיהיו ללא הודעה מראש, שלפחות יחשבו שהם נהגים גרועים למרות החיתוכים :evil:.

חבל, פשוט חבל

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

אסף וכולם

קודם כל - אני מסכים עם כל מילה שלך. אסור שדבר כזה יחזור על עצמו.

כבר פעמיים ניסיתי לכתוב תגובה לתופעה שהעלת, וכל פעם יוצאת לי תגובה ארוכה, משעממת, שמנסה להסביר כמה התופעה הזאת מגעילה ולמה שנהג יעשה דבר כזה במודע.

ואז הבנתי שאני יכול לדבר אך ורק בשמי ולא בשם אף אחד אחר.

אז אני השתדלתי מאוד לא לרדת מהשביל, למרות שממש מעצבן לראות שאפשר לעשות (ויש מי שעושה) את אותו המסלול רק בדרך קצרה הרבה יותר ולא טחונה לחול כמו המסלול המקורי.

עברתי גם על כל התמונות שלנו מהראלי שמצאתי, ולהפתעתי מצאתי תמונה אחת שבה הגלגל הפנימי של האוטו היה על השדה.

מצד שני - גם קרה הרבה שפיספסתי את המסלול לכיוון החיצוני של הפנייה... מה שאומר כמובן שיש לי עוד הרבה מה ללמוד (לא שהיה לי ספק בעניין), ולהגיע למצב שאני מחליט לאימפרזה לאן היא נוסעת, ולא ההיפך... אבל אני בטוח שאף אחד לא נהייה אלוף העולם בראלי החמישי שהוא נהג בחייו.

מצד שני, אם היה צוק של 20 מטר במקום השדה, אז ברור שהייתי נוסע לאט יותר בפניות האלה כי טעות נהיגה הייתה עולה הרבה יותר.

וכמו שאמרת - אם לא מסוגלים להימנע מירידה מהמסלול - אז סעו יותר לאט.

כנראה שזה מה שהייתי צריך לעשות.

אני את הלקח שלי למדתי, וזה להתייחס לצידי המסלול כאילו הם "צוק". אני יודע שזה גם יעזור לי כשיגיע האירוע שבאמת לא יהיו שולי ביטחון בצידי המסלול.

בכל מקרה, גם תוך כדי נהיגה נדהמתי מהגסות של החיתוכים שנעשו על ידי אלה שנסעו לפני, ואין ספק שהתמונה שברוך העלה מדגימה את זה טוב מאוד.

לסיכום - אני מאמין שכולנו כאן בשביל ללמוד ולהשתפר. אני חושב שהרתעה חשובה כאן, כי באמת זה מהדברים בחיים שבן אדם יכול להגיד לעצמו "אם זה שלפני חתך כאן, אז למה שאני לא ?". אם הוא (או אני או אתה) יידע שזה שנסע לפניו חתך אבל קיבל קנס שהוציא אותו מהדירוג, נחשוב פעמיים.

בכל מקרה, עצם זה שהעליתם את זה לסדר היום - יעשה את שלו לדעתי. אני לא חושב שיש הרבה נהגים/נווטים שלא קוראים בפורום, גם אם הם לא מגיבים (כמו שאני כמעט עשיתי, ולא מחוסר אכפתיות).

בסוף התגובה הזאת יצאה יותר ארוכה משני הניסיונות הקודמים. מה לעשות :lol:

פורסם

ובאופן כללי, אם נסתכל על התמונה הכללית - היה ראלי מעולה. כמו שאמרתי לכם כבר בשטח.

הארגון, קפיצת המדרגה באורך המסלול, וכל מה שמסביב פשוט היה כיף.

הנה שני סרטונים של שי שמעוני ושלנו, זה מה שחברים שלי הספיקו לצלם לפני שנגמרה הסוללה של המצלמה.

יש עוד קטע וידאו באיכות יותר טובה שאני אוכל להעלות רק בסופ"ש.

שי שמעוני:

Dar-team:

• תוכן חדש...