Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חן,

המלונית שאתה מדבר עליה נמצאת דקות אחדות ברגל מתחנת פדינגטון, גם אנדרגראונד, גם "היתרו-אקספרס".

לדעתי, זאת נקודת מוצא טובה לטיולים עצמיים וגם לתחבורה.

נכון להיום מחירו של חדר לשניים לתקופה המדוברת מתחיל ב-85 ליש"ט ללילה (יקר יותר מהצעות אחרות שיש לו). מדובר בחדרים מרווחים ונקיים עם מטבחון מצוייד בכיריים, מקרר, מיקרו, קומקום וכלי בישול ואכילה, וכן מקלחת ושירותים צמודים וכן TV. מי שממש רוצה יכול להביא מחשב נייד ולקבל גם אינטרנט בחדר. החיסרון הוא שאם טיסת החזור היא בלילה, וזה כמובן אחרי שפינית את החדר - עבור שמירת חפצים הם מבקשים תוספת של 20 ליש"ט עד שעה 22:00.

לגבי מלונות זולים יותר, כבר נתקלתי בעבר במלון שלקומה שלישית עולים ברגל עם כל המזוודות, גודל החדר כגודל צינוק והשירותים נדחסו לצינוק הזה עד שאי אפשר להסתובב בתוכם ובשביל לשבת צריך להיכנס בהליכה לאחור. מאז אני לא ממש סומך על הצעות שמקבלים בטרמינל או על תמונות באנטרנט.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כנראה שאני יסגור עם ה-B&B שאירית הציעה לי גם מחיר סביר וגם מקום טוב יחסית באמצע!

השאלה השנייה היא כמה כסף לקחת לשלושת הימים האלה? אני פשוט לא מכיר את המחירים שם ככה שקשה

להחליט על סכום...הסכום לא כולל את התשלום למלון.

תודה.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

הייתי מעוניין לדעת לגבי התחבורה בלונדון...

האם מישהו מכיר את סוגי הכרטיסים שאפשר לקנות - אויסטר וויסטור טרוולקרד?

וקצת הסבר לגבי האזורים שמחולקים בלונדון - אם אני צריך להגיע מהיתרו לתחנה שנמצאת באזור מס' 1 אז איזה כרטיס צריך לקנות בדיוק(אני מדבר לגבי תחנות המטרו), האם צריך לקנות כרטיס שעובר בכל האזורים או שיש איזשהוא כרטיס חופשי?

תודה.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

שמע

אתה צריך קצת להתאמץ ולחפש באינטרנט לבד, כמו גם יש לך סוכן נסיעות שאמור להציג בפניך את כל האפשרויות, אל תתבייש לשאול אותו, זה תפקידו, לאיסתא יש את כל המידע לטיולי סטודנטים אז נצל זאת.

לגבי המלונית שהצעתי, לפני שאתה סוגר, חפש באינטרנט מלוניות אחרות באזור, יש מלא כאלה המחירים משתנים, ודרך אגב גם הם נותנים מידע לגבי "החופשי יומי" תלת יומי ושבועי, אבל הסוכן שלך גם צריך לספק את המידע הזה, בהצלחה.

אירית

פורסם

:-)אירית תודה רבה!!!!

אני שואל את השאלות אחרי שניסיתי להבין את המערכת שלהם לגבי התחבורה ופשוט לא

הצלחתי להבין. כל הכרטיסים וכל הפאסים השונים. מחר אני יגש לסוכנת הנסיעות וכנראה שלא איסתא כי לא ממש אהבתי שם את היחס ויברר את כל הנושא יותר לעומק. ולגבי המלונית אז בדקתי מחירים והקואנטי הרבה יותר זול, אותם חדרים ובשנייהם השרותים הם משותפים. אז אני בהתלבטות בין ה-B&B שהצעת לקאונטי. ערכתי חיפוש באינטרנט של מלונות באזור ואת האמת המחירים +- אותו הדבר.

לגבי הכסף אני פשוט לא מכיר את התעריפים שם לכן שאלתי!

ושוב תודה רבה לכל העונים! :-D

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

פורסם

אני מציע לך לקחת את רכבת "היתרו אקספרס" מהטרמינל עד לעיר. הרכת טסה כרבע שעה עד לעיר, אין תחנות בדרך. התחנה היחידה שהיא עוצרת (תחנה סופית) נקראת "פדינגטון". בתחנה זאת אתה יוצא מהאקספרס ויכול להיכנס לתחנת האנדרגראונד. (שים לב שלא מדובר באותה תחנה, אתה צריך לעבור אליה, לצאת ממתחם האקספרס ולעבור למתחם האנדרגראונד).

בכל תחנת אנדרגראונד יש מפות גדולות על הקיר ומפות קטנטנות שמקבלים בחינם. במפות מופיעים מסלולי הרכבות וכן תחנות החלפה ממסלול למסלול וכן אזורי נסיעה.

יש בכל תחנה מחירון המראה כמה עולה לנסוע בתוך איזור מסויים וכמה עולה תוספת אזורים.

כמו כן בכל תחנה תוכל לברר את מחירי הכרטיסים החופשיים.

אתה יכול לבדוק גם לגבי אוטובוסים, אם כי רוב המפות מציינות תחנות אנדרגראונד וזה קל יותר להסתמך עליהן לצורך התמצאות.

אל תתחכם ואל תנסה לנסוע לאזורים החורגים מגבולות הכרטיס שלך. אף אחד לא ימנע ממך להיכנס לאזור אחר, אבל כשתגיע ליציאה זה עלול להיות לא נעים.

לונדון היא עיר יקרה, יקרה מאוד. אם אתה לא מתכנן שופינג גדול, הייתי מציע לך להצטייד בפי 4-5 מסכום הכסף שהיית מוכן להוציא על בילוי חופשה כאן בארץ. לא שלונדון יקרה פי 5 מישראל, אבל אתה נוסע להנות ולבלות ולא רק לחסוך.

אל תתפלא אם יבקשו ממך על מנה פלאפל משהו כמו 25 ש"ח או על מנה שווארמה 40-50 ש"ח.

יש לך עוד יותר מחודש לטיול - קנה מדריך עדכני, קרא אותו ותפיק ממנו תועלת מרובה.

לונדון לא כזאת מסובכת, מדריך ומפה יעזרו לך להסתדר ב-90 אחוז מהמקרים באופן עצמאי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

check the french accor hotel group. they have a couple of low cost hotels out of london, but still within the m25. if i'm not mistaken one is in reading (of the cheapest formule 1 ) brand and the other is of the slightly better ibis.should be ca 45gbp for a double.

• תוכן חדש...