Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערכתי היום בדיקה נוספת לסיוויק 98 אוטומאטית.

בדיקת הגזים יצאה תקינה בלמים טובים, תיבת ההילוכים עם הריג'קטים הרגילים (או שלא ? ) של שמן כהה נקישות בהעברה וכדומה. המנוע הוציא קומפרסיה טובה ורק הריג'קט היחידי שלא הבנתי : צריכת שמן ולחץ עוקה מבלאי, מה זה אומר ?

בקשר לשלדה וזה הדבר הקריטי יותר כאן הרכב קיבל את הריג'קט הבא, ליקוי בעל משמעות גבוהה :

תיקון תאונה מאחורה, כיפופים בתא המטען, סימני מתיחות ומילויים בקורת שלדה.

יש לציין כי ששאלתי את הבחו רשביצע את הבדיקה הוא אמר שנעשה תיקון יפה מאד ומקצועי והוא "גילה" את הבעייה מאחורה רק עם התעכבות רצינית על הקורות ועם ציוד מדידה מיוחד.

בעל הרכב כמובן לא ידע על התאונה וטען כי יכול להיות שהדבר יכול היה להגרם מהאגזוז שפגע פעם בתחתית הרכב, בלי קשר הוא מוכן להוריד כ-10% מהמחירון על הנושא, האם כדאי ? האם הגיוני ?

לא הייתי חושב בנושא אם במכון הבדיקה לא הי הנאמר לי שנעשה תיקון טוב ושהדבר לא משפיע יותר מדיי, ולמרות זאת הוא כן מופיע במשמעות גבוהה לכן ההתלבטות. אשמח לעזרה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

תיקון תאונה מאחורה, כיפופים בתא המטען, סימני מתיחות ומילויים בקורת שלדה.

בעל הרכב כמובן לא ידע על התאונה וטען כי יכול להיות שהדבר יכול היה להגרם מהאגזוז שפגע פעם בתחתית הרכב, בלי קשר הוא מוכן להוריד כ-10% מהמחירון על הנושא, האם כדאי ? האם הגיוני ?

סיויק זה לא רכב נדיר. מתיחת שלדה לא דבר סימפטי, זה אומר שהשלדה לא אותו דבר כמו לרכב חדש ויש משמעות. עובדה שיש סטיית גאומטרייה שמצא הבוחן עם ציוד מדידה. זה אומר שחיקת חלקים לא שווה. טייחו טוב את התאונה.

ברור שמוכר לא ידע על התאונה או שכח אותה או שסבתא שלו עשתה ולא אמרה לו. הטענה שלו מעלה חיוך.

אם הוא מוכן להוריד 30-40%, יש על מה לדבר. אם לא, אז לא חסרים סיויקים. הכי מצחיק אם הוא היה מעלה מחיר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בעל הרכב כמובן לא ידע על התאונה וטען כי יכול להיות שהדבר יכול היה להגרם מהאגזוז שפגע פעם בתחתית הרכב.

כל פעם מחדש מפתיעות אותי התשובות המדהימות של המוכרים שנתפסים בעת קלקלתם.

אני מחזק את דברי אלפא, הרכב עבר מתיחת שילדה, ז"א השילדה לעולם לא תחזור לקדמותה.

דבר שעלול להתבטא גם באספקטים של בטיחות.

אני הייתי חושב פעמיים אם כדי לי להתעסק עם רכב שכזה.

בכל מקרה, אל תוותר על בדיקת פחח מקצועי(העלות לא רבה, אבל התועלת גדולה).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...