Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אסקורט 1995 זטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם רכב ללא ABS הוא רכב מסוכן ויש רכבים שנמכרים ללא ABS, גם רכב ללא ESP הוא רכב מסוכן ויש רבים שנמכרים ללא מערכת חשובה זו.

זה שרכב עומד בתקינה לא עושה אותו טוב ובטיחותי.

אם אתה משייט ב 100 באוטוסטרדה ופתאום צריך לבצע תמרון חרום או עקיפה מהירה ואין לך שום כח זמין ב 5 אז הרכב שלך הוא רכב מסוכן!

אם כל הכבוד לך אתה בודאי מדבר מתוך נסיון רב בתחום התכנוני של רכבים.

לי אין את הידע שלך אבל לדעתי המסוכן הוא הנהג ולא הרכב שתוכנן בקונצרן פורד,או בכל מקום אחר.

תמרון חירום ? נו שויין אני תמיד פתוח ללמוד מושגים חדשים.

אבל רק שתדע,אני לא שלם עם הקביעה שלך לגבי פיטוריו של מתכנן הרכב המדובר,בנוסף אני מאמין שהגרמנים

או האנגלים היו זורקים אותו גם בלעדיי ובלעדייך כבר מזמן ,אם קביעתך אכן יש לה מקום והיא צודקת.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לקחת קצת קשה את העניין עם עריפת ראשו של מתכנן הגיר לא?

במקרה ותצטרך להתחמק ממחשול בכביש ותיהיה בהילוך חמישי ותיתן גז כדי להתחמק והרכב לא יגיב,אז אני בטוח שתרצה לערוף את ראשו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
לקחת קצת קשה את העניין עם עריפת ראשו של מתכנן הגיר לא?

במקרה ותצטרך להתחמק ממחשול בכביש ותיהיה בהילוך חמישי ותיתן גז כדי להתחמק והרכב לא יגיב,אז אני בטוח שתרצה לערוף את ראשו.

אהלן אריק

אני מנסה כל הזמן להבין בצורה יסודית את הטענות כלפי המתכנן ולא מצליח

בהנחה שהוא פוטר כבר מעבודתו על התכנון הלקוי של הרכב מהסיבה של בריחה ממכשולים על הכביש,אולי מישהו יכול להסביר לי מדוע לדעתו הרכב הזה מסוכן?

בכל אירופה ננסעו ברכב ורק אצלנו בלבנט הרכב מסוכן?

אני מנסה להבין מדבריכם ובכנות איני מצליח.מה הקשר בין ההילוך החמישי בזטה,לבין התחמקות ממכשול באוטוסטרדה ?

אגב ללא קשר כל נושא השיפורים הוא מעניין בפני עצמו גם אותי,שלא יהיו אי הבנות,רק התשובות כאן לא מספקות אותי בקשר לאשמה של תכנון לקוי.

פורסם

כן, הוא באמת כבר רכש כרטיס טיסה לגרמניה עם כוונות ברורות לערוף את ראשו של מהנדס הגירים של פורד אירופה. תחזיקו אותו!!! איפה המשטרה כשצריך אותה?

:shock: איך נוכל לישון בשקט כשפורעי חוק כה מסוכנים מסתובבים ליד הילדים שלנו?!

אבל אל דאגה, תמיד יימצאו אזרחים מודאגים שיסגירו פושע כה מסוכן ויחזירו אותו לדרך הישר :lol::-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן, הוא באמת כבר רכש כרטיס טיסה לגרמניה עם כוונות ברורות לערוף את ראשו של מהנדס הגירים של פורד אירופה. תחזיקו אותו!!! איפה המשטרה כשצריך אותה?

:shock: איך נוכל לישון בשקט כשפורעי חוק כה מסוכנים מסתובבים ליד הילדים שלנו?!

אבל אל דאגה, תמיד יימצאו אזרחים מודאגים שיסגירו פושע כה מסוכן ויחזירו אותו לדרך הישר :lol::-P

נכון שזה נראה תמוה???:-(

שמהנדס הגירים בפורד הוא מכשול בטיחות מסוכן?

שיבואו ללמוד ממפעלי הייצור של הגירים בישראל,רק טובה תצמח להם מזה,חנטרישים הפורד האלו,מסכני ציבור הנהגים:roll:

פורסם

שמע, או שבאת ללמוד ולהשכיל או שאתה מסתלבט על כולנו, תחליט בבקשה.

בכל אופן, אני עונה לך בשיא הרצינות אבל בפעם האחרונה.

כמעט בכל רכב שתבחר להציג בפני נוכל למצוא כשלים שונים ומשונים, זאת בעיקר מכיוון שהמכונית היא כלי הנדסי מורכב ומסובך ובעל חלקים רבים אשר לא תמיד משתלבים באופן ובצורה שהמהנדס שתכנן את הרכב התכוון מלכתחילה.

כאשר מתגלה כזה כשל ניצבת בפני היצרן שתי אפשרויות, לתקן את הליקוי מיד ובדיעבד או לשווק את הרכב כמות שהוא (מה שבד"כ קורה) מתוך מחשבה קרה וגועלית שאם מרבית הכשלים יקרו לאחר תום האחריות אז הוא אפילו יצא מורווח מהעניין או שלחלופין, אם יתגלו הכשלים לפני תום פקיעת האחריות, הוא יבצע RECALL.

זאת הסיבה הכללית שעל כבישי העולם (ולא רק ישראל ) נוסעים הרבה רכבים שלא תמיד בטיחותיים.

כדוגמא כללית אני יכול לתת את ה TT שהיו מזדקרות (עד שהוסיפו להן את הספוילרון זנב-ברוז), מרצדס A מהדור הראשון שהיו מתהפכות בקלות מזעזעת ועוד רבות וטובות.

