Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני מתכוון לרכוש BMW 320 חדשה מהיבואן - קמור - דגם 2008.

השאלה שלי אם אתם יודעים כמה הנחה אפשר לקבל? הרכב עולה כ- 300,000 ש"ח

ושמעתי שברכבים יקרים אפשר לקבל הנחות משמעותיות שלא כמו ברכישת מאזדה או טויוטה

ששם יותר נוקשים והמחירים כמעט תמיד ללא הנחה.

האם יש הבדל בין הסוכנויות השונות? כלומר - אם אני אנסה לקנות ישירות בקמור בת"א

או נאמר בסוכנויות משנה בב"ש או בחיפה אצליח לקבל מחירים טובים יותר?

תודה רבה!

עופר

פורסם

נסה תמיד להגיע לראש.

אמרת קמור צדקת נסה להגיע לדן חלוץ (לשעבר הרמטכ"ל) מנכ"ל במוו הוא חלק מהפיתרון שלך בהנחה.

בעיקרון תקבל את אותו מחיר על האוטו שבחרת בכל הסוכניות.

ולכן הכי טוב לפנות לראש ולמנכ"ל של החברה שימיבאת את במוו בארץ.

פורסם

כן, דן חלוץ בשביל 320 ועופרה שטראוס בשביל הנחה על רכישת 20 גביעי מילקי.

פשוט לך אל הסוכנות הראשית, ותלחץ אותם למטה. במחירים האלו, אפשר להגיע גם לאיזור ה10%, אם כי זה מאוד תלוי באבזור וכו'. פעם הציעו לי 325 במחיר הזה - ובאמת שעדיף לך ללחוץ אותם למטה על ה325 מאשר לקחת 320.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

פעם הציעו לי 325 במחיר הזה - ובאמת שעדיף לך ללחוץ אותם למטה על ה325 מאשר לקחת 320.

+1

אני נוהג על הקונקורנציה, מנוע 2500 לרכב כזה הוא המינימום שנדרש.

תתפלא אבל אחרי חודשיים - שלושה, כשתתרגל לרכב, מנוע 2500 יראה לך גבולי ועל סף הלא מספק (לרכב ברמה כזו) ואתה תתחיל לחשוב לכיוון ה- 3.5 ליטר.

המלצה חמה - לפני הרכישה תעשה נסיעת מבחן גם על המרצדס C 2500 ועל ה- IS 250.

אם עשית, תמחק את ההמלצה, אם לא, כדאי לבחון את כל האלטרנטיבות לפני שמוציאים סכום כזה.

תתחדש !

פורסם

ידוע לי,שיצא "דגם חדש" שהוא ניקרא בשפה של ב.מ.וו לקהל העממי שלה אותו אוטו 320I אבל עם מנוע שונה 2.0 עם 139 כ"ס במחיר של 240.000 שקל ההבדל שבמנוע עם ה150 כ"ס הם דורשים 290.000 שקל היא יכולה להיות לך אופציה מעניינת מבחינת מחיר לשיקולך.

הנא קישור http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=MGDG&Pn6Vq=E.

יניב

פורסם
+1

תתחיל לחשוב לכיוון ה- 3.5 ליטר.

אתה מתכוון ל3.0 ליטר כפול המגדשים שיושב ב335i, אין מנוע 3.5 בE90. ניתנת לך הבחירה הקשה בין 3.0 ליטר לבין 4.0 ליטרים למצ'וגעים חובבי הM.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

גם אני קראתי על הגירסה שעולה 240א', אבל אני לא בטוח שהיא באמת קיימת.

לגבי השוני בין סוכנויות היבואן השונות דווקא שמעתי שיש הבדלים -

יש סוכנויות שמפנקות באביזרים מתנה כגון- SUNROOF או כד' ואפילו מספקות

הנחה משמעותית. אני חושב שבקמור בת"א הם יהיו יותר קשים מאשר בסוכנויות משנה

שלהם.

