Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסקורט 1995 זטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה יקר אני לא מגיב פה בדרך כלל אוהב לקרא ללמוד מאנשים

אבל אני חייב לספר לך משהו קטן

ברשותי אלפא 146 1.7 16V

לפניי כשנה היה ברשות גם פורד כמו שלך

לאלפא שלי גיר קצר בצורה מטורפת אתה בחמישי וחושב שאתה בכלל ברביעי

בנסיעות ערוכות זה לא כייף בכלל 120 בקרוב אל 4000 סל"ד

לאומת זאת בפורד היה כייף לשייט ב140 מבלי לשמוע את המנוע בכלל

אז זה נכון שחמישי ערוך בטרוף אבל בו נומר שאתה יכול לשייט 90 ברביעי

ושאתה מעל ה110 תן את החמישי

ועם כבר מדברים את הרכב הזה אז אני חייב להגיד שלעולם לא תיהיה ליו עוד פורד משפחתית

הרכב עשה לי צרות צרורות במו ידי נאלצתי לעשות לא ראש מנוע להחליף לו ריינגים שהיו שבורים

בעיות חשמל כל יום בסופו של דבר מכרתי אותו ב2000 שקל רק להיפטר ממנו

ולדעתי הפיתרון הטוב ביותר בשבילך הוא השתלת מנו RS שהוא 150 כוח סוס ולא 90 כמו ה1.6 שלך ככה גם תהנה לשייט במהירות גבוהה וגם יהיה לך כוח זמין

זה שהגיר ערוך זה לא באמת בעיה כל כך כמו שאתה עושה ממנה נירה מה הייתה עומר עם היה לך גיר קצר שב100 אתה כבר מעל ה3000 סל"ד

לכל רכב יש את החסרונות שלו ממליץ לך לא להחליף את הגיר תחזק את יחידת הכוח זה הכיוון הנכון יותר

בהצחלה עם הרכב

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבעיה היא חוקית

איזה בוחן רכב (צדיק) יאשר לי מנוע כזה

אפילו המרכב (2\4 דלתות) שונה...

יכולתי לחסוך עוד טיפה וללכת על RS בסביבות ה20 אבל זה רכב כל כך נדיר שלך תמצא לו חלפים

העדפתי את האסוקרט הנוכחית ללא בעיית נדירות ובמחיר זול יחסית ואת הגיר והבולמים לשדרג בשלב מאוחר יותר לאור ההמלצות החמות של בגירה

חוצמזה הרכב הראשון שלי היה הפורד אסקורט גרמנית 83 של אבא שלי (אפילו באותו הצבע!)

ככה שאני מרגיש שסגרתי מעגל :mm_wink:

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

יש מספיק דרכים לאשר הכול

חסר הונדות שמסתובבות עם ג'אנט 17 מאושר ברשיונות

רק תחלית מה אתה רוצה הכול אפשרי בעזרת מאט הרצלים

הערה קטנה , חחח זו לא מילה . אנא המנע מלגדוש אותה במערכת הפורומים שלנו . תודה . יאשה .

פורסם

עידו, אתה קורא באופן פומבי לבן אדם שייתן שוחד. לא יפה...

מה שכן, אני מסכים עם העובדה שגיר כזה ארוך הוא לא בעיה אם אתה לא עושה רייסים כל היום.

כרגע חזרתי מנסיעה מאוד ארוכה מראשון לציון לקריות והגעתי רגוע ורענן בגלל שלא שמעתי כמעט את המנוע כי הוא לא עבר את ה3K כל הדרך.

אם אתה נוהג רגוע, אין בעיה עם גיר ארוך, ואפילו ארוך מאוד כמו הגיר של האסקורט.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

חיפשתי בחלפים\יבוא...

יש למישהו מושג מאיפה אפשר למצוא או לייבא את הגיר הקצר (RS2000) וגלגל תנופה תואם?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
מסכים . בשביל יש ה"פ .

:lol:

שלא תבינו אותי לא נכון אני לא יכול לסדר לו כלום פשוט אני אומר שככה זה במדינה שלנו חחח

:lol:

ובקשר לגיר אני חושב שאתה עושה טעות

עם אתה רוצה ללכת עם הראש בקיר "לפטור" את הבעיה דרך הגיר

אז יהיה מומלץ יותר שתבנה גיר לפי נתוני המנוע שלך זה יהיה יעיל יותר מגיר של RS שיחסיי העברה שלו לא מתאימים למנוע שלך

כשלמדתי הנדסאי רכב למדו אותנו לעשות גרף מסור

בעזרת "גרף מסור" אתה יכול לבנות גיר מושלם בעזרת גרף שכזה אתה בונה גיר שיחסיי העברה שלו מתאימים בדיוק להספקים של המנוע שיש לך

ממליץ לך ללכת לכיוון הזה ולא על גיר של RS

פורסם

וכמה אלפי דולרים.

באמת קיבלת עצה מצוינת, אל תלך על שיפור ידוע לרכב שעולה איזה אלפיים ש"ח (עלות החלק), עדיף בהרבה לבנות גיר ב 4000$ :?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
וכמה אלפי דולרים.

באמת קיבלת עצה מצוינת, אל תלך על שיפור ידוע לרכב שעולה איזה אלפיים ש"ח (עלות החלק), עדיף בהרבה לבנות גיר ב 4000$ :?

למה נירא לך שגיר עולה 2K

ועוד יותר מעניין אותי לדעת מאיפה הקרצתה את ה "4000 אלף דולר"

פורסם

כמה כבר יעלה גיר של RS?

בדיוק מכרתי גיר של אסטרה GSI ב 2500 וזה נחשב לגיר יקר.

בקשר לגיר בבניה מיוחדת עפ"י ספיסיפקציות אישיות, אני אשמח אם תפנה אותי לאתר עם מחירים זולים.

אני בטוח שחצי מהפורום פה ישמח אם תפנה אותנו לאתר/חברה שמתמחה בבנית גירים כאלה במחירים "עממיים".

לעיונך, קישור לחברת QUAIFE, אמנם הם יקרנים רצח (ואיכותיים בטירוף) אז אני לא אציין שתיבת הילוכים המדוברת עולה אצלם 7650 פאונד!:shock:

פורסם

אני לא מכיר אתר או חברה שבונה גירים וגם עם יש בארץ משהו שיעשה לך את זה זה יעלה לך המון

מה שכן אני מכיר דרך לחשב לבד את יחסיי העברה המתאימים

ואז אתה פשוט מזמין/אפילו קונה פה בארץ גלגלי שיניים לפי היחס שיצא לך בעזרת החישובים ובמידה שאתה צריך ופשוט משפץ את הגיר שלך זה יהיה זול יחסית וגם פשוט

פורסם

איזה שטויות !

יש לך יומיים למצוא לי איפה קונים פה בארץ גלגלי שיניים שמתאימים לתיבת הילוכים של אסקורט עפ"י מפרט שאתה מעוניין בו.

אם לא יתקבל אתר או כתובת שכזאת תוך יומיים הערה זו תהפוך לאזהרה על "יעוץ לא מבוסס".

• תוכן חדש...