Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

בשבועיים האחרונים התחדשתי ברכב חדש .

ולכן האונו המטופחת שלי עומדת בחניה ללא רוח חיים ואני צריך עצות לגביה .

יש לה כמה בעיות:

1) כבל ספידומטר לא תקין .או שתקין וברח מהמקום.

2)נזילה חזקה מהגיר.

3) סטרטר שהאוטומט שלו לא יוצא.

חוץ מזה הרכב תקין ונוסע בסדר גמור.

תודה על כול עצה בקשר אליו .

ויש לו טסט עד מרץ 09

.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

אני עוד כמה ימים גם יהיה במצב כמו שלך,גם האונו שלי הולכתת להתחלף,יש לה טסט עד מרץ 09, אצלי דווקא הכל תקין וזאת הסיבה שלא כל כך בא לי להפרד ממנה,תבדוק אולי שווה לתקן לך את הליקויים ולמכור ולקבל יותר,או שפשוט לנסות למכור במצב הזה ולקבל פחות,אני עצמי גם עדיין לא החלטתי מה יעשה ברכב. אגב במה התחדשת?

פורסם

בקליאו b 2001

ידנית

למרות שהתרגלתי לאיטלקיה הקטנה הזאת ,ובאמת שקשה להיפרד ממנה לרנו יש אחלה ביצועים .

לגביי התיקונים גם אין לי זמן וגם אין לי עצבים .

רק חודש שעבר החליפו לה 2 בולמים קדמיים ומחזירי שמן וגומיות בציריות זה היה נזק של 1200 ש"ח.

ועדיין יש לי נזילה . זה מבאס.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

אם הנזילה היא מהציריות (מהמחזירי שמן בציריות) אז פנה למוסך שביצע את ההחלפה של המחזירי שמן יש על זה אחריות לא?.

סטרטר צריך לשפץ או לחפש כזה בפירוק.

כבל ספידומטר בדך כלל ניקרע וצריך להחליף אותו.

הייתי מציע לתקן את הנזילה והסטרטר כדי להביא את הרכב למצב שהוא נוסע ולמכור את הרכב כפי שהוא.

פורסם

סטרטר וקבל ספידומטר זה לא קשה לתקן ניתן להשיג סטרטר מפירוק ב 200 ש"ח

בנוסף מה שמעניין היא הנזילה מהגיר.

לכן צריך להתרכז בבדיקה הזו כמה שיותר

שאר הליקויים הם לא מדאיגים כמו הנזיליה של הגיר

בכל מכירה לא לשלם על החלפת גיר אם תצטרך יותר מ 600 שקל.

פורסם

רק 600 שקל על גיר?

הגיר שלי תקין לגמריי.

פורסם

לא צריך להחליף גיר. עד כמה שאני זוכר הנזילה היא בין המנוע לגיר.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

גם לי נראה שזה משם כי מסביב לציריות הכול יבש.

פורסם

חברים יקרים תאמינו לי שאין לי בעיה לעשות את כול זה לבד ,אחריי הכול אני מכנואי אומנם לא של רכבים אלה מנועי חיצון ימיים,אבל בזבוז הזמן הוא אדיר והמצב הוא כרגע שחבל על כול זמן שאני משקיע ברכב .

ואני לא ממש מאמין שגיר עולה 600 שקל רק עבודה היא בסביבות ה1000 ש"ח.

פורסם

תקן את הספידומטר והסטרטר, במינימום האפשרי. אפילו במוסך המדרכה הזול ביותר שאתה יכול למצוא.

שים את הרכב למכירה עם מודעה בYAD2, שים ריפודים חדשים ב100 ש"ח, שטיחים חדשים - זה כבר ימכור את עצמו, ואתה תעשה יותר כסף ממכירה לפירוק...

פורסם
תקן את הספידומטר והסטרטר, במינימום האפשרי. אפילו במוסך המדרכה הזול ביותר שאתה יכול למצוא.

...

לא אהבתי את זה. יש לזה ריח של "לסדר את הקונה" !

ומה לפי דעתך יעשה עם הנזילה הגיר, ישטוף ולא יספר לקונה ?.

ומה אם הקונה יהיה החבר הכי טוב שלך ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

ידוע שלפני מכירה שוטפים את תחתית הרכב ואת המנוע.

חוצמזה, אני בספק אם אתה מצפה לקבל רכב מושלם ב-5000 ש"ח.

לא מדובר פה בגרנדה פונטו מודל 2007.

פורסם

אין קשר סוברו כמו שאנחנו רוצים לקלבל אותו בלי שיעבדו עלינו והכול יהיה פתוח אז כול אחד צריך .

תאמין לי שב 500 שקל אני מסדר את האוטו שייסע בובה אבל .... אחריי שבוע מה יהיה???

• תוכן חדש...