Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות דיגיטליות של קנון...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברה אני לא יודע על מה ללכת על איזה דגם ממה שהבאתי לכם?!?!?!?!?

G5

:mm_yeah: מכולן היא הכי טובה ובהפרש משמעותי.

אבל (ותמיד יש אבל), אם אתה מחפש גם מצלמה באיכות שמתקרבת ל-G5 אבל הרבה יותר קומפקטית, וסטייל אז ה- Sony DSC-V1 היא בשבילך (כמובן שגם היא כמה רמות מעל ה- A80 ומתחרותיה...).

http://www.nnn.co.il/sony-dsc-v1.html

מה שמוזר שהיא יותר זולה מה- G5 בכ- 100$ (בחו"ל), ובארץ זה אחרת :?

Finger's gonna kill me.

פורסם
רוני אתה יכול לעלות פה דוגמא של תמונה שאתה צילמת בלילה - באיכות בינונית ובכיוון ידני הכי טוב?

אני לא רוני (וטוב שכך ;-)) אבל הנה תמונות שצילמתי באותה המצלמה (גם שלי מניו יורק, איזה עולם קטן :roll: )

צילום בתוך חדר בלילה + תאורת חדר רגילה. אני לא יודע אם זה בדיוק מה שאתה רוצה, אם לא אז נחכה לסקורניס שיעלה משהו בערב.

זה גם עוזר, תודה.

אני ראיתי בערך (מבחן) צילום לילי, אבל אני רוצה דוגמא של משהו מקומי.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

G5

אבל (ותמיד יש אבל), אם אתה מחפש גם מצלמה באיכות שמתקרבת ל-G5 אבל הרבה יותר קומפקטית, וסטייל אז ה- Sony DSC-V1 היא בשבילך (כמובן שגם היא כמה רמות מעל ה- A80 ומתחרותיה...).

אני לא רואה בה את האיכות כמו של ה A80 ובטח לא של ה G5 :evil: ואין בה גם את כל הפונקציות שיש בקנון, למשל המסך המסתובב בקנון אתה יכול לסובב את המסך כדי שהוא לא יהיו עליו שריטות

פורסם

G5

אני לא רואה בה את האיכות כמו של ה A80 ובטח לא של ה G5 :evil: ואין בה גם את כל הפונקציות שיש בקנון, למשל המסך המסתובב בקנון אתה יכול לסובב את המסך כדי שהוא לא יהיו עליו שריטות

זה אצלך מדד לאיכות/פונקציות ? :?:screwy:

פורסם

G5

אני לא מסתכל על היופי של המצלמה אני מסתכל על האיכות ועל הפונקציות ועל כל היכולת של המצלמה אני לא כמוך :hihi:

פורסם

אגב, למי שלא נעול על קנון ו-HP, כמו שכולם פה בפורום...

אחרי סקר שוק די רציני, א-ח שלי הקטן קנה מינולטה Z-1.

מצלמה פשוט מצויינת.

קודם כל - מצלמה מחברת מצלמות ולא חברת מדפסות או ווקמנים. יש לה אפשרויות שליטה ידנית על צמצם וחשיפה, זום אופטי X10 מקביל ל38-380 מ"מ, מצלמת לא רע בתנאי אור גרועים (אסא 50-400) משקל קל, עיצוב מופלא, משתמשת בבטריות רגילות, פלש פנימי + מתאם לפלש חיצוני, ומה'שתם לא רוצים.

כל זה בקצת יותר מ- 300$ בארה"ב.

חסרונות?

3 מגה פיקסל "בלבד", מסך לא ענק, המממ... וזהו.

כבר הרבצנו איתה כמה סשנים של צילומים. כולל צילום של מאדים! אמנם לא רואים פרטים, אבל הפאקינג כוכב יצא עיגול אדמדם בתמונה!

מאוד מאוד מומלצת.

פורסם

מממ לי בנוסף יש את הS400 שהיא אחלה מצלמה עם איכות חבל על הזמן ככה שאם נכנס לך בתקציב גם כדאי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כבר הרבצנו איתה כמה סשנים של צילומים. כולל צילום של מאדים! אמנם לא רואים פרטים, אבל הפאקינג כוכב יצא עיגול אדמדם בתמונה!

מאוד מאוד מומלצת.

אתה מתכוון שצילמת את הכדורים האדומים האלו שתלויים על חוטי חשמל כדי שמטוסים לא יתקעו בהם, נכון?

ולליביו - אתה מודע לעובדה ש"מממ" בתחילת כל הודעה לא מראה על חוכמה יתרה, נכון? :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

G5

אני לא מסתכל על היופי של המצלמה אני מסתכל על האיכות ועל הפונקציות ועל כל היכולת של המצלמה אני לא כמוך :hihi:

כן אדוני האינטליגנט , בגלל זה פירטת שחשוב לך דברים שניתן לבצע ידנית כמו זמן חשיפה שונה,צמצם,פוקוס ידני,שליטה על הפלאש,WHITE BALANCE ידני, מהירות תריס ועוד.

אבל גודל המסך באמת קובע במצלמות... :? השאר זה סתם לא חשוב.

פורסם
אין לי כח לפרט עכשיו, אבל על סמך מה שקראתי לא רצוי לקנות בNNN :?

ציטוט שמתוך דילי שואו עם ג'ון סטיוארט

"בוש: i dont know were, i dont know why and i dont know how but some thing bad is going to happen"

למי שלא הבין אולי תפרט למה אסור לקנות שם?

המחירים של NNN זולים מאשר החנויות כי זה יבוא אישי, מפה אני סומך עליך שתבין לבד.

פורסם
אין לי כח לפרט עכשיו, אבל על סמך מה שקראתי לא רצוי לקנות בNNN :?

ציטוט שמתוך דילי שואו עם ג'ון סטיוארט

"בוש: i dont know were, i dont know why and i dont know how but some thing bad is going to happen"

למי שלא הבין אולי תפרט למה אסור לקנות שם?

המחירים של NNN זולים מאשר החנויות כי זה יבוא אישי, מפה אני סומך עליך שתבין לבד.

מה זאת אומרת יבוא אישי, כאילו אני בא לשם וקונה?

ציטוט: כתוב שם אבל משלוח חינם!!!

למה?!?!?!?!?

• תוכן חדש...