עכשיו נעבור לפורד שבכלל לא קשורה בכלום לפסקה הנ"ל.

ברכב הנ"ל ברגע שאתה מעביר ל 5 אין לך שום יכולת האצה, זה נתון שאין עליו עוררין.

סתם בתור דוגמא פשוטה, בעת החלקה על הכביש המהיר (כתוצאה מכניסה מהירה מידי לעקומה או כתוצאה מכתם שמן) התרגולת היא להפנות את ההגה הפוך מכיוון ההחלקה תוך לחיצה על דוושת התאוצה מה שיגרום לתחת להתיישר.

בפורד אתה פשוט לא מסוגל לעשות את זה, אתה צריך להוריד הילוך קודם, אבל לפני זה, איך שתיגע בקלאצ אתה עף להונולולו ובחזרה באדיבות המהנדסים הנחמדים מחברת פורד, עכשיו הבנת מה זה רכב מסוכן?

רוצה לראות איך רכב לא מסוכן (ונהג מיומן) יוצא ממצב כזה? בבקשה

הערה אישית, נא להפסיק להעלב בשם מהנדסי פורד, זה שאתה נוהג בסיירה עדיין לא נותן לך את הזכות להגן עליהם בכזה חירוף נפש ילדותי. הם את הפאדיחות שלהם יודעים מצוין, שמעת פעם על פורד פינטו?

דרך אגב, איזה נפח מנוע יש אצלך? מעניין אם היית כ"כ מעריץ את מהנדסי פורד אם היית נוהג בדגם 1300 אוטומטי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דוד

במשפט אחד שאני מקווה שיספק אותך

אין כוח זמין - המנוע נהדר השלדה נפלאה והגיר דופק את שניהם

גם הבולמים אגב לא מזהירים

מניסיון (והתנסתי על לא מעט מכוניות) זה שילוב גרוע כל כך שאי אפשר שלא להתפעל מחוסר המחשבה ושידוך תמוה שכזה

והלוואי והייתי צוחק

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
הערה אישית, נא להפסיק להעלב בשם מהנדסי פורד, זה שאתה נוהג בסיירה עדיין לא נותן לך את הזכות להגן עליהם בכזה חירוף נפש ילדותי. הם את הפאדיחות שלהם יודעים מצוין, שמעת פעם על פורד פינטו?

.

או, הפינטו!

זאת מכונית מסוכנת! :twisted:

(למי שלא יודע היה לה מיכל דלק עם בעיות עיצוב שהיה עולה באש עם כל מגע קטן של רכב מאחורה)

פורסם
יכול להיות שבמקרה שלך אין צורך להחליף גיר. בדוק אפשרות של התקנת דפרנציאל בעל יחס העברה גדול יותר.

אשמח להסבר בנושא, והאם יש אפשרות הפוכה?

הכוונה היא לקחת גיר קצר, ולהאריך אותו קצת. או לחלופין את ההילוך האחרון בלבד?

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם
שיבואו ללמוד ממפעלי הייצור של הגירים בישראל,רק טובה תצמח להם מזה,חנטרישים הפורד האלו,מסכני ציבור הנהגים:roll:

אתה מתכוון לגירים כאלה, נכון? כי מידותיה של ישראל כמעצמת רכב ידועים בכל קצוות תבל...:roll:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אין צורך סתם לצתת, מבינים למי אתה עונה

אתה לא רציני.

נעזוב...ובלי כל קשר השפורים מאוד מעניינים.

פורסם

עניתי לך באריכות תוך הבאת דוגמאות ואני לא רציני?

טוב, רד מהנושא, נחזיר את הנושא לפותח השרשור ואבקשך לא להגיב בעניין יותר ללא גיבוי עובדתי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני קניתי אחד בשבוע שעבר (קיבלתי אותו אתמול), ואחרי כמה מאות קילומטרים אני לא ממש יכול להתלונן.

יכול להיות שהחליפו לו את הגיר? הוא דווקא סביר מאוד (חוץ מהילוך חמישי).

פורסם
אני קניתי אחד בשבוע שעבר (קיבלתי אותו אתמול), ואחרי כמה מאות קילומטרים אני לא ממש יכול להתלונן.

יכול להיות שהחליפו לו את הגיר? הוא דווקא סביר מאוד (חוץ מהילוך חמישי).

יוסי... בוא נגיד ככה

יחסית לגאסטי היא מהירה

יחסית למכוניות בקטגוריה היא די איטית ועצלה

הדבר המדהים הוא שאם היו משדכים לה גיר קצר יותר היא הייתה מבריקה ולדעתי נפוצה הרבה יותר בכבישי ישראל

רכב באמת טוב שנותן תמורה גבוהה למחיר הנמוך

אבל לא חד ולא מרגישים אותו מספיק

וזה בתכנון שלי לשנות

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

מצד אחד היא לא מאיצה כמו 1.6 מודרנית יותר, אבל יש גם צדדים חיוביים כמו תצרוכת דלק יותר נמוכה ושיוט על 120 ב3000 סל"ד.

אגב, נקודת ההשוואה שלי היא לא הג'אסטי. נהגתי על המון רכבים בחיים שלי וברור לי איך רכב כזה אמור להתנהג ולהאיץ.

הדבר היחיד שמפריע לי בגיר הוא החופש המטורף בידית ההילוכים. כבר 2 מכונאים אמרו לי שזה נורמאלי אבל זה פשוט מציק.

מבירורים בפורומים בחו"ל נראה שזה באמת נורמאלי.

• תוכן חדש...