מישהו ניסה לקבל הנחה בקמור או בסוכנות משנה? או לקבל הטבות?

שבת שלום חברים.

פורסם

לפותח השרשור,בארץ יש סה"כ כ-5 סוכנויות ואולמות תצוגה ואם נוריד את פ"ת כי זה הפך למסירת רכב חדש ומוסך מרכזי אז בסה"כ 4 סוכנויות זה לא כמו טויוטה או שברולט שיש לך כמעט בכל עיר סוכנות.

מנסיוני אם ב.מ.וו הם בהתחלה בודקים עם מי יש להם עסק אם הם,רואים איש רציני אם צ'ק בשלוף אז תאמין לי שהם יהיו איתך גמישים בכל קטע שתרצה הנחה או אבזר הם יתחילו ללכת למנהל לבדוק ואז הם אומרים ברוב המקרים בסדר.

יניב

פורסם
אתה מתכוון ל3.0 ליטר כפול המגדשים שיושב ב335i, אין מנוע 3.5 בE90. ניתנת לך הבחירה הקשה בין 3.0 ליטר לבין 4.0 ליטרים למצ'וגעים חובבי הM.

אני מתכוון לדגמי ה- 3.5 ליטר של המתחרות, יש לי 2.5 ליטר מהירה מאוד, אחרי חודשיים - שלושה עם הרכב התחלתי להרגיש שעוד כמה סוסים ישמחו אותי מאוד .

בב.מ.וו. הבעיה תהיה זהה, 2.5 ליטר יהיה חלש יחסית (אחרי שמתרגלים לרכב וליכולת השלדה) ואז מחפשים את המנוע הבא.

מנועי ה- 2 ליטר הם בכלל בושה, אולי עדיף כבר לרכוש מאזדה 6 2.3 ליטר מאובזרת ולא לנסוע בב.מ.וו. ליסינג.

פורסם

אני לא ממש זקוק לרכב "חזק", סה"כ הנסיעות שלי אינן ארוכות ואינני נוסע הרבה במהלך השנה.

הנושא של הנוחות חשוב אבל לא ברור מה ההבדל בין הגירסה שעולה 240 א' לזאת שעולה קרוב ל- 300 א'.

אם ההבדל הוא רק בכוחות סוס, אז הרווחתי..אבל מעניין אם האיבזור גם שונה.

יש למישהו מושג מה עלות תוספות חלון גג וריפודי עור בדגמי ה- 320?

מוזר שבאתר של היבואן בארץ אין בכלל איזכור לדגם של ה - 140 כ"ס.

פורסם

הבעיה תהיה זהה, 2.5 ליטר יהיה חלש יחסית (אחרי שמתרגלים לרכב וליכולת השלדה) ואז מחפשים את המנוע הבא.

מסכים איתך, יחד עם זאת, לדברים טובים מתרגלים מהר וכשזה קורה גם 300 כ"ס אינם מספקים כמו 350.

לפותח השירשור: אם אינך מחפש רכב בעל איכויות ניהוג עדיפות למה דווקא 320? היא לא הכי יפה לא הכי נוחה האיבזור יקר (ובישראל כולם יחשבו שאתה סוחר סמים :shock:)

בשביל מה שאתה מחפש אני הייתי מסתכל דווקא על ה-A4 החדשה.

חי

במחשבה שנייה... 6 צילינדרים עם סמל פלופלור מלפנים. עם הכח כבר תמצא מה לעשות.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

האמת גם אני לא יודע למה דווקא אתה ישר בחרתה ב320 ולא ביררתה מי המתחרות שלה כמו אודי A4 החדשה או לקסוס IS250 או אלפא 159,מרצדס C CLAS,וולוו S80,S60,קאדילק CTS,יגואר X-Type וזהו יש הרבה מתחרות יותר מוצלחות ופחות מוצלחות השאלה מה יותר עונה על הדרישות שלך.

שבת שלום.

יניב

• תוכן חדש...