Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז זאת השאלה שלי היכן אפשרי למצוא את פנסי הANGEL EYES ופנסים אחוריים באותו סגנון למיצובישי סופר לנסר?

ראיתי על סופר לנסר רק פנסים אחוריים שקופים סטייל MAZDA 3 ולא ממש אהבתי.

אם יש לכם מושג היכן ניתן למצוא פנסי AFTER MARKET קידמיים ואחוריים לרכבי אשמח מאוד לדעת.

ד"א אני מחיפה, אז אם יש משהו מהאזור מה טוב.

תודה מראש.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

הקפצה.

ראתי בYOUTUBE סירטון של סופר לנסרים למיניהם בארצנו והיתה שם אחד עם פנסי ANGEL EYES.

ופנסים שחורים שקופים מאחורה.

אם מישהו יכול לתת לי טלפון או כתובת לחנות בארץ שמוכרת פנסים כאלה אשמח מאוד.

מקס.

פורסם

גם אני מחפש פנסי אנגלל אייז בדחיפות, בנתיים יש לי רק אחוריות יפות היום חבר שלי אמר לי שהוא ראה והוא יברר לי אם אפשר להשיג את זה פה אם כן אני יעדכן אותך, קח תמונה של האוטו שלי

25032008.jpg

והנה הפיניש.jpg

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

האוטו נראה ממש יפה.

שאלה קטנה איך עשיתה את הגריל עם הרשת ואת הגבות?

אם אפשר אז את כל התהליך בבקשה.

ואיפה קנית את הפנסים האחוריים?

מקס.

פורסם

סע לכפר כנא או לכפר ריינה, לדעתי תמאצ שם באחת הסדנאות. הינה שתי לאנסרים מהכפרים האלה ויש להם אינג'ל אייז...

88404828dv4.jpg

68138382hi7.jpg

*הכפרים ליד נצרת

פורסם

הם ממש לא יפים!! עדיף שהיו מושחמים בפנים כמו של ההונדות, מה שאני חושב זה להלביש לאוטו אנגל אייז של סיוויק 92עד 96 עם עבודת פחחות טנה הכל יסתדר מה אומרים?

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

שים לב לדבר קטן, האנג'ל אייז המופיעות בתמונות האלה הן של סיויק 92-95.

ופשוט בבניה של הטמבון בשתיהם, ניסו פחות או יותר להתאים את הטמבון לפנסים האלה, רואים שזה לא יושב יפה.

פורסם

יש באמת כאלה שחושבים שלעשות לרכב מה שעשו לשתי הלאנסרים שבתמונות זה יפה?

תראו את החלק בפגוש איפה שנופל האור (לנסר ירוקה). רואים בבירור שהעבודה היא סוג ב'. מה רע במראה סולידי? אם הלאנסר הזו יכלה לדבר...

פורסם

הלאנסרים עם האנג'ל אייז אלו הן לאנסרים עם אנג'ל אייז של הונדה, הרבה חברה קונים פנסי הונדה וחותכים את הפח בקצוות.

תסתכלו טוב בתמונה ותראו שזה אנג'ל אייז של הונדה.

לגבי אנג'ל אייז לסופר לנסר, תכנסו ליד 2, ישנו בחור מנצרת שיש לו חנות שמוכר אותם.

תכנסו לקטגוריית -רכבים- אביזרים.

ועכשיו תגידו תודה רבה :)

פורסם

באמת היה מוזר לי שהפנס הקידמי עם הווינקר מגיע כחלק אחד ועכשיו הסברתם לי למה, תודה.

ותודה לך "VOLK" על ההכוונה.יש לו פנסים מאוד מעניינים.

מקס.

• תוכן חדש...