Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראלי תדהר - 10/5/08

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ברוך.

תודה, אני מופתע שידידי המקלדת לא הביעו את דעתם ?

מצד שני אולי אינם יכולים לכתוב משהוא חיובי. :wink:

דרור,

הוידאו אומנם ערוך אבל מדובר על סטיג' אחד.

סטיג' לא ערוך הוא משעמם וניתן לשמוע בו דברים שהשתיקה יפה להם.:roll:

פורסם

דרור,

הוידאו אומנם ערוך אבל מדובר על סטיג' אחד.

סטיג' לא ערוך הוא משעמם וניתן לשמוע בו דברים שהשתיקה יפה להם.:roll:

מכיוון שלא ראיתי את הוידיאו הלא ערוך אני לא יודע מה מופיע שם שהשתיקה יפה לו.

בכל מקרה לראות את הצילומים יחד עם ההקראה של הנוטס יכול להיות שיעור יותר טוב מכל הדיון התיאורתי שמתקיים בהודעה נפרדת ונשאר לי חשק של עוד. אומנם אפשר למצוא הרבה קטעי וידיאו ברשת אבל לא של נווט דובר עברית.

פורסם

מיקי כמה הארות (בכוונה ב א'):

1. הסרט נראה טוב מאוד - חבל שלא שילבת יותר קטעים מקבילים כמו בהתחלה - חיצוני ופנימי יחד על המסך.

2. יש משמעות לראות סטייג שלם - זה לא משעמם - אני דווקא הייתי לומד מזה על עבודת נהג נווט - אשמח אם תעלה את הסרט המלא ללא עריכות בשרשור על הנוטס שנוכל להעזר בו.

3. מי הרכב שהפריע על המסלול...?

אלון

פורסם
מיקי כמה הארות (בכוונה ב א'):

1. הסרט נראה טוב מאוד - חבל שלא שילבת יותר קטעים מקבילים כמו בהתחלה - חיצוני ופנימי יחד על המסך.

2. יש משמעות לראות סטייג שלם - זה לא משעמם - אני דווקא הייתי לומד מזה על עבודת נהג נווט - אשמח אם תעלה את הסרט המלא ללא עריכות בשרשור על הנוטס שנוכל להעזר בו.

3. מי הרכב שהפריע על המסלול...?

אלון

אלון,

בסרטון מופיע סטיג' שלם .הוא ערוך עם תוספת של תמונות חוץ + שתי זויות,

כאשר ההדגשה על הזוית החצונית.

סטיג' לא ערוך, הוא משעמם. אלה ,עם צופים בו במהלךהרצאה עם הסברים ומריצים אותו לקטעים נבחרים (יש המון מלל מיותר

לפני הזינוק ובסיומו).כמו כן יש בעייה תכנית לעלות לאתרים קבצים בגודל כזה.

לי וליובל (לאור ההתענינות הרצינת שמתקפת בשרשור של ה- NOTES )יש רצון לתרום מידע בנושא. לכן חשבנו,

לקיים יום בשטח עם נהגים ונווטים בנושא ה- NOTES .

בכל אופן, אנו כצוות פתוחים לחלוק מידע ולנסות לקדם את הנושא.

נ.ב

אין לנו תלונות לגבי הרכב של ניצן שנראה בסרטון . ברוך איפשר מרווח

של ארבע דקות בנינו והשינוי בהזנקה הייה מהסיבות שתוארו בכתבה על הארוע.

מיקי

• תוכן חדש...